Wildstar - Alpha svensk klan/spelcommunity söker nya medlemmar/\

Medlem
Wildstar - Alpha svensk klan/spelcommunity söker nya medlemmar/\

Hej alles!

Wildstar early access är i full gång och givetvis återfinns Alpha på Nexus. Vi spelar som Exiles på Zhur som är en PvP-realm.
Vi söker givetvis nya trevliga medlemmar och fler spelare till detta fantastiska lir. Vi är en aktiv spelcommunity med över 300 medlemmar. Ansökan gör ni enkelt och snabbt på vår hemsida, adressen hittar ni här nedanför. Passa även på att titta på våra andra spel och se vad som lockar.

Hemsida: alphas.se
TS: ts.alphas.se

Hoppas vi hörs/ Lefty138

Medlem

Medlemmarna kommer fort när man har roligt! Över 180 medlemmar i guilden samt 500+ medlemmar i communityn. Vi söker ständigt nya trevliga medlemmar samt för närvarande folk som är intresserade utav att hålla i PvP samt Raids. Ansök du också på: alphas.se

Mvh Lefty138

Medlem

AlphaSE söker nya trevliga svenskar som är över 20 år och sugna på ett stort, moget och trevligt community! Vi är nu 500+ medlemmar i Alpha och är ett av det snabbast växande svenska gaming community enligt Enjin! Med 200 Guildies så siktar vi in oss på allt mellan PVE, PVP och community events! Vi söker just nu fler drivande personer till PvP samt raids Ansök på: alphas.se eller /w mig ingame ifall du undrar något/ Cardano

Medlem
Skrivet av Lefty138:

Denna tråden är inte längre aktuell, då Wildstarsektionen är ur bruk i Alpha. Men tveka inte att kika in på vår hemsida och se om det finns spel som passar just dig.

alphas.se

TS: ts.alphas.se

1
Skriv svar