Särskilda OperationsGruppen - BF4, CS:GO, Rust, DayZ, LOL, Dota 2.

Särskilda OperationsGruppen - BF4, CS:GO, Rust, DayZ, LOL, Dota 2.

VI SÖKER FOLK TILL SAMTLIGA SPEL.

BF4, CS:GO, Rust, DayZ, LOL, Dota 2.

~Bakgrund~

Vi i SOG kommer från många delar av gaming världen, främst Battlefield men även spel som Call of Duty och Counter-Strike. Många av oss har även spelat seriöst inom ESL och diverse ladders men har nu växlat ner för att bara spela och ha kul tillsammans med en skön community av alla åldrar.

~Information~

Särskilda OperationsGruppen är ingen tävlingsinriktad klan DOCK så har vi börjat prata om att skapa grupper som EV skulle vara intresserad av mer seriöst. Vi bidrar med en trevlig atmosfär och roliga stunder. Du som är 18 eller äldre är mer än välkommen att ansöka till oss. Skulle du inte uppfylla åldern så går det att ansökan i alla fall men med reducerad chans att komma in.

I övrigt så inväntar vi på vårat nya ansikts upplyft angående hemsidan med en ny fräsh design och annan kodning, som är mer anpassade till oss och det vi strävar mot och borde vara i bruk i slutet av januari.

~Regler~

Då klanens första prioritet går ut på att få en social trevlig spelstund så måste du ha ett fungerande headset och TeamSpeak 3. Att vara en aktiv spelare och kunna lägga minst 14 timmar i veckan på spelande, TS3.

~Kontakt~

http://www.Klansog.se

Lycka till!

Medlem

Det är lite knapphändigt på hemsidan.

- Är det engelska som gäller?
- Måste man spela alla spel eller kan man anmäla sig till ett enda?


signatur

I came here to ruin your day. God sent me.

Svenska,
Du spelar det du vill.

Mvh

1
Skriv svar