Aschberg konfronterar spelnäthatare i Trolljägarna

Medlem

Hur lyckas man få diskussionen om denna nyhet att gå från människor som trakasserar andra på nätet till någon slags "klippa och klistra-propaganda" om invandring?

Finns det organisationer som är så desperata att få ut sina budskap att man skapar konton på en spelsajt och söker efter tillfällen att skriva det man vill?

Medlem

Är det bara jag som har missat nåt men var inte ordet Internettroll från början ett slangord för en person som hetsar andra? Uppstod inte ordet genom den där collegehumor-sketchen vid namn Internet Bridge Troll där en snubbe satt under en bro och sa en massa elaka saker till ett gäng förbipasserande ungdomar?

Medlem

Tycker trolljägarna är kul för det lär våra barn att det inte finns nån anonymitet på nätet.

Om det kan man ha massor av åsikter, men det är ju en sanning.

Medlem

Fast om vi återgår till ämnet så är den där Pongo eller vad han kallar sig en väldigt tragisk person.
Han var runt 30-års åldern och sitter och skriker könsord vid sin dator samt uppmanar tonåriga flickor skicka bröstbilder till sig. Det är så man baxnar. Det finns säkert fler liknande typer ute i vårat samhälle
Då har man verkligen hittat meningen med livet. Undrar om han skryter inför sina polare, visstja de var väl runt 15-16 va?
En del människor behöver verkligen hjälp, eller behandling.


signatur

Jäh!

Medlem

"Gruppen som han har skapat kallas för "Butthurt", och i den är det medlemmar (bland annat mig) som gillar en annan typ av humor. Lite som existenz humorn. Men Pongo gick förlångt. Han började med en regel "Nakenbild eller kick" i princip, och det blev ingen särbehandling på om man var 25 eller 14."

[http://existenz.se/?p=komment&id=120724]

Har sett denna förklaring i flera kommentarsfält på olika sidor skrivna av fd. och nuvarande Butthurt medlemmar. Lite skrämmande ändå att folk inte verkar förstå att det är barnpornografi oavsett omständigheter om personen är under 15 år -.-'


signatur

If you can't convince them, confuse them!

Medlem
Skrivet av Leffe76:
Skrivet av Remus:

Robert Aschberg...... Vet inte vad man ska säga. Men riktigt illa att ge sig på en person så där.

Jag kan hålla med dig att om syftet är att hänga ut någon offentligt för att på det sättet locka tv-tittare, som i sin tur renderar reklampengar, som i sin tur hamnar i Ashbergs bolag. Så finns det väl vissa moraliska betänkligheter.

Men frånsett det, så är dom här människorna som sitter och spyr ur sin egen ångest över sina offer inte på något sätt oskyldiga med mitt sätt att se på det.

Förbluffas varje gång här på fz hur folk tar all möjlig skit i försvar. Är ni bara motvals, eller är det era innersta åsikter om hur ett samhälle ska fungera?

Du ser inget problem med att hänga ut folk offentligt? (dessutom innan de har funnits skyldiga av en tingsrätt) Även om det inte finns något allmänintresse?

Jag tycker att det är förkastligt att göra så som Aschberg gör. Att han tjänar pengar på det gör det egentligen mest ännu värre.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av EGS8877:

Bra att ta hand om näthatare men helt fel om nu personerna det handlar om blir uthängda i media med namn och bild. Särskilt då dessa människor inte har fällts i domstol och bevisats skyldiga. De förstör ju helt enkelt deras liv om man nu bara ska lära dem en läxa.

De kan själva välja att bli pixlade, som i Swebliss-fallet, eller vara med utan filter, som i Pongo-fallet.

Det är visserligen en något förmildrande omständighet, men det är ju fortfarande ett oerhört intrång i privatlivet att ett helt kamerateam gör intrång i personers hem och jagar dem. Det är något som jag tycker polisen bör sköta och hantera. Hur skulle du själv känna dig om du begått ett brott och det en dag stod ett kamerateam utanför din dörr? Det är så ovärdigt att man knappt vet var man ska börja.

Oavsett pixling eller ej.

Det måste gå trögt för er på FZ för övrigt. Chefredaktören börjar skriva själv, liksom redaktörerna som skriver mer och mer nyheter. Ni kör gamla artiklar på löpande band. Och så nyheter som den här och puffen om Bröstfysik i spel. Ni är den svenska speljournalistikens motsvarighet till Nyheter24, grattis. Trist, för ni är duktiga skribenter men tydligen räcker inte det längre för att få in klicken och besöken.

Medlem
Skrivet av LVX156:
Skrivet av Ender:
Skrivet av LVX156:

Aschberg har dock inget emot att samarbets med och skydda rasister, personer som fakltiskt blivit dömda för misshandel (vid ett flertal tillfällen), mordbrand, personer som hotar folk på Twitter (kolla upp Researchgruppen, många hot om våld har kommit därifrån) och personer som grundar och är medlemmar i organisationer som enligt Säkerhetspolisen utgör "ett kontinuerligt hot".

Aschberg är ett långt större svin än någon av dessa näthatare, för han har gett miljoner till människor som dessa.

Skyddar han rasister också? Damn, har verkar ha fullt upp när han hinner med det OCH bedriver verksamhet MOT rasister, genom sina "extremvänster"-kopplingar. Du borde jämför anteckningar med Fl3xus och se ifall ni hittar några oegentligheter där

Om vi ändå bortser från Aschbergs politiska höger/vänster -krigföring så kan man kanske fokusera på personerna han konfronterar istället? Jag behöver inte ta ställning till Aschbergs eventuella politiska ställningstaganden för att se att dessa personer beter sig på ett fruktansvärt dåligt sätt.

Fattar inte varför en del här ska dra in politik...är det på riktigt någon som tycker det är relevant i sammanhanget?

Det är klart det är relevant! När har Aschberg gjort hembesök hos någon vänsterextremist som hotat med våld och ond, bråd död? Aldrig. Däremot samarbetar han med folk som:

- i många år har hotat folk på grund av deras politiska åsikter
- grundat organisationer som är ansvariga för hundratals vålds- och egendomsbrott
- själva är dömda för ett flertal brott
- själva hotar folk på nätet

Har du ingen jävla anständighet, människa? Hur kan du tycka att det här är okej?

Ja, han skyddar och ger pengar till rasister. Tobias Hübinette, till exempel, som sagt följande:

Citat:

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande.

och

Citat:

Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.

https://argliberal.wordpress.com/2014/01/15/oppet-brev-till-e...

Hübinette är även dömd för misshandel och mordbrand, bland annat, och han var under många år anställd av Expo, som du säkert vet att Aschberg stöttar ekonomiskt.

Kan du inte se bortom politiken någon enda gång? Om Jimmie Åkesson hade gett pengar till ett företag som skulle sprida information om rasism mot svenskar, och det sedan visat sig att ett av toppnamnen inom det företaget var dömd för mordbrand och politiskt motiverad misshandel, då skulle du DIREKT säga att det var helt oacceptabelt att Jimmie stöttade honom ekonomiskt.

Jag däremot bryr mig inte om vilken sida det är som använder våld, jag anser inte att det finns något "fint" angreppsvåld. Dessutom anser jag att våld ALLTID är värre än ord på nätet.

Vilket spektakel du drar upp, och så onödigt. Jag erkänner villigt att jag inte har någon aning om hur Aschberg tycker och tänker, eller vilka han delar åsikter med. Inte heller skulle jag ta en meningsmotståndares rabblande på nätet som fakta för någonting. Det skulle ju vara som att gå in på avpixlat (eller expo, om det nu är "vänsterns" motsvarighet) och läsa allt som står där som sanning.
Och ifall det du hävdar skulle vara sant, skulle det betyda att näthatare inte finns då eller? Förstår inte riktigt var du vill koma med att Robert Aschberg eventuellt har politiska åsikter som avviker från dina egna i sammanhanget?

Och vad har det här med "min anständighet" eller politik att göra? När folk gör idiotiska saker så spelar det ingen roll ifall det är Aschberg, extremvänstern, extremhögern eller bara någon Centerpartis som gör dessa, de kommer fortfarande vara idiotiska i mina ögon.
I just det här fallet så kan jag ha olika ställningstaganden om huruvida det är OK att konfrontera idioter som gömmer sig bakom sin anonymitet på nätet, beroende på omständigheter, men oavsett vem som konfronterar kunde jag inte bry mig mindre om vilket politisk ställningstagande denne har.

Sedan har jag ingen aning om vad för slags verksamhet Expo bedriver, men jag misstänker att det är ungefär lika rimligt att dra alla över en kam där som det är att göra det med t ex GamersGate.

Din sista punkt är något vi iallafall är någorlunda överens om, även om jag anser att det ena inte ska ignoreras bara för att det blir överskuggat av det andra.

Medlem
Skrivet av Fl3xus:

bla, bla, bla...

Herregud, det var en gedigen lista av dravel. Jag kan försäkra dig om att jag har så obefintligt lite intresse av att prata högerextrema åsikter med dig att det omöjligtvis går att beskriva i ord. Jag drar ner det hela till ett par enkla punkter.

Jag säger inte att det inte kan ha varit en "grupp med feminina extremister" som drev honom till självmord, jag undrar bara varför du tror att han skulle fått något annat bemötande från en "grupp med extrema nazister". Och "Nätverket Stoppa Pedifilerna", vilka det nu är...låter det som att det måste vara en samling "extrema feminister"? Låter mer i mina öron som att det skulle kunna attrahera folk med vilka politiska åsikter som helst...men du kanske har någon slags kartläggning av medlemmarnas politiska åsikter att luta dig emot? Antar inte att sådant behövs när man är så fri att dela in folk i godtyckliga grupper som dig iallafall...men det för mig in på min andra punkt...

Jag undrade ifall du hade något slags underlag på Expos kartläggning av meningsmotståndare, och på vilket sätt detta är...vad vet jag inte...farligt, olagligt? gör dom något olagligt så ska dom såklart ställas inför rätta, som alla andra som gör något olagligt skall göras.

Mest av allt undrar jag hur detta har någonting som helst med att Robert Aschberg konfronterar näthatare att göra.

PS. Tack för boktipset, ska kika närmare på den, då ämnet ändå intresserar mig

DS. Fast jag (av naturen skeptisk som jag är) tänkte iallafall googla på författaren...så jag inte får något i stil med Min Kamp i handen. Det första jag får upp är: https://politifon.wordpress.com/2014/07/08/en-granskning-av-j...
Detta kan naturligtvis vara minst lika vinklat som jag oroar mig för att Jan Tullbergs bok kan vara. Ska se ifall jag finner tid att ögna igenom båda...inledningen på sidan lyfte ju iallafall fram en det rimliga punkter

Medlem
Skrivet av Banjo:
Skrivet av Leffe76:
Skrivet av Remus:

Robert Aschberg...... Vet inte vad man ska säga. Men riktigt illa att ge sig på en person så där.

Jag kan hålla med dig att om syftet är att hänga ut någon offentligt för att på det sättet locka tv-tittare, som i sin tur renderar reklampengar, som i sin tur hamnar i Ashbergs bolag. Så finns det väl vissa moraliska betänkligheter.

Men frånsett det, så är dom här människorna som sitter och spyr ur sin egen ångest över sina offer inte på något sätt oskyldiga med mitt sätt att se på det.

Förbluffas varje gång här på fz hur folk tar all möjlig skit i försvar. Är ni bara motvals, eller är det era innersta åsikter om hur ett samhälle ska fungera?

Du ser inget problem med att hänga ut folk offentligt? (dessutom innan de har funnits skyldiga av en tingsrätt) Även om det inte finns något allmänintresse?

Jag tycker att det är förkastligt att göra så som Aschberg gör. Att han tjänar pengar på det gör det egentligen mest ännu värre.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av EGS8877:

Bra att ta hand om näthatare men helt fel om nu personerna det handlar om blir uthängda i media med namn och bild. Särskilt då dessa människor inte har fällts i domstol och bevisats skyldiga. De förstör ju helt enkelt deras liv om man nu bara ska lära dem en läxa.

De kan själva välja att bli pixlade, som i Swebliss-fallet, eller vara med utan filter, som i Pongo-fallet.

Det är visserligen en något förmildrande omständighet, men det är ju fortfarande ett oerhört intrång i privatlivet att ett helt kamerateam gör intrång i personers hem och jagar dem. Det är något som jag tycker polisen bör sköta och hantera. Hur skulle du själv känna dig om du begått ett brott och det en dag stod ett kamerateam utanför din dörr? Det är så ovärdigt att man knappt vet var man ska börja.

Oavsett pixling eller ej.

Det måste gå trögt för er på FZ för övrigt. Chefredaktören börjar skriva själv, liksom redaktörerna som skriver mer och mer nyheter. Ni kör gamla artiklar på löpande band. Och så nyheter som den här och puffen om Bröstfysik i spel. Ni är den svenska speljournalistikens motsvarighet till Nyheter24, grattis. Trist, för ni är duktiga skribenter men tydligen räcker inte det längre för att få in klicken och besöken.

Öh. Som jag skrev ser jag visst problem med att hänga ut odömda personer i reklambaserad tv, men inte så jag blir ett dugg upprörd i det här fallet. Blir bra mycket mer upprörd av alla er här i kommentarsflödet som skriker er hesa över hur moraliskt förkastligt det här är av Aschberg. Dom här näthatarna om några har stora problem med både vett, etik och moral.

Och du nämner att det här är polisens arbete att sköta. I en fungerande demokrati är det också journalisternas jobb att se till att regler och lagar efterföljs. Annars har vi en polisstat likt gamla östtyskland.
Så för min del, jaga på Aschberg! Det finns fler fula fiskar där ute.

Medlem
Skrivet av MMO4Life:

Är det bara jag som har missat nåt men var inte ordet Internettroll från början ett slangord för en person som hetsar andra? Uppstod inte ordet genom den där collegehumor-sketchen vid namn Internet Bridge Troll där en snubbe satt under en bro och sa en massa elaka saker till ett gäng förbipasserande ungdomar?

Kanske är något av en fråga om tolkning, men jag har alltid uppfattat att "internettroll" beskriver en person som låtsas tycka saker som hen egentligen nödvändigtvis inte gör, med syfte att provocera fram negativa känslor hos andra, och få det att låta som att hen är så trovärdigt dum i huvudet som möjligt.
Misstänker att vissa har en större fallenhet för det än andra, då det måste hjälpa en på traven när man inte behöver låtsas så mycket.

Medlem
Skrivet av Ender:
Skrivet av Fl3xus:

bla, bla, bla...

Herregud, det var en gedigen lista av dravel. Jag kan försäkra dig om att jag har så obefintligt lite intresse av att prata högerextrema åsikter med dig att det omöjligtvis går att beskriva i ord. Jag drar ner det hela till ett par enkla punkter.

Du bad om lite källor och du fick det, nu var det tydligt för uppenbart att du inte har mer argument att komma med och då är det hela plötsligt ointressant, det gick bra att göra sig rolig över "vänsterextremism" men när lite rationella och förnuftiga argument läggs fram så är det plötsligt högerextremism, du bra på att kasta sten i glashus märker jag.

Skrivet av Ender:

Jag säger inte att det inte kan ha varit en "grupp med feminina extremister" som drev honom till självmord, jag undrar bara varför du tror att han skulle fått något annat bemötande från en "grupp med extrema nazister". Och "Nätverket Stoppa Pedifilerna", vilka det nu är...låter det som att det måste vara en samling "extrema feminister"? Låter mer i mina öron som att det skulle kunna attrahera folk med vilka politiska åsikter som helst...men du kanske har någon slags kartläggning av medlemmarnas politiska åsikter att luta dig emot? Antar inte att sådant behövs när man är så fri att dela in folk i godtyckliga grupper som dig iallafall...men det för mig in på min andra punkt...

Återigen den haltande logiken kommer fram som du lyckas personifiera mycket bra, jag har inte nämnt något om pedofiler eller Nätverket Stoppa Pedofilerna blanda inte in i strunt jag inte nämnt i sammanhanget. Så tillbaka till den bristande logiken,här är ju svart på vitt att han nämner UF-Unga Feminister, Feministiskt Initiativs ungdomsförbund, Lucas plågoandar och de som bär direkt skuld till hans självmord, oerhört tragiskt.

Jag förstår inte hur du gör den tankeprocessen och blandar in "extrema" nazister i sammanhanget, sedan undrar jag också skillnaden på vanliga nazister och extrema nazister? Du verkar kunna det här om man får tro dig, utveckla gärna. Du sa i föregående svar till en annan att du inte vill prata politik men trots det gör du hela tiden kopplingar till till politik och dess olika ideologier och inriktningar. Nu var det ju så inga "extrema" nazister som hade mobbat Lucas till döds utan det var unga hatande feminister från UF, så dina teorier faller bort ganska fort när det finns fakta på bordet.
Är det inte godtyckligt av dig att placera in mig i gruppen "högerextrema" för jag presenterar lite fakta angående massinvandringens och dess konsekvenser. Det kanske är så att för omvärlden så är Sverige ett otroligt vänstervridet land och där sunt förnuft är klassat som extremt inom dess ramar.

Skrivet av Ender:

Jag undrade ifall du hade något slags underlag på Expos kartläggning av meningsmotståndare, och på vilket sätt detta är...vad vet jag inte...farligt, olagligt? gör dom något olagligt så ska dom såklart ställas inför rätta, som alla andra som gör något olagligt skall göras.

Mest av allt undrar jag hur detta har någonting som helst med att Robert Aschberg konfronterar näthatare att göra.

Här besvaras mycket:

Åsiktsregistreringen

Citat:

Stiftelsen Expo behöver exponeras för den åsiktsregistrerande och åsiktsbekämpande organisation som är ett av Expos huvudsakliga syften.
Anti-rasismbudskapet är täckmantel för en anti-demokratisk ”röd makt” organisation som kartlägger organisationer och enskilda individer samt är en paraplyorganisation för den militanta vänsterextremism varifrån Expo en gång uppstod.
Expo kan ses som Sveriges motsvarighet till Stasi/KGB och med militanta AFA aktivister som verkställer hot och trakasserier mot enskilda individer. Expo pratar om nazister, rasister och högerextremister. Vilka är högerextremisterna? Har någon nånsin kallat Hitler för högerextremist? Nej, högerextremister har ingenting med nazister eller rasister att göra, utan är Expos politiska fiender.

Demokrati idag är godtyckligt i demokraturen Sverige, är du invandringskritisk och mot västerlandets kollaps så är du automatisk sållad under beteckningar som "högerextrem,", "rasist", "nazist", "fascist" och anti-demokrat per automatik.

Jag skulle vilja hävda att de sanna fascisterna och anti-demokraterna är de som tillämpar våld eller med hjälp av andra obskyra medel t ex med tabloiders hjälp att kartlägga privatpersoner och använder dessa medel för att tysta oliktänkande och skrämma dem till tystnad alternativt hänga ut dem.

Så detta har allt att göra med Robert Aschberg eftersom han sitter i styrelsen Expo dessutom frågade du efter källor men verkar inte vara lika nöjd när du fått dessa, högst märkligt, men allt är så klart bara konspirationsteorier av oss "högerextrema"

Medlem
Skrivet av Fl3xus:

Du bad om lite källor och du fick det, nu var det tydligt för uppenbart att du inte har mer argument att komma med och då är det hela plötsligt ointressant, det gick bra att göra sig rolig över "vänsterextremism" men när lite rationella och förnuftiga argument läggs fram så är det plötsligt högerextremism, du bra på att kasta sten i glashus märker jag.

Återigen den haltande logiken kommer fram som du lyckas personifiera mycket bra, jag har inte nämnt något om pedofiler eller Nätverket Stoppa Pedofilerna blanda inte in i strunt jag inte nämnt i sammanhanget. Så tillbaka till den bristande logiken,här är ju svart på vitt att han nämner UF-Unga Feminister, Feministiskt Initiativs ungdomsförbund, Lucas plågoandar och de som bär direkt skuld till hans självmord, oerhört tragiskt.

Jag förstår inte hur du gör den tankeprocessen och blandar in "extrema" nazister i sammanhanget, sedan undrar jag också skillnaden på vanliga nazister och extrema nazister? Du verkar kunna det här om man får tro dig, utveckla gärna. Du sa i föregående svar till en annan att du inte vill prata politik men trots det gör du hela tiden kopplingar till till politik och dess olika ideologier och inriktningar. Nu var det ju så inga "extrema" nazister som hade mobbat Lucas till döds utan det var unga hatande feminister från UF, så dina teorier faller bort ganska fort när det finns fakta på bordet.
Är det inte godtyckligt av dig att placera in mig i gruppen "högerextrema" för jag presenterar lite fakta angående massinvandringens och dess konsekvenser. Det kanske är så att för omvärlden så är Sverige ett otroligt vänstervridet land och där sunt förnuft är klassat som extremt inom dess ramar.

Här besvaras mycket:

Åsiktsregistreringen

Demokrati idag är godtyckligt i demokraturen Sverige, är du invandringskritisk och mot västerlandets kollaps så är du automatisk sållad under beteckningar som "högerextrem,", "rasist", "nazist", "fascist" och anti-demokrat per automatik.

Jag skulle vilja hävda att de sanna fascisterna och anti-demokraterna är de som tillämpar våld eller med hjälp av andra obskyra medel t ex med tabloiders hjälp att kartlägga privatpersoner och använder dessa medel för att tysta oliktänkande och skrämma dem till tystnad alternativt hänga ut dem.

Så detta har allt att göra med Robert Aschberg eftersom han sitter i styrelsen Expo dessutom frågade du efter källor men verkar inte vara lika nöjd när du fått dessa, högst märkligt, men allt är så klart bara konspirationsteorier av oss "högerextrema"

Suck, du kanske skulle läsa lite långsammare. Jag bad (åter igen) om källor till Expos "kartläggning" (för att det gjorde mig nyfiken), inte till dina teorier/åsikter angående "massinvandring" eller vad du nu vill sammanfatta det som. Jag är inte intresserad av dina flyktingpolitiska diagram, eller länkade rubriker till enskilda fall av vidrig brottslighet, oavsett vilken hudfärg förövarna kan tänkas ha.
Den diskussionen i sig kan vara intressant, men då föredrar jag att ta den med någon som kan visa på någon som helst objektivitet i frågan.

Vad gäller den enskilde individen Lucas Hertzman så verkar du inte förstå min poäng där heller. Jag skrev ju att det första jag hittade när jag googlade på hans namn var just hans FB konversationer med Nätverket Stoppa Pedofilerna. Att det sedan, visar sig att det är just meningsutbyte (eller näthat, har inte läst det) mellan UF och honom som drivit fram hans självmord har jag ingen aning om. Och (kalla mig känslokall ifall du vill, men) inte heller bryr jag mig så mycket om just denna för mig okända människa i en värld av krig, svält och sjukdomar, där jag ser långt värre människoöden varje gång jag läser en tidningsrubrik än någon som tagit självmord.

Poängen jag försökte göra var den, när vi tydligen ska ge exempel på hur ondskefulla "vänsterextremister", är, att han antagligen inte hade fått något annat bemötande från "högerextremister". Att jag skrev "nazister" var för att sträcka det så långt till den raka motsatsen av de "feminister" jag kunde tänka mig. Jag har fått en bild av att de som ses som extremhöger inte ger mycket för homo/trans -sexuella...dessutom inte med en pedofil läggning.

När jag (var tvungen) att backtracka posterna här så antar jag att du drog upp just denne Lucas som ett exempel på att Aschberg minsann inte kritiserar det "fina" hatet, som tydligen bara extremvänstern får syssla med. Och jag kan förstå varför du tog det som ett exempel, även ifall du efter det byggt en hel bondgård av den fjädern.

Ifall du tittar på just det här programmet (i artikeln), finns det någonting som helst som säger att det inte är folk med "vänsterpolitiska" åsikter som konfronteras? Vad är det som får dig att tro att det bara är folk som sympatiserar med "extremhögern" som konfronteras av Aschberg...bara för att han har någon koppling med Expo?
Det är ju extremt frestande att trolla lite själv här och säga att det antagligen beror på det statistiska urvalet, och att det helt enkelt finns fler dumskallar bland extremhögern att konfrontera Men det tror jag inte ens själv.
Du verkar inte förstå att jag inte ser någon större skillnad på extrem -höger/vänster överhuvudtaget. Generellt skulle jag kunna tycka att båda sidorna har något slags logiskt basargument, men att de sedan drar upp detta till monstruösa proportioner, som de sedan använder som en grund för att ställa till så mycket jävelskap som möjligt.
Lite huliganism över det hela...huvudsaken är att man får bråka och bröla, sporten är mest en bonus vid sidan om.

Och slutligen, jag hoppas att jag förklarat tydligt nu, vad för källor jag frågade efter. Ironin i att du länkar till en sajt som måste ses som allt annat än opartisk, och som dessutom ägnar sig åt samma typ av kartläggning som expo enligt dig sysslar med, är ju mer än bara skrattretande. Huruvida du är "högerextrem" eller inte har jag ingen aning om, men det är ett intryck jag får utifrån det agg du verkar hysa mot folk som du klassar som "vänsterextrema".

Hur som helst, oavsett Aschbergs politiska ställningstagande, vad har det med programmet att göra igen? Utgår du ifrån att näthatarna är "högerextrema" bara för att Aschberg enligt din kartläggning av hans politiska åsikter (oops!) visar att han är "vänsterextrem"?

PS. hoppas det inte blir massa dubbelposter nu...verkar inte som att det ville posta texten pga "för lång URL...something", så jag bantade ner citaten lite.

Skriv svar