Property söker medlemmar! (Seriös satsning)

Medlem
Property söker medlemmar! (Seriös satsning)

Property är en Klan med stora ambitioner och ett krav för dig som är intresserad är att läsa igenom följande informations brev på vårat forum : http://property-clan.com/forum/showthread.php?tid=9 - Där under finns också en ansökningsform vi kommer till senare. Den infon du behöver finns i brevet och innehåller för det mesta vad Property står för.

Property har också precis avslutat sin första turnering hostad av Teodice med en prispott på 1750 svenska riksdaler. Vi anser den som väldigt lyckad och bara ett smakprov på vad som kommer komma och hända i framtiden. Vi har haft väldigt många ansökningar under fas 1 och är väldigt förvånade av kvalitén av spelare som ansökt. Många är redan nu nästan helt inne i klanen men vi har än inte kommit till dagen då vår In House Tour kommer slå in och efter det blir ansökande intagna som i detta fall och i det förgående som inte hänt än, den är utformad för ansökande och kommer vara en process för alla som söker in. Denna sker varannan vecka och max 2 per omgång kommer komma med och få en invite till Property. På så sätt maximerar vi kvalitén och minskar antal nya som kommer in i klanen. Det medför att ni som är nya får en bra längre tid att vänja er och komma in i denna idé som Property är uppbyggd på. Alla ansökande kommer få flygande betyd och up to date information vad det gäller Property likt detta : http://property-clan.com/forum/showthread.php?tid=149

Vi har övervägt att ge "omdöme" till varje ansökande privat men eftersom denna idé bygger på sammanhållning och en samledarskap så ska vi absolut poängtera ut brister och det positiva i varje spelare. Därför valde vi att ha allt öppet. Detta kommer dock inte ske för er i fas 2. Detta kommer gå internt för alla ansökande och kommer vara osynligt för dig som ansöker samt för andra som tittar förbi på forumet. Men exakt samma information kommer lämnas ut till er med mål och vad som kan tänkas vara intressant för dig som ansöker. Men just processen med "omdöme" kommer vara annorlunda då fas 1 var för att bygga en "grund" av ledare som kommer hålla kalibern på Property. Du som kommer ansöka nu kommer fortfarande ha samma standard och regler som dom innan om inte högre, vi lägger stor kraft på din personlighet och inte din skill.

Just nu söker vi spelare som är av den lägre nivån av spel för att utöka våra ranker. Vi har många som är vassa men saknar många som behöver hjälp och är nya till spelet. Vi har som idé att ha alla nivåer och på så sätt hjälpa varandra och skapa en sammanhållning som ingen annan klan har.

Många av er är säkert lite kluvna på vad Property har för mål, här är en liten update på det också som förhoppningsvis kommer skapa diskussioner och ideér från er ansökande samt indelning i stora och små mål.

1-3 månader, short term goals för Property :

  • Att starta upp, detta innebär att alla trivs, se att allt fungerar och att jobba ut dom problem eller hinder som förkommer. Det är väldigt svårt att sia om vad som kommer hända efter release men som det ser ut nu är det verkligen stabilt och denna första period är för att "landa"

  • Ranker kommer delas upp bland medlemmar som visar framfötter och som vill ha ett ansvar utöver det som redan erbjuds. Bland annat recruitment officer, vanlig officer, tournament officer, caster, forum moderator, Ras ledare och mer.

  • Mentor platser till nya spelare samt spelare av lägre kaliber för mentorer att ta in en elev att lära upp, allt är kravfritt och det är du som styr hur du behandlar din elev, klagomål kan tas upp men det är under eget ansvar erat "förhållande" kommer vara.

  • Olika events utanför Property tournament varannan helg.

  • Starta dagar i månaden då vi alla samlas och pratar igenom det som är bra, dåligt och vad som behöver förbättras samt diskuterar ideér och tankar.

  • Bloggandet kommer igång.

Månad 4-12, Mid term goals för Property :

  • Teams! A,B,C och D där Property blir indelad i inofficela teamplatser för att skapa ett kompetivt spelande och en känsla av att du verkligen blir bättre. Detta kommer dock med krav. Denna idé blir en av våra stora punkter att prata om under möten Property kommer ha. Hela idéen är att Team A ska spela med alla spelare från Team B. Nu är det inte AvsB det handlar om utan en gräns som t.e.x 5 games per person. Dvs Team A spelare måste spela 5 games mot alla i Team B under en månad. Och detta fortsätter ner i grupperna och alla kommer få lärdom ifrån personer av högre kaliber. Team A lär till Team B, B till C och C till D. Dvs Team A,B och C kommer ge all sin lärdom till personer i Team D. Detta gör också att folk som spelar tillsammans i sina grupper får spela mot samma nivå av spelare och bolla sina idéer med personer som kan utföra dom kraven en högre spelare har på sitt spel. Detta skapar också en sammanhållning i Property mellan alla grupper. En Team B spelare har kanske spelat väldigt länge i B och når tillslut Team A. Nya band skapas och erfarenhet ifrån spelare i B fortsätter. På så sätt kommer alla vara bekväma med alla. Men detta är bara en idé och allt ligger på hur Battle.net 2 kommer vara när det gäller Ladders, tournaments och clan wars. I själva verket kommer Property ha 4 rullande teams som spelar Clan wars i olika "Divisioner".

  • Properties första spelare som vinner en stor turnering.

  • Sponsorer börjar bli mer intressant att söka.

  • Property är inte längre ett Community av bara spelare utan av personer som är intresserade av den Svenska Starcraft 2 scenen.

Hemsida : http://property-clan.com/index.html
Forum : http://property-clan.com/forum/]Property Starcraft 2 Forums
Ansökning : http://property-clan.com/forum/forumdisplay.php?fid=13 - Använd ansöknings blanketten och skriv en ny tråd!
Varje medlem kommer även få en egen blogg. http://example.property-clan.com/

Statistik över hur det går för oss efter 5 veckor : Max antal unika besökare 329 avarage 185 max 8,7 k sidor laddade en dag avarage 4.5k avarage visit time 21 min sidor per besök 24,8.

"Our members have made a total of 1,008 posts in 128 threads.
We currently have 46 members registered."
The most users online at one time was 37 on 07-12-2010 at 23:07

Vi hoppas du är med och bidrar till starten av Sveriges Största Starcraft 2 klan och semi-community!

Ha det trevligt, vi från Property!

P.S

Ber om ursäkt för konstig text men Fz.se vill inte vara vänlig mot mig i dag.

Medlem

Låter intressant men jag är inte säker om jag vill spela seriöst nu när jag ska börja gymnasiet..

Inaktiv

En väldigt intressant satsning ni verkar väldigt seriösa och jag önskar er alla lycka i sc2!

1
Skriv svar