Ny arkadhall i Göteborg?

Medlem
Ny arkadhall i Göteborg?

Hej alla spelfantaster!

Känner du också att det saknas en riktig arkadhall i Göteborg?
Tillsammans kan vi ändra på det! Idén är att öppna en stor arkadhall i centrala Göteborg med temat Tokyo möter Götet. Tänk allt från retrospel till dom nyaste maskinerna ute.
Svara på några enkla frågor och hjälp till att göra drömmen om en arkadhall i Göteborg sann!

Gå in via länken nedan och svara på 3 frågor för marknadsunersökningen eller gå in via facebook och gilla sidan.

Det är inte en småsak att öppna en arkadhall, så detta är första steget till att se om det är möjligt. Ju fler som svarar på frågorna och gillar sidan, desto lättare blir det att gå vidare med projektet. Du kan hjälpa till genom att gilla sidan på facebook och bjuda in vänner.

Ställ gärna frågor eller skriv vad ni tycker på facebooksidan. All input välkomnas!

Are you game?

https://www.facebook.com/arkadhall

http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=f5qoz5209j6v6mv250705

Medlem

Jag tänkte faktiskt på just arkad hallar för några veckor sedan. Inte för att jag är någon fanatiker eller entusiast, men för mig var det en typ av ungdomsgård (jag är 39) när jag var liten. Jag gillade väl mest att spela flipper, det var min grej men jag testade även arkadspelen.
Jag tror, för att arkadhallarna ska få ett uppsving här i Sverige, så krävs det att det kommer ut en sådan ny, bra och riktigt jävla dyr utrustning för att kunna spela nya häftiga spel som aldrig skulle kunna spelas i hemma miljö just pga av priset.
Men i arkadhallen skulle du kunna spela spelet till för en spottstyver.
Flipper är det ju lite annorlunda med, även om det går att göra riktigt bra flipperspel digital så slår det ju aldrig orginalet.
Tack för ordet.


signatur

Wasted.White.Boys

1
Skriv svar