Inaktiv
Spela quake 2?

Tänkte spela denna gamla klassiker igen, var evigheter sen jag gjorde det, men har stött på en del problem, trots att jag följt diverse FAQ's och installationsguider...

Först och främst får jag en riktigt sjuk delay när spelet körs i R1Q2 opengl, vilket alla FAQ's och guider tydligen tycker att man ska göra... Om jag trycker på en tangent eller klickar med musen reagerar spelet först nån halv sekund senare... i default OpenGl funkar det perfekt.

Spelet verkar dessutom skita fullständigt i vad som står i min autoexec.cfg när jag startar det, massa ändringar som jag måste göra när jag startat det, som jag sedan måste ändra igen nästa gång jag startar upp det...

Sen, hur ska jag hitta servrar? Provade den där serverbrowsern qtracker som föreslogs, men förstår mig inte på den för fem öre, försökt läsa hjälpfiler för att ställa in den men den hittar då inga servrar.

Lite hjälp skulle uppskattas. <.<

Medlem

Hejsan

Länkar till lite vettig hjälp -> http://q2scene.net/forum/ har du allt du behöver klistrat i hjälp sektionen.

http://www.q2servers.com fungerar utmärkt! Tror det kan vara lite torrt ute pa serversena för tillfället men brukar ta fart igen till hösten. http://q2scene.net är en bra portal för att följa ligor/nyheter/demos. Har även ett server program hemma - Ifall du mailar mig -> mikael.tarvainen@gmail.com sa skickar jag det till dig för jag minns inte vad det heter för tillfället!

Lycka till!

1
Skriv svar