Explosionsartad ökning av spelsläpp på Steam

Medlem

Indiespel är i 9 fall av 10 skräp, det märks som tydligast när fan och hans moster kan slänga upp sitt "verk" på Steam.

Medlem

Har inget emot indiespel osv men när det förvandlas till ett "AppStore" med massa skit så blir det bara jobbigt.
Gillar inte tex när man söker ett spel och tom skriver ordagrant så får man en massa val på liknande spel eller ren kopierade spel i syfte att lura.


signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Medlem
Skrivet av SCORPION2000:

Det kan ju även bero på att det kommit en jävla massa skräp in på steam skit spel som inte är värt priset(eller något pris)

Går ju åt båda hållen, AAA titlar som numera säljs för 59,99 istället för 39,99 men du får samma skit som för 10 år sen..


signatur

ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Medlem
Skrivet av ELF:
Skrivet av Zarte:

Steam känns mer o mer som spel sidor med flash spel. Vet många mindre utvecklare som letar andra vägar att gå än steam, vilket är bra. Är inte bra att enbart ha en stor aktör på något.
Och angående kvalitetskoll så finns de ju inte längre, steam har varit fint nu går de utför.

GOG tar snart över tronen för Steam.... Huehuehue

Kommer aldrig ske, eftersom gog inte stödjer någon sorts DRM.


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Medlem

Ni som tycker Steam ska ha bättre kvalitetskontroll...
Är det inte upp till köparen att kontrollera om varan de vill köpa uppfyller de krav man har? I vissa grova fall, t.ex. WarZ, tog ju Steam bort spelet pga att de mer eller mindre ljög på beskrivningen. Men om någon släpper ett spel som vara är dåligt och tråkigt, utan falsk marknadsföring osv... varför ska Steam lägga sig i det?
Ska Ica, Game och Webhallen börja med kvalitetskontroll med på spel de säljer? Steam är ju i slutändan också bara en butik som säljer produkter.

Det Steam BORDE göra (imho) är göra det lättare att filtrera när man bläddrar. T.ex. kunna ställa in så alla indie, greenligt, early access och spel med medelbetyg under 70 inte visas; eller att bara indie visas om man hellre vill det.
Men alla spel som är i funktionabelt skick (lite buggar har alla spel), inte lurar folk med falsk marknadsföring osv, ska få säljas där oavsett hur mycket de suger. Men jag ska få välja om jag vill se skiten eller inte.

12
Skriv svar