Öppen Battlefield 4-beta om två veckor

Medlem

"Köper man spelet till Playstation 3 får man med en kod som gör att man kan köpa en digital kopia av spelet till Playstation 4 för 87 kronor (10 euro)."

Hur blir det om man köper spelet till 360 och uppgraderar till PS4 då? Måste man köpa de till fullpris då? Eller dom på allvar tror att ingen kommer bojkotta Xbox One totalt och köpa PS4 istället..?

Ish
Medlem

Ser exakt ut som BF3?


signatur

"If the road ahead is long, don't turn back"

Medlem
Skrivet av Aero:

Så roligt att se vissa av er gnäller över premium versionen (season pass) o alla DLC paketen men jag kan inte se knappt nån gnäller när Acitivision mjölkar ut CoD spel år efter år o släpper season pass för att få alla DLC *host*banpaket*host*.

Bara kolla efter 1-2 dagar när Vengeance så annonserade dem redan ut apocalypse. Nån som gnäller på det nej? Så sluta gnäll förfan o va glad att vi ens får spel till PC överhuvudtaget verkar som ni är inte nöjda med en enda sak längre oavsett spel :/

Ingen som gnäller på activisions mjölkande ? är du blind eller pratar vi om olika sidor ?


signatur

Now you're playing with power... NOW YOURE PLAYING WITH FUCKING SHIT, YOURE BETTER OFF FUCKING SHIT THAN FUCKING WITH THIS FUCKED UP SHIT

Medlem
Skrivet av zauii89:

Att de envisas med att kalla det öppen beta, alla vet att det är ett demo och alla kommer att ha tillgång till det på ett eller annat sätt. Möjligtvis är det en "beta" för att testa server-integrationerna men ~2-4 veckor innan release lär det mesta vara spikat i kistan för ett så stort projekt.

mm så är det ju, har varit samma sak tidigare tyvärr. Bara ett sätt för EA att sälja mer premium. Nu har de så många olika alternative ute att man känner sig rövknullat av EA hur man än gör.

Medlem
Skrivet av Kane:

"beta"

Vanligen är syftet att få feedback från användarna. Att köpa öppen beta ger dessutom tester på större nivå med fler spelare och man kan dessutom se om banor verkligen fungerar.

Nu är spelet snart eller redan skickat för press. Att kalla det en "beta" är att håna spelarna, de börjar bra.

Buggarna och felen fixar de väl till för premiumfolket. Eller i en patch. Eller som DLC. Eller aldrig.

Min teori att de väljer att kalla det för Beta är att det inte är den slutgiltiga koden som sedan går guld. Dom har troligen inte för avsikt att göra några större ändringar utan bara stresstesta sina servrar inför släppet.
Ett demo hade varit en bit av det slutgiltiga färdigställda spelet som gått guld. Gäller givetvis även andra än Dice som kör sina "Betor" på liknande sätt.
Ett bättre namn hade kunnat vara "release test" kanske!

Medlem
Skrivet av KnäckeHäxan:

När är den exklusiva betan då? För dom som förbokat eller är premium kund?

Det är dem "stängda" betan som startar 1 oktober. Den öppna börjar någon dag senare.

Medlem

kommer någon sitta och vänta på detta verkligen? gta v kommer ju ut imorgon:)

Medlem
Skrivet av baggso:

kommer någon sitta och vänta på detta verkligen? gta v kommer ju ut imorgon:)

Troligtvis de som använder PC för att spela. Utav consolarna är det nog fler som kör på GTA.

Medlem

The exclusive BF4 Beta kicks off Oct 1, followed by the open Beta starting Oct 4.

123
Skriv svar