Svensk GTA Online Crew på PC/Steam

Medlem
Svensk GTA Online Crew på PC/Steam

Skapat en svensk GTA Online Crew (åldersgräns 18 år) inför PC-släppet av GTA V den 27:e januari.

Steam: http://steamcommunity.com/groups/swe_homies
Social Club: http://socialclub.rockstargames.com/crew/swe_homies

Gruppen/crew är skapad främst för att göra GTA Online en roligare upplevelse för oss alla (är själv rätt trött på public lobbies med laglösa minderåriga springande runt som skapar kaos). Med hjälp av Steam-gruppen kan vi dessutom organisera oss lite bättre.

Så om något av detta låter intressant hojta gärna till.

Medlem

Är lite skeptisk till nystartade Crew/klaner på spel... Jag lär följa utvecklingen iallafall då jag är intresserad av mer teamplay än i PS3 när jag lirade GTA där

Medlem

Ja klaner/crew i GTA Online är inte lika populärt i Sverige som det är i t.ex. Amerika.

Skapade mest bara för dom som vill ha lite mer mognare/lugnare stämning bland GTA Online-deltagarna, har inga höga ambitioner med gruppen bara att alla ska trivas med varandra när man väl spelar.

Körde GTA Online på PS3 när det precis kom ut men var då utan klan och på public lobby only. Att gå runt i free-roam var inte roligt då massa 12-åringar (hur dom nu ens får lov att spela spelet) körde över en direkt och döda en hela tiden. Försökte man köra en mission så 2 av 3 gånger förstörde dom andra spelarna för en (eller gav upp efter första försöket). Ja som sagt det lämnade en sur eftersmak i mina ögon och sålde min kopia kort därefter.

Förhoppningsvis blir erfarenheten bättre denna gång om vi organiserar ihop oss ett par stycken istället.

1
Skriv svar