Topp 3 Torsdag!

Inaktiv
Topp 3 Torsdag!

Med tanke på att denna vecka i spelvärlden kretsar kring E3, så får väl veckans Topp 3 Torsdag också göra det. Jag tänkte tillbaka lite över alla dom presskonferenser man sett genom åren, och kom på några saker som fastnat i mitt minne. Så idag blir det mina 3 favoritavslöjanden. Kanske inte så mycket att dom är mina favoriter när det kommer till själva produkten i sig, utan bara hur dom presenterades. The epicness i avtäckandet helt enkelt. Let's do it!

Nummer 3:

[http://youtu.be/1FsL5mDiaTA]
Nintendo 2010

Ja, mer Zelda! Anledningen till att detta platsar in på min lista är att hela upplägget var så gulligt på något sätt. Shigeru skulle kunna få mig att köpa i princip vad som helst. Vet egentligen inte helt varför jag minns detta så starkt, men det gör jag.

Nummer 2:

[http://youtu.be/anRy0JeHeCY]
Nintendo 2005

Hoppa fram till 33:20. För mig är det där ren och skär magi. Bortsett från att maskinen i sig visade sig vara en ny version av Gamecuben så älskar jag hur dom visade upp den. Alla hade hopp om att Nintendo skulle ge oss något som kunde föra dom tillbaka till sina glansdagar och det använde dom sig av fullt ut. Ett starkt minne som alltid kommer finnas kvar

Nummer 1:

[https://www.youtube.com/watch?v=rvjo-AqeoS8]
Sony 2013

Jag tror att alla som är intresserade av spel och utvecklingen i spelvärlden kommer minnas den här delen av Sonys presskonferens tills det är dags att kasta in handduken. Efter att ha suttit och pinat sig igenom, vad jag anser, Microsofts lite pinsamma presskonferens kom det här som en riktig kärleksförklaring till spelvärlden (och en rejäl käftsmäll mot Xbox).

För att göra det hela lite värre så kom även denna lilla video, som jag hörde spelades in back stage i samband med konferensen

[http://youtu.be/kWSIFh8ICaA]

Hihihi ^^

(Ber om ursäkt att filmerna inte går att se direkt i inlägget, ska jag vara helt ärligt så blev jag inte klok på hur man gjorde så att det skulle bli så! )

Det var min lista det. Vad har ni för härliga E3-minnen?

#blogg


signatur

Take what you can, give nothing back! Yaarr!

Medlem
Topp 3 Torsdag!

Haha, den va ju bra den där med Sony hur man delar med sig av sitt spel

Medlem

Nintendos entré i årets E3 var riktigt bra. Och jag gillade Robot Chicken inslaget


signatur

Everybody needs help.

1
Skriv svar