Elder Scrolls Online – tidigt imorgon läser du recensionen

Medlem
Skrivet av Lucyy:
Skrivet av erik.blom.9:

Jag har spelat sedan i söndags kl12.00 och jag är lvl 35 alldeles strax och har redan tabbat lusten med spela, Det riktiga suget finns inte riktigt, som med då t.ex wow som man spelade i 8 år.
Lvlingen var okej till en början man längre man kommer blir det svårare och svårare och hitta quest, och mobbsen blir oerhört svåra tillslut.
Roligt med svårighetsgrad men dragningskraften finns inte.
Framförallt som melee dör man oerhört fort.
Cyrodiil pvp är riktigt skoj men det är som dem sa med bf4, i början kmr det vara oerhört häftigt med fallande skyskrapor sen inget märkvärdigt, lite samma sak här, börjar bli segt och stå i slå ner portar i 5min och dubbelt så lång tid att ta sig in.

Jag var tveksam till en början för detta spel och är de fortfarande och tror inte jag kommer spela oerhört länge till.

Level 35 redan? Har du spelat non-stop? Servern har varit nere till och från också. Detta säger mig att du klickar dig förbi alla quests så snabbt det går för att leta nya nya nya? Ser otroligt många som rushar iväg i dessa spel, har flera kompisar som gör det också bara för att bli lvl 50. Och dom hatar att springa runt, men måste lvla lvla lvla. Hur fan kan något vara roligt om man känner det som ett tvång? Tror inte MMO är spelen för dom som inte njuter av att lvla :).

Jag själv å andra sidan, lider av att det finns så otroligt mycket att göra. Så man fastnar hela tiden i något nytt, fast man tänkt göra 2-3 quests på norra sidan mappen så fastnar man med något helt annat i 1 timme. Tiden bara rinner iväg och man får svårt att köra en effektiv grind. Jag lyssnar även på voice och försöker leva mig in i världen helt.

Spelet är sjukt fängslande tycker jag och kan inte vänta till att nå max och se vad som börjar då med alla craftingkombinationer och annat.

Måste hålla med dig här Lucyy. Jag lyssnar på dialogerna, utforskar etc. Är inte någon som rollspelar särskilt mycket, men tycker om miljöerna och dialogerna. Känns som att ha tagit level 13 på ca 1 dag i /played inte är rekord direkt. Men det är de jag gillar med spelet, de flesta verkar inte fokusera på att bli max lvl över en natt, eller att få den fetaste looten, utan folk verkar mycket mer mogna och njuta av spelet istället för hur hårt ens fireball critar.

Medlem

Nyhetstorka much? En artikel om er egna recension, jisses...

Medlem

Känner mig träffad! Tack


signatur

-It takes a lot to laugh but a train to cry-

Medlem

Tidig morgon och ingenting. Nu går jag till jobbet.


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

Medlem
Skrivet av Nihuli:

http://icwutudidthar.com

Nytt försök

Medlem

Men

Skrivet av Nihuli:
Skrivet av Nihuli:

http://icwutudidthar.com

Nytt försök

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&am...

Men vafan, nu då

12
Skriv svar