Är Razer Kraken 7.1 ett bra Gaming Headset?

Medlem
Är Razer Kraken 7.1 ett bra Gaming Headset?

Tjena! Ska köpa ett nytt Headset och kollar på Razer kraken 7.1 är det värt pengarna? Vad jag har hört är det bekvämt och har bra ljud samt en riktigt bra mic. Är det värt pengarna?

Medlem

Personligen så har jag lovat mig själv att aldrig mer köpa någonting från Razer.

Mina erfarenheter av Razer är att det är skräp.

Visst, jag medger att möjligheten finns att jag bara har haft lite otur med deras produkter, men tja...
Hur som helst:
Tangentbordet jag köpte vägrade ibland att tända bakgrundsbelysningen, och ibland fungerade inte touchknapparna som bland annat användes till volymkontrollen. Och ja, jag hade tankat de senaste drivarna till det.
Musen jag köpte startade aldrig. Oavsett vilken dator jag försökte ansluta den till.

Sedan dess har jag aldrig köpt någonting från Razer.


signatur

Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

Medlem

Även jag har dålig erfarenhet med razer produkter. Vad jag har hört så har razer headset nästan alltid riktigt dålig mic, men ljudet sägs vara helt OK. Jag använder själv Logitech G230 och det funkar helt perfekt!


signatur

I love the smell of napalm in the morning.

Medlem

Okej själv älskar jag Razer, jag kör med tangentbordet Razer BlackWidow Ultimate 2014 och musen Razer Naga 2014, samt mus matta från Razer. Jag är har inte haft några problem än så länge och är riktigt nöjd.

Medlem

Köp ett par bra lurar och en separat mick istället. Även en mick för 50kr ger bättre kvalitet än det skräp som sitter i "gaming"-prylarna medan ett par lurar för 500kr ger bättre ljud än "gaming"-headset för 2000kr.

Medlem

Jag körde med budget saker till datorn som vad trådlösa. Efter att allt slutade fungera så köpte jag ett razer tangentbord och en razer mus, detta var 2008. Tangentbordet har jag än idag och det fungerar helt perfekt! (WASD och Mellanslag, Caps Lock, C, F samt LShift är utnötta så man inte längre ser vad det är för knapp om man inte har koll!) aldrig haft ett problem med tangentbordet.

Musen jag köpte slutade fungera för ca 2 år sedan, då den hade hunnit blivit 4 år gammal. Köpte en annan razer mus för rimlig prislapp och har nu haft den i 2 år och inget fel än så länge!

MEN!

Efter jag hade byggt upp en sådan tillit på razer produkter så köpte jag även ett razer headset. Gick sönder efter ett år (glapp i kabeln), köpte då ett exakt likadant, efter ett år gick dom sönder också med samma fel. Sen dess har jag dragit följande, razer är bra på att göra möss och tangentbord men om du vill ha ett headset så är det bättre att vända sig till ett företag som fokuserar sig mest på det, det är som att Volvo skulle göra en egen limpa, ett företag som specialiserar sig på bilar börjar med bakning, en skogaholmslimpa är nog godare!

Detta är givetvis min uppfattning, jag rekommenderar inga headsets från razer till mina kompisar, fast jag rekommenderar deras andra produkter som möss och tangentbord!


signatur

Variations Livesändare på Twitch
https://www.twitch.tv/arahorplays

1
Skriv svar