Efter vilan

Medlem
Efter vilan

tar jag en paus och vilar lite till. Har mer eller mindre övergett bloggen, vilket är synd, då den gett mig lite självförtroende och skriva-av-mig-känsla under åren. Men jag är inte den som är den.

Det har hänt så sjukt mycket denna höst på privata plan, jobbiga saker. Till råga på allt dog min fadder förra veckan, och två träd kraschade sönder föräldrarnas bilar under senaste stormen. The shitstorm never stops, and once it hits the fan, it smells like poo.

Har under hösten även haft specialisering i skolan, på hemort. Hållt på med mitt spel, som är vikt i papper och skall tolka depression i olika kapitel. Haft hjälp av folket bakom The Dream Machine, vilket är helt fucking awesome. Killarna kan berättarteknik, och analogt byggande.

Men man behöver ju fan motivation också. Eller motivationen finns ju där. Disciplinen är emellanåt på semester. Det ger ångest när man lägger alla ägg i en korg, kastar den utför ett stup och hoppas på att allt ska hålla. Releasen lär väl bli om ett år ungefär, då jag startar eget företag i januari, men mycket arbete tills dess.

MEN. Jag har inrett min klädkammare till verkstad, och först nu känner jag mig redo för byggandet på seriös nivå. Känns bra.

Riggar ihop huvudkaraktären nu:

[ia=892867; large]

#blogg

Medlem
Efter vilan

Det var mycket bajs på kort tid. Ledsen att höra.
Men - eget företag! Spel! Pappersfigur! Lycka till med allt det för guds skull.

Medlem

Bajs blir lätt så kletigt.

Jag tackar o bockar, det är roligt att klippa i papper!

Dasspapper och WC-Duck i julklapp.

Och hela mitt lager av goda julkramar ska du få!


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Medlem

<3 traveller, du är fin.

1
Skriv svar