Bröstförminskning i Wildstar

Medlem
Skrivet av bleak:
Skrivet av Ender:
Skrivet av pezit:
Skrivet av Dvärgen:
Skrivet av hastapan:
Skrivet av Dvärgen:

Well, jag håller med folket som klagade. För mycket bröstfixering i spel. Vad jag vet är tanken att man ska spela och inte runka till karaktärerna.

Folk är rätt patetiska ifall dom vill kvinnliga karaktärer i spel ska ha gigantiska tuttar bara för att stilla deras sinne.

Lättast är väl att låta folk välja storlek själv så blir alla nöjda ?

Är man så desperat efter ratt kunna välja storlek så man får ha dom där stora tuttarna i spel är det bara illa och man bör söka hjälp, finns ju något så elegant som porrfilmer samt riktiga tjejer om man vill klämma. Låt spel vara spel, inte sexobjekt.

Ja herregud om man vill att sin karaktär ska ha stora bröst måste man vara helt sinnesjuk, man kan ju inte titta på saker man tycker är sexigt eller vackert utan att ta ut kuken och börja runka frenetiskt.

Jag vet inte vad som ändrades, jag bryr mig inte nämnvärt men vissa gillar stora bröst och vissa har stora bröst i den riktiga världen. Jag hoppas att det var något som devsen faktiskt höll med om och inte ändrade för att nazi-feministerna mailade sönder dem.

Man får gilla stora bröst. Man får även börja grina som en 12-åring ifall det inte bara finns kvinnliga karaktärer med stora bröst, och skämma ut sig genom att kalla folk som är för lite balans "nazi-feminister". Åsiktsfrihet, det är grejer det

Åsiktsfrihet är fint men censur är mindre fint Känns som en brigad censurjönssar sveper runt internet och vill begränsa utvecklares visioner (även om vissas visioner är rätt löjliga).

helt plötsligt är det inte åsiksfrihet när nån skum uppfattning om moral och rätt eller fel infinner sig.

Nu menade jag inte att du är en sådan censurjöns : ) !

Det är lugnt, jag tar mig inte illa vid att bli kallad censurjöns Och visst tycker jag att utvecklarna ska få ha sina "konstnärliga" visioner, men det känns inte riktig som att det är där skon klämmer. Det finns mycket man skulle kunna kalla för konstnärliga "visioner" som istället är något helt annat.
Det var något mentalfall som sprang runt i stan och klistrade upp svartvita porrbilder överallt han nådde, det var ju...konstnärligt. Jag skulle kunna göra en lång lista över saker som inte har någonting med "visioner" att göra, men som man skulle kunna vara så där svår och envis, och kalla det för iallafall.

Hade inte läst anledningen till varför Carbine Studios minskade kuporna på ett par raser, så jag googlade lite, och kom fram till bl a dessa länkar: USGamer och Massively. Här finns en hel det intressant läsning och konstruktiv feedback ("kritik" känns nästan starkt), rekommenderas varmt.
Gareth Harmer på mmorpg.com skrev bl a:

Skrivet av Gareth Harmer:

Carbine has also responded to feedback from a variety of sources about some of the female character models by slightly reducing the bust on Aurin and Human (both Exile and Cassian). While it’s a minor change, I personally feel it’s an improvement that makes them more proportionally sensible. Besides, as Stephan Frost mentioned, body shape sliders might be added post-launch.

Så nej, dom har inte direkt blivit uppsökta av mystiska "feminist-nazister", eller stämda etc, utan snarare lyssnat på feedback från deras betatestare. Om du läser länkarna så borde du se att det inte handlar om "white-knights", utan bara om folk med helt förståeliga åsikter i frågan.

Nåja, ingen jättegrej detta, känns som att det inte finns så mycket mer att älta. Brösten finns ju kvar (till allas oerhörda lättnad!), det blir bara en smula balanserat. Ifall det fortfarande finns någon som är upprörd över det här så skickar jag med en bild på en mysig kattunge, kram på er

Medlem

Nej nu blir jag så arg så jag inte vet vart jag skall ta vägen.

Skriv svar