Var finns rasismen?

Medlem
Var finns rasismen?

Jag önskar bara av välvilja förstå vart rasismen finns i detta inlägg jag skrev tidigare, det är märkligt att hela tråden gällande Rågsved försvann i nafs när politrukerna för censurering rykte in. Jag förstår inte varför det skulle vara fel att uttrycka sig starkt kritiskt mot ett samhälle i fritt fall och de faktor som bistår till detta fria fallet. Om man nu tycker jag har rätt fast man står på andra sidan då borde man ju vilja censurera, både tråden i sig och mitt inlägg. Själva inlägget ligger ju i den allmänna delen och inte måste att läsas om man ej vill. Lite som Lövén istället för att komma med sakargument så skriker man neo-fascism på allt som inte tycker som honom.
Är det verkligt värdigt en allmän sektions del att tillämpa regler efter godtycklighet...

Hjälp mig var är rasismen?

Jag kan nämligen inte hitta det, ord som kulturmarxister,analfabeter, liberalmarxister, flumpack, pyromaner, raketforskare, monster,asylbedragare, lyckosökarna, svenskar, urinvånare, Jan Helin, belackare, politiker, 7-klöveristerna, nyttiga idioter, commando führer. En del kan tolkas som smädande i sig eller sitt sammanhang men det finns givetvis inget de facto rasistiskt bakom, det är ett konstaterande bara av vad som pågår, och det finns högt rationella argument bakom att uttrycka sig så .

Och till det kritiska etablissemangs inlägget:

Kulturmarxistiska värderingar försöker ännu slår rot och och ältas i tråden i tråden märker jag. Där begrepp som att alla människor skulle vara exakt likadana oavsett var de kommer ifrån, och att det naturliga urvalet har inte spelat in någon roll i att forma oss under evolutionens gång tas för givet. Genomsnitts IQ:t är självklart exakt detsamma över hela världen det spelar ingen roll, om du är analfabet från Afghanistan, du har exakt lika stor intelligenskvot som en nobelpristagare i fysik och kan bidra med exakt lika stora vetenskapliga revolutioner. Det är den strukturella rasismen som förhindrar alla dessa analfabeter från att bli något stort och göra om Mogadishu till en högteknologisk stad ej värdig vår tidsålder! Där alla religioner och kulturer är exakt lika bra, civiliserade, humana, det finns ingen som står över en annan som föredöme och mer civiliserad och revolutionär teknologisk, och ingen som är mer primitiv än den andra, vare sig den "tvingar" dess XX-generation att klä sig i en mans sopsäckar, eller föreslår att ge maximal frihet till kvinnan i köket etc.

Att höra dessa floskler upprepas gång på gång fast samhället sig själv i dessa invandrartäta oaser påvisar en helt annan än den skönmålade bild som målats upp av liberalmarxister och annat flumpack som saknar en jordnära relation med de facto verkligheten. Dessa pyromaner som uppträder spontant, uppträder också helt rationellt med deras drömmar, intelligens och handlingskraft. Att vi skall låtsas förvånande över att det sker fast det hela kan skrivas med en matematisk ekvation som förutspår exakt vad som skall hända när du anrikar så mycket element som är så främmande i ett nytt habitat, där förväntningarna är alldeles för höga på dem. Att de i flesta fall ej kommer klara av att leva upp till dessa samt klara av att vara fungerande individer i vårt krävande samhälle på samma gång. Det skall inte negligeras heller att många av dessa vill inte bli en del av samhället, de vill leva i ett parallell samhälle med deras egna lagar om det är sharia, kriminella lagar eller något helt annat, spelar inte så stor roll när detta är deras fria vilja.

Vilka monster vi är som tvingar dem på bidrag, leva i smältdegeln, begå brott och ta ifrån oss deras drömmar, fy skäms hjälp dem hem till sin naturliga hemmiljö så kommer dessa individer att blomma ut till raketforskare i nivå med deras nya samhälle.

Samt finns det en annan aspekt att ta upp, det är alla som går i god för att fortsätta driva detta folkutbytes projekt vid namn massinvandring, inte ens Reinfeldt kan dölja vad som sker på agendan hos de större lobbykedjorna som förespråkar detta scenario, där Sverige agerar som modell hur man snabbast kan sänka en nationalstat samt byta ut befolkningen till en ny med icke tänkande drönare i dess främsta led. Han föreslog bara för några dagar sedan att eftersom Norden är så stort (area) så finns det rum för en oerhörd stor anrikning av fler invandrare från tredje världen för att fylla ut "tomrummet" i Norden. Det verkar som "öppna våra hjärtan" inte riktigt fungerande som valstrategi, nu har alla förstått det nuvarande hotet och röstar i linje för en mer Sverigevänlig politik.

http://www.friatider.se/reinfeldts-utspel-om-invandring-h-nas

Denna lyx väntar några asylbedragare i Haparanda, visst är man lite avundsjuk men bara lite

http://www.friatider.se/500-asyls-kare-ska-bo-p-lyxhotell-i-h...

Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen.

http://www.friatider.se/76-asyls-kare-till-med-50-inv-nare

Sedan har ju herrn kanske inte riktigt förstått att lyckosökarna bestämmer själva var de vill bo och med facit i hand kan vi konstatera att de vill bo med landsmän och släkt som ofta finns att hitta i en förort eller en ny invandrartät mångkulturell stadsdel som bildats efter att "the white flight" inletts. Dvs vita urinvånare som flyr från förändringen till mångkulturell i deras hemmiljö precis som alla belackare hos media och politiker som propagerar för 7-klövern skulle ha gjort i liknande situation. Ta som ex. Jan Helin redaktör för aftonbladet som bor fint fint i Bromma och helt isolerad från mångkulturen medan han själv vill tvinga en hel generation av stackars svenskar som inte har samma privilegier som honom att underkasta sig den nya statsreligionen, annars blir de stämplade som kättare och främlingsfientliga för att de motsätter sig folkutbytet och föredrar att att leva och bo med svenskar. Vad då hycklare precis i linje med flertalet resten av 7-klöveristerna!

Det blåser stark medvind för SD, och det är bara tacka alla liberalmarxister och nyttiga idioter som anstränger sig än mer för vår undergång det får bara SD att växa sig starkare.

Om det nu blir ett extraval om ingen förhandling mellan alliansen och commando führer Lövén uppnås innan 29 december så blir valet i mars, avgörande för svenska folket vad de väljer främst, välfärd kontra massinvandring. Jag kan bara önska att självbevarelsedriften hos svenskar väcks, och att man värnar om sig själva och sitt land. Och när lugnet har återställts då kan man sikta in på att i form med stödinsatser i närområdet hjälpa utsatta människor och ej som idag ett fåtal asylbluffare.

Medlem

Det kanske inte handlar om rasism, utan mer om att FZ är en spelsida och att de tycker att vissa diskussioner kan hållas på andra forum? Sen har jag för mig att det har skrivits tidigare att FZ har ansvar för det som skrivs här och att vissa saker/åsikter kanske de helt enkelt inte vill stå bakom.

Förstår inte riktigt grejen med att du startar trådar (ofta om samma ämne) eller går in och diskuterar i andra trådar och alltid drar upp samma sak.


signatur

If you can't convince them, confuse them!

Medlem

Vad är det invandrarna har tagit från dig som gör att du ogillar dem så mycket?

Skribent

Ett tips för att folk ska ta dig seriöst och vilja diskutera med dig är att inte länka till rasistiska sidor på internet.


signatur

I am the black wizards.

Medlem
Skrivet av Johan Olander:

Ett tips för att folk ska ta dig seriöst och vilja diskutera med dig är att inte länka till rasistiska sidor på internet.

Jaha? Vad får man länka till då? Och vem avgör vad som är rasistiskt?

Medlem
Skrivet av Johan Olander:

Ett tips för att folk ska ta dig seriöst och vilja diskutera med dig är att inte länka till rasistiska sidor på internet.

Det är fortfarande ingen definition på det rasistiska och rasismen i sig, ni använder det mer som ett vapen som t ex en stor slägga för att stoppa debatten och tysta sin debattör , och döda ämnet, det är ju oerhört konstruktivt eller inte. Det är helt ok att inte hålla med, med att skrika rasism är lite naivt

Friatider är en mycket nykter och etablissemangskritisk tidning som borde läsas av alla även de som hatar vetenskapen och den nya renässansen i sig. När samhället transformerats till något bättre mer med mer välsvarvade kugghjul kommer ni alla att stämma in i hyllningskören tills dess förmodar jag att ni tillämpar ni ert flock beteende att inte se eller höra gällande problemen för det anses obekvämt och är stigmatiserande.

Denna bild passar in:

Skrivet av Bennii:

Vad är det invandrarna har tagit från dig som gör att du ogillar dem så mycket?

Du missuppfattar det att jag skulle hysa agg mot någon person på mikronivå. Sedan är det givetvis klart att jag inte stöder detta slödder beteende att förorsaka påfrestningar på samhällets få resurser med dessa bränder och dysfunktionella beteenden, attackera brandmän, poliser, ambulanspersonal som endast gör sitt jobb samt hyser jag förakt för alla andra som begår grova brott. De som bär största ansvaret är givetvis politiker som transformerat ett välfungerande samhälle till en kaosartad smältdegel men jag tänker inte blunda för de som begår grova brott när det nu finns empiriska bevis som binder dem till brottet som i detta fallet med Rågsved.

Det handlar om den globala politiken som förs på makronivå, när varenda kommun skall underkasta sig de nya statsreligionerna kulturmarxism och mångkulturalism och när de aldrig får ifrågasättas med någon form av motargument eller kritik för då är det per definition "rasism" om man påpekar det uppenbara att man i nuvarande form tar emot betydligt fler invandrare än vad Sverige klarar av och vad som är reellt för att Sverige skall fortsätta vara en välfungerande välfärdsstat. ( Vilket jag personligen inte anser att Sverige klarar av att fylla de kriterier för att vara en sådan )

Skrivet av Nowly:

Det kanske inte handlar om rasism, utan mer om att FZ är en spelsida och att de tycker att vissa diskussioner kan hållas på andra forum? Sen har jag för mig att det har skrivits tidigare att FZ har ansvar för det som skrivs här och att vissa saker/åsikter kanske de helt enkelt inte vill stå bakom.

Förstår inte riktigt grejen med att du startar trådar (ofta om samma ämne) eller går in och diskuterar i andra trådar och alltid drar upp samma sak.

Nu var det ju i allmänna forumet det tog plats, för allmänna diskussioner och den som skapade ursprungstråden för Rågsved var ju inte jag vill jag gärna påpeka. Jag skrev bara 2 inlägg i slutet av tråden. Sedan är detta första gången jag skapar en tråd, så om du vill klaga och böla för att jag alltid drar upp samma trådar med samma sak så får du visa bevis på andra trådar rörande detta som jag har startat.
Skall jag sluta kommentera en tråd som väcker intresse för att du är lättkränkt där jag kommer med intellektuella motförslag, nej hittills är det inte tillräckligt motiverande att lyda ditt råd . Om du inte är intresserad så behöver du inte läsa, ingen skada skedd Sedan klarar man inte av att skilja på ett inlägg i ett forum som en privatperson skrivit och korrelerar det plötsligt att hela hemsidan skulle stå bakom som ansvarig utgivare, då har man en del att jobba på.

Skribent
Skrivet av Cane:
Skrivet av Johan Olander:

Ett tips för att folk ska ta dig seriöst och vilja diskutera med dig är att inte länka till rasistiska sidor på internet.

Jaha? Vad får man länka till då? Och vem avgör vad som är rasistiskt?

Om du inte vet vad rasism är för något bör du rådfråga internet, bland annat Wikipedia förklarar det bra. Vad man får länka till? De flesta tidningar som anammar journalistiska spelregler. Fria Tider och Avpixlat är exempelvis inte särskilt bra att länka till. Inte heller proletären för den delen.


signatur

I am the black wizards.

Medlem

Nu kan jag jag verkligen inte ta något du nämnde alls på allvar. Du vrider på sanningen som om det vore en våt handduk.

Du påstår detta:
"Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen."

Nu kommer jag inte ihåg vilken ordning jag skrev det i och vilka ord jag valde men det jag egentligen skrev var att jag tycker att politikerna är opatriotiska och borde ta lärdom av Norge i att sköta om småorterna lite bättre. Jag skrev att det inte är konstigt att småorterna dör ut eller flyttar till dem större städerna när det knappt finns vettigt internet. Vart någonstans nämner jag det du påstår? Ska du hålla på så här så kan du bara lägga ner.

Medlem
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Cane:
Skrivet av Johan Olander:

Ett tips för att folk ska ta dig seriöst och vilja diskutera med dig är att inte länka till rasistiska sidor på internet.

Jaha? Vad får man länka till då? Och vem avgör vad som är rasistiskt?

Om du inte vet vad rasism är för något bör du rådfråga internet, bland annat Wikipedia förklarar det bra. Vad man får länka till? De flesta tidningar som anammar journalistiska spelregler. Fria Tider och Avpixlat är exempelvis inte särskilt bra att länka till. Inte heller proletären för den delen.

Jag förstår inte riktigt wikipedia artikeln du länkar till, den tar upp begrepp som att vara kritisk mot annan tro eller kultur är rasistiskt i sig. Då kan allt göras till rasistiskt så om jag skojar om att fransmän endast dricker rödvin och käkar baguette så har jag uttryckt mig rasistiskt. Så står det också , "Skillnaden behöver alltså inte avse just ras, utan det avgörande är principen att bedöma individer efter vilka de är och inte efter vad de gör."
Det är också otroligt vagt och godtyckligt som i ex. tidigare om jag konstaterar att en person ser fransk ut eller är fransk, då har bedömt individen utifrån den är som jag uppfattar det skulle det också vara ekvivalent med rasism.

Dessutom görs det antydningar att det inte finns några mänskliga raser eftersom enligt wikipedia människan är en homogen art, då kan det ju inte logiskt finnas rasism heller.

Dem här vänsterliberala tankevurporna bidrar inte med något ytterligare tvärtom de fördummar och skapar paradoxer.

Medlem
Skrivet av Fl3xus:
Skrivet av Bennii:

Vad är det invandrarna har tagit från dig som gör att du ogillar dem så mycket?

Du missuppfattar det att jag skulle hysa agg mot någon person på mikronivå. Sedan är det givetvis klart att jag inte stöder detta slödder beteende att förorsaka påfrestningar på samhällets få resurser med dessa bränder och dysfunktionella beteenden, attackera brandmän, poliser, ambulanspersonal som endast gör sitt jobb samt hyser jag förakt för alla andra som begår grova brott. De som bär största ansvaret är givetvis politiker som transformerat ett välfungerande samhälle till en kaosartad smältdegel men jag tänker inte blunda för de som begår grova brott när det nu finns empiriska bevis som binder dem till brottet som i detta fallet med Rågsved.

Det handlar om den globala politiken som förs på makronivå, när varenda kommun skall underkasta sig de nya statsreligionerna kulturmarxism och mångkulturalism och när de aldrig får ifrågasättas med någon form av motargument eller kritik för då är det per definition "rasism" om man påpekar det uppenbara att man i nuvarande form tar emot betydligt fler invandrare än vad Sverige klarar av och vad som är reellt för att Sverige skall fortsätta vara en välfungerande välfärdsstat. ( Vilket jag personligen inte anser att Sverige klarar av att fylla de kriterier för att vara en sådan )

Och se där har vi rasismen som du frågade om. Du hyser inte agg mot någon enskild utan applicerar det negativa attributet på hela den stora skaran som kallas invandrare för att de inte är födda inom landets gränser och har en annan kulturell bakgrund.

Med det sagt, tycker jag att det är rätt att kasta sten och molotovcocktails? Nej, definitivt inte. Men svenskar begår också brott, dårskap och idioti och mer sällan ser jag någon stämpla alla ljushyade, blonda svenskar som en helhet när vi pratar om brott där de är överrepresenterade. Det är en definition av rasism.

Brottslighet, desperata handlingar och våld ligger inte i de här personernas gener. De kommer inte hit för att de hört historierna om vårt generösa bidragssystem och vår veka polisstyrka som inte slåss tillbaka om man tänder eld på bilar. Och deras agerande bottnar till största delen i det utanförskap som de försatts i under alldeles för lång tid av misslyckad integration. Så du har helt rätt i att det yttersta ansvaret ligger hos våra politiker. Men kanske inte på det sättet du antyder när du målar upp din "Vi och Dem"-variant av samhället.

Välfärd är inget man har och sen spenderar. Vi hade inte massvis av välfärd som vi spridit ut på alla asylinvandrare och sen har den försvunnit. Välfärd är det vi får när alla drar sitt strå till stacken och ju fler som lyfter desto fler strån har vi i slutändan. Den dagen alla inser det och lägger en tanke på att få en fungerande integration istället för invandringsblockad så kommer alla invandrare att bli en enorm tillgång.

Medlem
Skrivet av Fl3xus:

Denna lyx väntar några asylbedragare i Haparanda, visst är man lite avundsjuk men bara lite

http://www.friatider.se/500-asyls-kare-ska-bo-p-lyxhotell-i-h...

Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen.

Inte så konstigt när folk röstar på alliansen och sd. Både driver högerpolitik och vill mata pengar till privata råkapitalister som Bert Karlsson.

SD kanske skulle stoppa invandringen men istället för att pengarna går till asylboende går det till privata skolor som även där finansieras av råkapitalister.

Gör Sverige en stor tjänst och rösta inte på alliansen eller sverigedemokraterna om ni vill ha ett starkt och hållbart Sverige.


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

Medlem
Skrivet av von_lidl:

Nu kan jag jag verkligen inte ta något du nämnde alls på allvar. Du vrider på sanningen som om det vore en våt handduk.

Du påstår detta:
"Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen."

Nu kommer jag inte ihåg vilken ordning jag skrev det i och vilka ord jag valde men det jag egentligen skrev var att jag tycker att politikerna är opatriotiska och borde ta lärdom av Norge i att sköta om småorterna lite bättre. Jag skrev att det inte är konstigt att småorterna dör ut eller flyttar till dem större städerna när det knappt finns vettigt internet. Vart någonstans nämner jag det du påstår? Ska du hålla på så här så kan du bara lägga ner.

Det är ju det man gör i den lilla orten som precis så som du förespråkar för så som jag tolkar det, fast de som får permanent uppehållsstånd vill ju inte ens bo på de småorterna i de flesta fall, de vill bo med släkt, familj som oftast är placerad nära storstäderna eller förorterna. Nu kanske du inte föreslog exakt den extrema situation men det är ju det som blir konsekvensen med dagens förda politik. Nu när t o m storstäderna är fyllda till max, så försöker man placera dem på småorter som de oftast flyttar ifrån sedan när de kan för att komma till släkt eller familj nära en storstad. Detta är ju sinnessjukt det finns bättre sätt att återuppliva små orterna och det är inte med massinvandring utav icke europeisk härkomst.

http://www.friatider.se/76-asyls-kare-till-med-50-inv-nare

Inaktiv
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Fl3xus:

Denna lyx väntar några asylbedragare i Haparanda, visst är man lite avundsjuk men bara lite

http://www.friatider.se/500-asyls-kare-ska-bo-p-lyxhotell-i-h...

Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen.

Inte så konstigt när folk röstar på alliansen och sd. Både driver högerpolitik och vill mata pengar till privata råkapitalister som Bert Karlsson.

SD kanske skulle stoppa invandringen men istället för att pengarna går till asylboende går det till privata skolor som även där finansieras av råkapitalister.

Gör Sverige en stor tjänst och rösta inte på alliansen eller sverigedemokraterna om ni vill ha ett starkt och hållbart Sverige.

Sverige har fått in mer skatteintäkter under alliansen än under sossarna så kom inte dragandes med att sverige har tappat så oerhört mycket skatteintäkter. Jobb skapar intäkter inte skattetryck.

Men besvara gärna på hur vi ska bekosta massinvandringen ? Reinfeldt och Magdalena Andersson har båda sagt att vi måste offra investeringar i välfärden pga detta. Lite ironiskt att di.se släppte den här bomben idag : http://www.di.se/artiklar/2014/12/9/nasta-finansministers-mar...

edit: .. Så FZ tog bort förra tråden angående bilbränderna? Hade det varit SVP som lobbat brandgranater så hade nog tråden stannat uppe.

Inaktiv
Skrivet av Johan Olander:

Ett tips för att folk ska ta dig seriöst och vilja diskutera med dig är att inte länka till rasistiska sidor på internet.

Så Aftonbladet och Expressen är så mycket bättre idag? Där snackar vi vinklade nyheter. Rasistiska sidor? Sidor som tar upp nyheter som Aftonbladet och Expressen mörkar menar du? SD fick nästan 18 % i den senaste mätningen och man växer och växer. Väldigt många som surfar på FZ röstar på SD och det har vi sett i tidigare omröstningar.

Jag säger bara att vi måste kunna diskutera dessa frågor. Det hjälper inte att lägga locket på. Vi måste kunna diskutera integration, invandring utan att man blir kallad rasist.

Medlem
Skrivet av Bennii:
Skrivet av Fl3xus:
Skrivet av Bennii:

Vad är det invandrarna har tagit från dig som gör att du ogillar dem så mycket?

Du missuppfattar det att jag skulle hysa agg mot någon person på mikronivå. Sedan är det givetvis klart att jag inte stöder detta slödder beteende att förorsaka påfrestningar på samhällets få resurser med dessa bränder och dysfunktionella beteenden, attackera brandmän, poliser, ambulanspersonal som endast gör sitt jobb samt hyser jag förakt för alla andra som begår grova brott. De som bär största ansvaret är givetvis politiker som transformerat ett välfungerande samhälle till en kaosartad smältdegel men jag tänker inte blunda för de som begår grova brott när det nu finns empiriska bevis som binder dem till brottet som i detta fallet med Rågsved.

Det handlar om den globala politiken som förs på makronivå, när varenda kommun skall underkasta sig de nya statsreligionerna kulturmarxism och mångkulturalism och när de aldrig får ifrågasättas med någon form av motargument eller kritik för då är det per definition "rasism" om man påpekar det uppenbara att man i nuvarande form tar emot betydligt fler invandrare än vad Sverige klarar av och vad som är reellt för att Sverige skall fortsätta vara en välfungerande välfärdsstat. ( Vilket jag personligen inte anser att Sverige klarar av att fylla de kriterier för att vara en sådan )

Och se där har vi rasismen som du frågade om. Du hyser inte agg mot någon enskild utan applicerar det negativa attributet på hela den stora skaran som kallas invandrare för att de inte är födda inom landets gränser och har en annan kulturell bakgrund.

Med det sagt, tycker jag att det är rätt att kasta sten och molotovcocktails? Nej, definitivt inte. Men svenskar begår också brott, dårskap och idioti och mer sällan ser jag någon stämpla alla ljushyade, blonda svenskar som en helhet när vi pratar om brott där de är överrepresenterade. Det är en definition av rasism.

Brottslighet, desperata handlingar och våld ligger inte i de här personernas gener. De kommer inte hit för att de hört historierna om vårt generösa bidragssystem och vår veka polisstyrka som inte slåss tillbaka om man tänder eld på bilar. [b]Och deras agerande bottnar till största delen i det utanförskap som de försatts i under alldeles för lång tid av misslyckad integration.[b] Så du har helt rätt i att det yttersta ansvaret ligger hos våra politiker. Men kanske inte på det sättet du antyder när du målar upp din "Vi och Dem"-variant av samhället.

Välfärd är inget man har och sen spenderar. Vi hade inte massvis av välfärd som vi spridit ut på alla asylinvandrare och sen har den försvunnit. Välfärd är det vi får när alla drar sitt strå till stacken och ju fler som lyfter desto fler strån har vi i slutändan. Den dagen alla inser det och lägger en tanke på att få en fungerande integration istället för invandringsblockad så kommer alla invandrare att bli en enorm tillgång.

Nu förstår jag inte. Får de inte söka till skolor och plugga som resten av oss?
Får de inte soc av staten om de inte kan försörja sig?

Så låt mig summera:
De har möjlighet, precis som alla andra här, att få gratis plugg, gratis mat, gratis kläder, sina räkningar betalda, etc, etc, OCH DETTA RÄCKER INTE? Nähä, då ska bilar eldas upp, polis ska attackeras.

Om detta beteende är normalt där de kommer från, då är vi jävligt illa ute. Om det inte är normalt, varför anser de att det är OK att göra det här, SPECIELLT efter allt de får av staten?

ANVÄND SUNT JÄVLA FÖRNUFT. OAVSETT VAR DU KOMMER FRÅN, ÄR ATTACK PÅ ORDNINGSMAKT INTE OK. ATTACK PÅ SJUKVÅRDARE ÄR INTE OK. ATTACK PÅ BRANDFÖRSVARET ÄR INTE OK.

Det är inte vårt ansvar att lära någon detta. Kommer du hit med avsaknad av dessa kunskaper, så är det något seriöst fel på dig, och du behöver snarare psykvård.


signatur

I drank what?

Medlem
Skrivet av showerguy:

Vi måste kunna diskutera integration, invandring utan att man blir kallad rasist.

Omöjligt.


signatur

Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

Medlem
Skrivet av bleak:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Fl3xus:

Denna lyx väntar några asylbedragare i Haparanda, visst är man lite avundsjuk men bara lite

http://www.friatider.se/500-asyls-kare-ska-bo-p-lyxhotell-i-h...

Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen.

Inte så konstigt när folk röstar på alliansen och sd. Både driver högerpolitik och vill mata pengar till privata råkapitalister som Bert Karlsson.

SD kanske skulle stoppa invandringen men istället för att pengarna går till asylboende går det till privata skolor som även där finansieras av råkapitalister.

Gör Sverige en stor tjänst och rösta inte på alliansen eller sverigedemokraterna om ni vill ha ett starkt och hållbart Sverige.

Sverige har fått in mer skatteintäkter under alliansen än under sossarna så kom inte dragandes med att sverige har tappat så oerhört mycket skatteintäkter. Jobb skapar intäkter inte skattetryck.

Men besvara gärna på hur vi ska bekosta massinvandringen ? Reinfeldt och Magdalena Andersson har båda sagt att vi måste offra investeringar i välfärden pga detta. Lite ironiskt att di.se släppte den här bomben idag : http://www.di.se/artiklar/2014/12/9/nasta-finansministers-mar...

edit: .. Så FZ tog bort förra tråden angående bilbränderna? Hade det varit SVP som lobbat brandgranater så hade nog tråden stannat uppe.

Under sossarnas tid var det 6% arbetslöshet och under alliansens tid ökade det till 8%.

Det var ingen bomb DI skrev om. Vi visste sedan länge att alliansen kört landet i botten och sålt bort statlig egendom samt har ett ENORMT budgetunderskott som jag gång på gång påpekat.
Finns alltid någon person som tycker att alliansen klarade krisen bra men som vi nu ser att så inte var fallet.

Sedan är USA perfekta exemplet på att högt skattetryck är bra för landet. Efter andra världskriget hade landet 90% skatt vilket resulterade att alla hade köpkraft och all skola var gratis. Allmänheten utbildades och det var brist på arbetare och inte brist på jobb. Fabrikerna gick på högtryck och det fanns bara några få förlorare, det var ägarna av fabrikerna som inte gjorde nog stor vinst i jämförelse med arbetarna.
Allt eftersom skatterna har sjunkit i USA har klyftan mellan arbetsgivarna och arbetarna ökat så markant att det är enorm arbetslöshet och många familjer måste skuldsätta sig för livet för att ha råd med utbildning som en gång i tiden var gratis.
Att USA blev världens största ekonomi var just för att landet utvecklades som bäst med högt skattetryck. Kina är idag världens största ekonomi av anledningen att den ekonomiska utvecklingen i USA stagnerar när klyftorna mellan rika och fattiga ökar och köpkraften minskar.


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

Inaktiv
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av bleak:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Fl3xus:

Denna lyx väntar några asylbedragare i Haparanda, visst är man lite avundsjuk men bara lite

http://www.friatider.se/500-asyls-kare-ska-bo-p-lyxhotell-i-h...

Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen.

Inte så konstigt när folk röstar på alliansen och sd. Både driver högerpolitik och vill mata pengar till privata råkapitalister som Bert Karlsson.

SD kanske skulle stoppa invandringen men istället för att pengarna går till asylboende går det till privata skolor som även där finansieras av råkapitalister.

Gör Sverige en stor tjänst och rösta inte på alliansen eller sverigedemokraterna om ni vill ha ett starkt och hållbart Sverige.

Sverige har fått in mer skatteintäkter under alliansen än under sossarna så kom inte dragandes med att sverige har tappat så oerhört mycket skatteintäkter. Jobb skapar intäkter inte skattetryck.

Men besvara gärna på hur vi ska bekosta massinvandringen ? Reinfeldt och Magdalena Andersson har båda sagt att vi måste offra investeringar i välfärden pga detta. Lite ironiskt att di.se släppte den här bomben idag : http://www.di.se/artiklar/2014/12/9/nasta-finansministers-mar...

edit: .. Så FZ tog bort förra tråden angående bilbränderna? Hade det varit SVP som lobbat brandgranater så hade nog tråden stannat uppe.

Under sossarnas tid var det 6% arbetslöshet och under alliansens tid ökade det till 8%.

Det var ingen bomb DI skrev om. Vi visste sedan länge att alliansen kört landet i botten och sålt bort statlig egendom samt har ett ENORMT budgetunderskott som jag gång på gång påpekat.
Finns alltid någon person som tycker att alliansen klarade krisen bra men som vi nu ser att så inte var fallet.

Sedan är USA perfekta exemplet på att högt skattetryck är bra för landet. Efter andra världskriget hade landet 90% skatt vilket resulterade att alla hade köpkraft och all skola var gratis. Allmänheten utbildades och det var brist på arbetare och inte brist på jobb. Fabrikerna gick på högtryck och det fanns bara några få förlorare, det var ägarna av fabrikerna som inte gjorde nog stor vinst i jämförelse med arbetarna.
Allt eftersom skatterna har sjunkit i USA har klyftan mellan arbetsgivarna och arbetarna ökat så markant att det är enorm arbetslöshet och många familjer måste skuldsätta sig för livet för att ha råd med utbildning som en gång i tiden var gratis.
Att USA blev världens största ekonomi var just för att landet utvecklades som bäst med högt skattetryck. Kina är idag världens största ekonomi av anledningen att den ekonomiska utvecklingen i USA stagnerar när klyftorna mellan rika och fattiga ökar och köpkraften minskar.

http://i.imgur.com/YzZ3J0N.png

Sveriges skattetryck är fortfarande högt om man jämför med resten av världen. Jag vill inte heller ha det som i USA men där är vi sannerligen inte. Sverige behövde lite andrum och skattelättnader.

Men är det bra att fylla på med 200 000 arbetslösa asylinvandrare med familj om året när vi har en sån hög arbetslöshet?

Medlem
Skrivet av Bennii:

Och se där har vi rasismen som du frågade om. Du hyser inte agg mot någon enskild utan applicerar det negativa attributet på hela den stora skaran som kallas invandrare för att de inte är födda inom landets gränser och har en annan kulturell bakgrund.

Tack för den excellenta förklaringen för att jag är kritisk för att stora volymer utav utom europeiska människor kommer hit på en oerhört kort tid och sedan när det skapas kravaller i den stadsdelar de dominerar och jag motsätter mig detta och denna politik som gör det värre för alla så skall det kallas rasism. Tack då fick vi bevis att begreppet är oerhört urvattnat och legitimeras med allt som kritiserar den planlagda vägen mot dystopi.

Skrivet av Bennii:

Med det sagt, tycker jag att det är rätt att kasta sten och molotovcocktails? Nej, definitivt inte. Men svenskar begår också brott, dårskap och idioti och mer sällan ser jag någon stämpla alla ljushyade, blonda svenskar som en helhet när vi pratar om brott där de är överrepresenterade. Det är en definition av rasism.

Att påvisa enligt statistik att en icke europeisk folkgrupp från t ex Mellanöstern eller Afrika är överrepresenterade i t ex överfallsvåldtäkter och grova rån är knappast rasism, Sherlock. Precis som det påpekades tidigare.

Skrivet av Bennii:

Brottslighet, desperata handlingar och våld ligger inte i de här personernas gener. De kommer inte hit för att de hört historierna om vårt generösa bidragssystem och vår veka polisstyrka som inte slåss tillbaka om man tänder eld på bilar. Och deras agerande bottnar till största delen i det utanförskap som de försatts i under alldeles för lång tid av misslyckad integration. Så du har helt rätt i att det yttersta ansvaret ligger hos våra politiker. Men kanske inte på det sättet du antyder när du målar upp din "Vi och Dem"-variant av samhället.

Du motsätter dig alltså vetenskaplig fakta som visar att bärare av en dysfunktionell gen vid namn MAO-A även kallad krigargenen, är mer brottsbenägna eller anti-sociala i sitt agerande. När den är dysfunktionell så blir individen mer impulsiv och aggressiv i sitt beteende som lägger till grund för ett våldsamt och icke rationellt agerade som kan påverka individen att lättare ta till anti-sociala uttryck i form av brott, t ex bilbränder. Den dysfunktionella är mera förekommande hos afrikaner och araber. Studier av brottslingar i USA har gjorts på främst afro-amerikaner som ligger till grund för denne, för att påvisa sambandet mellan icke fungerande MAO-A gen och hög brottsbenägenhet.
De får höra hela tiden av politiker, media och andra godhetsapostlar att om de inte klarar av anpassa sig till samhället så är det pga av den övergripande strukturella svenska rasismen som finns genomsyrad i alla vrår i det svenska samhället. Deras bilbränder må vara frustration för den situation de befinner sig också men det är också ett bevis på att de vägrar ändra sig själva för att lyckas med sina liv utan istället förskjuter alla sina problem på samhället så som de också indoktrinerats till att tro är orsaken, den strukturella rasismen. Fast en del är kompletta idioter som gör det för nöjets skull för att det är enklare att vara destruktiv än konstruktiv.

Tack för att återigen använder du pseudovetenskapliga argument hämtad från senaste Erik Ullenhags manuskript, dvs "vi och dem tänk". Du kanske inte förstår att politik är egentligen ganska enkelt det handlar om att prioritera de resurser som finns till sitt förfogande och då sker alltid en vi och dom politik eftersom pengar är begränsade och inte växer på träd som du verkar tro i likhet med Mona Sahlin.

Skrivet av Bennii:

Välfärd är inget man har och sen spenderar. Vi hade inte massvis av välfärd som vi spridit ut på alla asylinvandrare och sen har den försvunnit. Välfärd är det vi får när alla drar sitt strå till stacken och ju fler som lyfter desto fler strån har vi i slutändan. Den dagen alla inser det och lägger en tanke på att få en fungerande integration istället för invandringsblockad så kommer alla invandrare att bli en enorm tillgång.

I 40 år har din sida försökt med en lyckad integration medan samhället i samma veva förfallit allt mer för varje år, så professorn vad är lösningen på denna integration om det är så enkelt och hur många mer decennier eller sekel skall det ta innan den slutligen fungerar. Kanske är det dags att lyssna på andra sidan och räddas vad som kan, så att inte samhället kollapsar se Spanien och Grekland som varnande exempel. Så att de äldre kan få lite värdighet i slutet av sina liv och få något så enkelt som varm mat...

Du gör ju ingen skillnad på invandrare och invandrare heller och använder det som det vore en homogen grupp. Vem tillför mest, och kan acklimatisera sig bäst, och respektera vår kultur och lagar, om du jämför en intelligent tysk med högskoleexamen som är efterfrågad i landet med en ny anländ analfabet från Afghanistan eller dylikt med nästan ingen utbildning alls. Vem har störst möjligheter att bidra? Sedan skall det inte förringas att arbetslösheten är påfallande hög i Sverige. Inte fan, ser jag svenska ungdomar gå ut och bränner ner stadsdelar och eldar upp bilar för att uttrycka sitt missnöje och inte heller välkomnar jag dessa till sådan aktion. Enligt ert sätt att bedöma så kan den nyanlända analfabeten slå sig till ro lika snabbt som tysken och börja producera, fast i verkligheten ser vi ett helt annat scenario, ännu en individ som tvingas bli bidragstagare för att det är för svårt och avancerat samhälle att få jobb och leva i. Det är klart att det finns ett samband hur vårt DNA utgörs som grogrund för att forma de individer vi blir till vilket i sin tur har stor påverkan på vilka olika samhällens byggen vi klarar av att skapa och där finns stora variationer mellan de olika världsdelarna att välja mellan. Generna ligger till grund för 60-80% av vem du blir och hur bra du lyckas i livet.

Medlem
Skrivet av bleak:

Men är det bra att fylla på med 200 000 arbetslösa asylinvandrare med familj om året när vi har en sån hög arbetslöshet?

Det där är en bra fråga. Jag delar inte vänstern eller högerns politik när det gäller invandring då båda sidorna sköter det dåligt teoretiskt och praktiskt.
Jag personligen tycker man ska se över frågan och försöka sköta integreringen på ett bättre sätt.
Inte bunta ihop alla asylsökande i mindre förorter och hålla dom borta från svenska samhället.

En sak som är värt att tänka på är att asylsökande kommer ut i arbetslivet mycket fortare än tex. ett nyfött barn i Sverige och kostar därför mindre pengar innan dom börjar tjäna in pengar till staten.
Tex. en asylsökande som jobbat i sitt hemland som taxichaffis behöver bara ett till två år innan han kommer ut på den svenska arbetsmarknaden och börjar tjäna pengar till staten.
En nyfödd svensk unge behöver MINST 18 och i överlag 25 år innan han kommer ut på marknaden med gymnasial eller högskoleutbildning och börjar tjäna pengar.
För staten kommer svensken kosta 12 gånger mer pengar än asylsökaren innan han börjar tjäna pengar.

Samtidigt måste man även titta på politiken runt omkring invandrarfrågorna. Att minska invandringen betyder inte att det blir fler jobb över till svenskar om den andra politiken är så svag som i SD och alliansen fall där arbetslösheten ökar snabbare än invånarantalet. Inte nog med att arbetslösheten ökar så jobbar alliansen och sd aktivt för att försämra för svenska arbetarklassen och fackliga förbund vilket är styrkan som drar landet framåt och inte någon slipsbeklädd tennisspelare som Jimmie Åkesson.


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

Medlem

Att ansöka asyl är en mänsklig rättighet, de flesta kommer inte att släppas in ändå. Och internationellt så ligger vi inte någonstans i topp, så att tala om s.k. massinvandring är total bogus
http://www.dn.se/debatt/repliker/manga-felaktiga-pastaenden-o...

Rasism? Ja, det är bara att läsa vad många SD politiker/kandidater säger. Det fullkomligt kryllar av extremistiska åsikter som att ett visst beteende sitter i generna...
http://www.interasistmen.se/

I övrigt så tänker jag inte ge det här mycket tid. Jag läste igenom Breiviks manifesto och även i den så fanns det kulturmarxist hit och dit...total nonsens från en person som har tappat verklighetsuppfattningen.

Andrum? Menar du med ökade klyftor och fler som har det svårare att klättra upp i samhällstegen? Det om något kommer istället att belasta systemet ytterligare, kommer att ÖKA misären. Och hur blir det om högern får igenom sina krav på lönesänkningar? Hur mår låglöneslavar?

Arbetslösheten finns där av design, eftersom inflatonsmålet ses som viktigare än låg arbetslöshet, och därmed så är det inte särkilt vettigt att bestraffa dem som inte kommer in i arbetsmarknaden. Dessutom så kommer automatiseringen av många jobb att garantera att en oerhört står del av arbetarna inte längre behövs på arbetsmarknaden. Och ni snackar om invandring? Invandringen står för extremt låga siffror i jämförelse med stora ekonomiska skeenden och globaliseringens effekter.

Medlem
Skrivet av Kaleid:

Att ansöka asyl är en mänsklig rättighet, de flesta kommer inte att släppas in ändå. Och internationellt så ligger vi inte någonstans i topp, så att tala om s.k. massinvandring är total bogus
http://www.dn.se/debatt/repliker/manga-felaktiga-pastaenden-o...

Rasism? Ja, det är bara att läsa vad många SD politiker/kandidater säger. Det fullkomligt kryllar av extremistiska åsikter som att ett visst beteende sitter i generna...
http://www.interasistmen.se/

I övrigt så tänker jag inte ge det här mycket tid. Jag läste igenom Breiviks manifesto och även i den så fanns det kulturmarxist hit och dit...total nonsens från en person som har tappat verklighetsuppfattningen.

Andrum? Menar du med ökade klyftor och fler som har det svårare att klättra upp i samhällstegen? Det om något kommer istället att belasta systemet ytterligare, kommer att ÖKA misären. Och hur blir det om högern får igenom sina krav på lönesänkningar? Hur mår låglöneslavar?

Arbetslösheten finns där av design, eftersom inflatonsmålet ses som viktigare än låg arbetslöshet, och därmed så är det inte särkilt vettigt att bestraffa dem som inte kommer in i arbetsmarknaden. Dessutom så kommer automatiseringen av många jobb att garantera att en oerhört står del av arbetarna inte längre behövs på arbetsmarknaden. Och ni snackar om invandring? Invandringen står för extremt låga siffror i jämförelse med stora ekonomiska skeenden och globaliseringens effekter.

Så högst invandring i Europa är inte att kalla det massinvandring? I så fall vad är massinvandring? Att bo i tält betalda av USA/Europa kan heller knappast jämföras med den lyxen flyktingar får i Sverige.

Sen att du länkar till IRM är också skrattretande

Medlem
Skrivet av Cane:
Skrivet av Kaleid:

Att ansöka asyl är en mänsklig rättighet, de flesta kommer inte att släppas in ändå. Och internationellt så ligger vi inte någonstans i topp, så att tala om s.k. massinvandring är total bogus
http://www.dn.se/debatt/repliker/manga-felaktiga-pastaenden-o...

Rasism? Ja, det är bara att läsa vad många SD politiker/kandidater säger. Det fullkomligt kryllar av extremistiska åsikter som att ett visst beteende sitter i generna...
http://www.interasistmen.se/

I övrigt så tänker jag inte ge det här mycket tid. Jag läste igenom Breiviks manifesto och även i den så fanns det kulturmarxist hit och dit...total nonsens från en person som har tappat verklighetsuppfattningen.

Andrum? Menar du med ökade klyftor och fler som har det svårare att klättra upp i samhällstegen? Det om något kommer istället att belasta systemet ytterligare, kommer att ÖKA misären. Och hur blir det om högern får igenom sina krav på lönesänkningar? Hur mår låglöneslavar?

Arbetslösheten finns där av design, eftersom inflatonsmålet ses som viktigare än låg arbetslöshet, och därmed så är det inte särkilt vettigt att bestraffa dem som inte kommer in i arbetsmarknaden. Dessutom så kommer automatiseringen av många jobb att garantera att en oerhört står del av arbetarna inte längre behövs på arbetsmarknaden. Och ni snackar om invandring? Invandringen står för extremt låga siffror i jämförelse med stora ekonomiska skeenden och globaliseringens effekter.

Så högst invandring i Europa är inte att kalla det massinvandring? I så fall vad är massinvandring? Att bo i tält betalda av USA/Europa kan heller knappast jämföras med den lyxen flyktingar får i Sverige.

Sen att du länkar till IRM är också skrattretande

Igen, Sveriges nivåer är extremt låga mot många andra länder. Det här är massinvandring:
"3. 3,8 miljoner av de 4 miljoner flyktingarna från Syrien befinner sig i fem till Syrien angränsande länder. I ett av dessa länder, Libanon, befinner sig 1,1 miljoner flyktingar från Syrien."

Kontrasten med Sveriges blygsamma siffra: "Mellan januari och oktober i år har 25 861 flyktingar från Syrien har sökt sig till Sverige."

Ja jissös. Världens socialkontor liksom. Den vita rasen går väl under snart?

“Sverige kan inte ta emot alla flyktingar”
https://vardagsrasismen.wordpress.com/2014/05/13/sverige-kan-...

Vad händer om du studerar SD?

Forskare hotad efter SD-artikel

Två forskare som gjort en studie om
Sverigedemokraterna, och funnit att
partiets väljare är mer intoleranta än
andra väljare, har utsatts för dödshot
efter att ha publicerat sina rön i en
artikel på DN Debatt i går.

En av dem, Peter Hedström, uppmanades
då i ett mejl att "hålla truten" så
att han kan fortsätta njuta av livet.
Han fick dessutom ytterligare ett hot.

-Det var främst riktat mot min med-
arbetare Tim Müller, men även riktat
till mig. Tim uppmanades att försvinna
från Sverige och att inte använda
"våra" skattemedel, berättar Hedström.

Sverige behöver inte brunskjortor, har vi fattat så lite från historien?

Nej, IRM är inte skrattretande. En del av er röstar på ett parti med en partiledare som säger att han vill göra begränsningar i yttrandefriheten för att skydda svenskheten (som man inte ens kan definiera). Sedan så är man arroganta nog att tro att just de, bara de de står för något svenskt, resten av oss är ju inget annat än sverigeförrädare (eller som vissa ibland faktiskt anonymt faktiskt säger rasförrädare!)

SD, ett parti bland andra?
http://vardagsrasismen.wordpress.com/2014/04/07/sd-ett-parti-...

Inaktiv
Skrivet av Kaleid:
Skrivet av Cane:
Skrivet av Kaleid:

Att ansöka asyl är en mänsklig rättighet, de flesta kommer inte att släppas in ändå. Och internationellt så ligger vi inte någonstans i topp, så att tala om s.k. massinvandring är total bogus
http://www.dn.se/debatt/repliker/manga-felaktiga-pastaenden-o...

Rasism? Ja, det är bara att läsa vad många SD politiker/kandidater säger. Det fullkomligt kryllar av extremistiska åsikter som att ett visst beteende sitter i generna...
http://www.interasistmen.se/

I övrigt så tänker jag inte ge det här mycket tid. Jag läste igenom Breiviks manifesto och även i den så fanns det kulturmarxist hit och dit...total nonsens från en person som har tappat verklighetsuppfattningen.

Andrum? Menar du med ökade klyftor och fler som har det svårare att klättra upp i samhällstegen? Det om något kommer istället att belasta systemet ytterligare, kommer att ÖKA misären. Och hur blir det om högern får igenom sina krav på lönesänkningar? Hur mår låglöneslavar?

Arbetslösheten finns där av design, eftersom inflatonsmålet ses som viktigare än låg arbetslöshet, och därmed så är det inte särkilt vettigt att bestraffa dem som inte kommer in i arbetsmarknaden. Dessutom så kommer automatiseringen av många jobb att garantera att en oerhört står del av arbetarna inte längre behövs på arbetsmarknaden. Och ni snackar om invandring? Invandringen står för extremt låga siffror i jämförelse med stora ekonomiska skeenden och globaliseringens effekter.

Så högst invandring i Europa är inte att kalla det massinvandring? I så fall vad är massinvandring? Att bo i tält betalda av USA/Europa kan heller knappast jämföras med den lyxen flyktingar får i Sverige.

Sen att du länkar till IRM är också skrattretande

Igen, Sveriges nivåer är extremt låga mot många andra länder. Det här är massinvandring:
"3. 3,8 miljoner av de 4 miljoner flyktingarna från Syrien befinner sig i fem till Syrien angränsande länder. I ett av dessa länder, Libanon, befinner sig 1,1 miljoner flyktingar från Syrien."

Kontrasten med Sveriges blygsamma siffra: "Mellan januari och oktober i år har 25 861 flyktingar från Syrien har sökt sig till Sverige."

Ja jissös. Världens socialkontor liksom. Den vita rasen går väl under snart?

“Sverige kan inte ta emot alla flyktingar”
https://vardagsrasismen.wordpress.com/2014/05/13/sverige-kan-...

Vad händer om du studerar SD?

Forskare hotad efter SD-artikel

Två forskare som gjort en studie om
Sverigedemokraterna, och funnit att
partiets väljare är mer intoleranta än
andra väljare, har utsatts för dödshot
efter att ha publicerat sina rön i en
artikel på DN Debatt i går.

En av dem, Peter Hedström, uppmanades
då i ett mejl att "hålla truten" så
att han kan fortsätta njuta av livet.
Han fick dessutom ytterligare ett hot.

-Det var främst riktat mot min med-
arbetare Tim Müller, men även riktat
till mig. Tim uppmanades att försvinna
från Sverige och att inte använda
"våra" skattemedel, berättar Hedström.

Sverige behöver inte brunskjortor, har vi fattat så lite från historien?

Nej, IRM är inte skrattretande. En del av er röstar på ett parti med en partiledare som säger att han vill göra begränsningar i yttrandefriheten för att skydda svenskheten (som man inte ens kan definiera). Sedan så är man arroganta nog att tro att just de, bara de de står för något svenskt, resten av oss är ju inget annat än sverigeförrädare (eller som vissa ibland faktiskt anonymt faktiskt säger rasförrädare!)

SD, ett parti bland andra?
http://vardagsrasismen.wordpress.com/2014/04/07/sd-ett-parti-...

Och Stefan Löfven gick med i Sossarna på 70-talet medans de fortfarande tvångssteriliserade människor. Är Löfven en nazist måntro?

Medlem
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av bleak:

Men är det bra att fylla på med 200 000 arbetslösa asylinvandrare med familj om året när vi har en sån hög arbetslöshet?

Det där är en bra fråga. Jag delar inte vänstern eller högerns politik när det gäller invandring då båda sidorna sköter det dåligt teoretiskt och praktiskt.
Jag personligen tycker man ska se över frågan och försöka sköta integreringen på ett bättre sätt.
Inte bunta ihop alla asylsökande i mindre förorter och hålla dom borta från svenska samhället.

Vad är den heliga formeln för en lyckad integration eftersom Sverige är definierat enligt dess politiker som humanitär stormakt? Fler fritidsgårdar ? För just dessa koncept har ju lyckats så bra tidigare och de finns flera fall där ungdomsgårdarna tas över av kriminella gäng. Du har väl inte missat dokumentären "bränn en bil få ett jobb", som redovisar en klar bild av vad som har skett. http://www.svtplay.se/dokument_inifran?

Skrivet av marcus8958:

En sak som är värt att tänka på är att asylsökande kommer ut i arbetslivet mycket fortare än tex. ett nyfött barn i Sverige och kostar därför mindre pengar innan dom börjar tjäna in pengar till staten.
Tex. en asylsökande som jobbat i sitt hemland som taxichaffis behöver bara ett till två år innan han kommer ut på den svenska arbetsmarknaden och börjar tjäna pengar till staten.
En nyfödd svensk unge behöver MINST 18 och i överlag 25 år innan han kommer ut på marknaden med gymnasial eller högskoleutbildning och börjar tjäna pengar.
För staten kommer svensken kosta 12 gånger mer pengar än asylsökaren innan han börjar tjäna pengar.

Sverige är en humanitär stormakt och är världsbäst på att ta in vuxna män som är asylsökande oavsett om de uppger riktig ålder eller ej ( tänker främst på vuxna individer på 30-40 år som har håravfall som kategoriseras som "ensamkommande flyktingbarn" och i majoriteten av alla fall så utgörs de av män ), och jag väntar fortfarande på det paradis som har föreslagits Sverige skall bli efter att dessa gjort sitt intåg. Hur många fler pizzabagare och svart taxichaufförer behöver Sverige varje år som skall komma via invandringen, 10 000 eller 100 000 för att uppnå denna utopi? Vi har mer än nog av dessa. Det enda arbetskraften vi behöver är den från grannländer som kan bidra på de områden som det råder kompetensbrist på annars är det överfullt och samtidigt ett svek mot svenska ungdomar som tvingas in en arbetslöshet som annars kunde ha förhindrats av en vettig politik.

Sedan förstår jag inte resonemanget varför svenska barn skall skuldbeläggas för att de utbildar sig och blir del av det samhälle och land som de biologiskt tillhör. Det är ett oerhört svagt argument att göra en ekonomisk jämförelse politik på det sättet. Då får man ta till aspekt att efter att svensken växt upp och utbildat sig,så kommer de i allra flesta fall att producera skattmedel via jobb till större delen av sitt vuxna liv och täcker upp deras kostnader som barn, om nu skall klandra svenska barn för att de går till skolan och blir mer lärda individer. Sedan kan det diskuteras hur rationella barn blir när de indoktrineras i det kulturmarxistiska värdegrundssystemet. Jag kan bara hoppas den naturvetenskapliga grenen inte tagits över av liberalmarxister ännu. Där klar fakta skall göras om eller mörkas för att ej väcka obehag = rasism, att det sker inom biologi är jag bekant med.

Medlem
Skrivet av Fl3xus:
Skrivet av von_lidl:

Nu kan jag jag verkligen inte ta något du nämnde alls på allvar. Du vrider på sanningen som om det vore en våt handduk.

Du påstår detta:
"Det var en viss en von_lidl som föreslog att man skall tvinga småkommuner att ta emot dessa asylbedragare. Jag måste säga, jag hade inte varit komfortabel med att bli minoritet i min by på en natt som här. Detta är inget unikt exempel det sker överallt i hela Sverige, där svenskar mot sin vilja och frihet skall tvingas in i mångkulturen."

Nu kommer jag inte ihåg vilken ordning jag skrev det i och vilka ord jag valde men det jag egentligen skrev var att jag tycker att politikerna är opatriotiska och borde ta lärdom av Norge i att sköta om småorterna lite bättre. Jag skrev att det inte är konstigt att småorterna dör ut eller flyttar till dem större städerna när det knappt finns vettigt internet. Vart någonstans nämner jag det du påstår? Ska du hålla på så här så kan du bara lägga ner.

Det är ju det man gör i den lilla orten som precis så som du förespråkar för så som jag tolkar det, fast de som får permanent uppehållsstånd vill ju inte ens bo på de småorterna i de flesta fall, de vill bo med släkt, familj som oftast är placerad nära storstäderna eller förorterna. Nu kanske du inte föreslog exakt den extrema situation men det är ju det som blir konsekvensen med dagens förda politik. Nu när t o m storstäderna är fyllda till max, så försöker man placera dem på småorter som de oftast flyttar ifrån sedan när de kan för att komma till släkt eller familj nära en storstad. Detta är ju sinnessjukt det finns bättre sätt att återuppliva små orterna och det är inte med massinvandring utav icke europeisk härkomst.

http://www.friatider.se/76-asyls-kare-till-med-50-inv-nare

Det jag menade är att börjar vi värna om landsbygden och småorter som t.ex Norge gör så kommer fler att vilja bo där och alla företag behöver inte vara på ett och samma ställe vilket leder till att storstäder som t.ex. Göteborg och Stockholm blir lite mindre belastade, på så sätt kan folk bli mer integrerade i samhället.

Jag personligen ser inte lösningen i att bara minska invandringen och jag tycker att politikerna har tappat fokus på det som är viktigt. Förbättrar vi välfärden och minskar klyftorna så kan saker bara bli bättre.

Medlem
Skrivet av Fl3xus:

Sedan förstår jag inte resonemanget varför svenska barn skall skuldbeläggas för att de utbildar sig och blir del av det samhälle och land som de biologiskt tillhör. Det är ett oerhört svagt argument att göra en ekonomisk jämförelse politik på det sättet.

Det här är en intressant punkt då SD ser det på ett annat sätt. SD vill minska skatterna och donera mer pengar till privata skolor som i sin tur kostar mer pengar för staten och för privata personer.
Det betyder att arbetarklassen får mindre pengar i fickan och måste ta större lån likt USA för att skuldsätta sin familj för att ha råd till utbildningar åt sina barn.
Tror du arbetarklassen har råd att skicka sina barn till Lundsbergs skola som bland annat Jimmie Åkesson och det svenska kungahuset har varit på?

Min fråga till dig hur den här typen av politik är försvarbar och på vilket sätt ska man skylla det här på invandringen?

För än så länge så låter det som om du vill att arbetarklassen ska ha det bra och samtidigt väljer att rösta på ett högerparti som vill att arbetarklassen ska ha det sämre och samtidigt skylla problemen på invandring och inte på den bristande politiken som endast främjar de rika.


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

1
Skriv svar