UT3 Bonuspack preview fix

Medlem
UT3 Bonuspack preview fix

Hittade ett bra tips på officella UT3-forumet:

Bonuspacket för UT3 på PC saknar ju som ni kanske vet förhandsbilder för sina banor. Detta kan man dock lätt fixa med följande
UT3 BonusPack MapPreview FIX

Packa upp filerna till installations-mappen för UT3. Se till så att den gamla DLC_MapInfo.ini skrivs över av den nya.

Medlem

Lite mer om vad det innhåller tack...


signatur

hejsanhejsanhejsan

Medlem

Ok, vad gör man inte för sina medmänniskor?

Ni vet de små illustrativa bilder som visas för varje bana i menyerna där man ska välja banor i UT3, tex då man ska starta offline match med bottarna?! (Dvs de bilder som gör det lättare att komma ihåg vilken bana som var vilken när man ska välja banor i listorna.) Förhandsvisningsbilder kanske man kan kalla dem.

Dessa bilder saknades märkligt nog för de tre officiella banorna som kom i bonuspacket för PC! (I bonuspacket för PS3 lär de dock vara med har jag hört.)

Länken i första inlägget är en inofficell fix för just detta lilla problem. Fixen innehåller två filer som lägger till dessa tre saknade bilder för banorna som ingår i bonuspacket.

Installation: Antingen packar man upp filerna direkt till installationskatalogen eller så kan man kopiera filerna manuellt till rätt ställe i filstrukturen under installationskatalogen (OBS! inte till "My Games"-katalogen)

"Rätt ställen i filstrukturen" är följande:
Unreal Tournament 3/UTGame/Config/DLC_MapInfo.ini

Unreal Tournament 3/UTGame/CookedPC/Maps/BP1-MapPreview_byUTzone.upk

Kopieringsmetoden är kanske att föredra, särskilt ifall ni kallat er installationskatalog något annat än "Unreal Tournament 3".
Se som sagt i vilket fall till att den gamla filen DLC_MapInfo.ini skrivs över av den nya.

Bättre?

1
Skriv svar