>> Starcraft 2 Turnering <<

Medlem
>> Starcraft 2 Turnering <<

Goddagens! Jag och en polare planerar att anordna ett litet SC2-event ifall vi kan hitta tillräckligt många intresserade spelare. Planerna befinner sig fortfarande i alpha-fasen men följande är vad vi kommit överens om hittils:

- Turneringen kommer att bestå av en "vinna eller försvinna"- fas, alltså inget gruppspel.

- Framtills semifinalerna kommer alla matcher vara bäst av 3. Semifinalerna, finalen och bronsmatchen kommer dock vara bäst av 5.

- Spelare som deltar MÅSTE välja en ras i förväg som de sedan håller sig till resten av turneringen. Ett fjärde alternativ är att välja random men då måste du alltså spela som random genom hela turneringen. Anledningen till detta är att spelare inte ska kunna ändra ras för varje match för att kunna utnyttja banor som speciellt gynnar en viss ras etc.

- Varje match kommer att spelas på en slumpvis utvald 1v1 bana och hastigheten ska förstås vara på 'Faster'. Övriga deltagare som inte spelar är fortfarande välkomna att ta del av matcherna som spectators.

- Vi planerar att kunna erbjuda en vinstsumma för den som kommer etta i turneringen. Mer info om detta kommer senare.

Var inte rädd för anmäla dig för turneringen! Det kommer inte att vara en turnering för enbart diamond league spelare utan mer utav en casual turnering där alla är välkomna oavsett skill (nästan).

Så snart vi har fått ihop tillräckligt många intresserade spelare kommer vi att lägga ut en tillfällig hemsida/bloggsida där man kan hålla sig uppdaterad om eventet samt ladda ner / titta på replays från turneringen.

Vi har inte planerat något datum än, inget är fastställt då vi fortfarande letar efter spelare. Alla som anmäler sig kanske inte kommer att bli utvalda.

Ifall du är intresserad så var god skicka mig ett PM med ditt ingame nickname + character code. Övrig info är också bra att ha såsom msn/skype/mail/ras/rank och liga etc.

Ifall ni undrar något så fråga på

PS. Vi är INTE intresserade av oseriösa spelare som signar upp men sedan inte ställer upp när det blir dags för matcher, med andra ord opålitliga spelare. Notera även att turneringen inte kommer att äga rum de närmaste dagarna, utan snarare någon gång inom 1-2 veckor ifall allt går som planerat.

-----------------------

Kontaktinfo:

MSN: sonesson8909@hotmail.com
Skype: martin_gomez_sonesson

Medlem

Har addat dig på MSN ;D

Medlem

Hemsidan är nu uppe!!!!!111one

--->> http://stinv.site40.net

Under events hittar ni våran turnering som vi har planerat. Datum är dock fortfarande ej bestämt.

1
Skriv svar