eRepublik - Hjälp Sverige Online !

Inaktiv
eRepublik - Hjälp Sverige Online !

Hjälp Sverige ta över världen – på nätet!

eRepublik är ett socialt MMOG (Massive Multiplayer Online game) som utspelar sig i en fiktiv värld med tusentals medspelare. Spelet är en världssimulator där du som medborgare i ett valfritt land kan påverka och ändra på historien genom alla spelets möjligheter och vägar. De strategiska, ekonomiska, militära och politiska möjligheterna inom spelet är många och varierande. Vare sig du vill bli president över ett land med tusentals invånare, politiker i kongressen, egenföretagare eller en fruktad soldat så är eRepublik spelet för dig.
Det bästa är att spelet är socialt uppbyggt, kontakten med medspelare och motspelare är en viktig del av själva spelandet och du kommer under din tid i eRepublik möta många trevliga spelare. En fantastisk sida från spelet är att du kan lägga precis så mycket tid på det som du själv känner för.

eSverige är ett land som har ett förflutet som en stormakt i eRepublik. En gång i tiden låg Danmark, Polen och Tyskland under svensk flagg. Idag är det nya tider och nya gränser på världskartan men likväl existerar möjligheterna att eSverige ska ta klivet upp till stormaktspositionen igen! Idag är eSverige ett respekterat land i eRepublik och med din hjälp hoppas vi att vi kan driva eSverige framåt och åter bli en stormakt.

eSverige har ett separat forum (http://www.erepublik.se) där alla diskussioner vid sidan om spelet äger rum. Även kongressen (riksdagen) och presidenten använder forumet som debattutrymme. Om man registrerar sig på erepublik.se har man rätt till 30kr i bidrag från staten.

Vill du bli en del av eRepublik? Vill du hjälpa eSverige att bli en supermakt? Registrera dig på erepublik.com idag! Man kan registrera sig utan inbjudan i dagens eRepublik, men blir man inbjuden får man även 5 bonusguld när man når level 6 (motsvarar drygt 200 SEK). Allt i erepublik.com är helt gratis och man behöver inte betala en krona för att lyckas i spelet. Givetvis kan man, liksom alltid, betala för extrafunktioner som underlättar ditt spelande, men som inte gör dig överlägsen andra. Kort sagt har alla samma möjligheter i spelet.

Om du vill börja spela kan du som sagt antingen regga dig direkt via hemsidan men förlorar då 5 guld vid nivå 6. Annars ber du någon som redan spelar att bjuda in dig.
Vid nivå 4 kan du själv bjuda in vänner/familj.

När ni har börjat spela kan ni kontakta migrationsminister Graytuna, Migrationsverket eller Mentor Sverige om ni har frågor om något.

För Sverige!
Ha det bra!

Här kommer invite så ni får 5 guld vid level 6:
(tänk på att 5 guld är grymt mkt på level 6 och öppnar många möjligheter)

http://www.erepublik.com/en/referrer/qwerkn

Medlem

Kom igen gamers!

Detta är ett enkelt spel som tar kanske upp till en minut per dag av din tid men skulle hjälpa sverige väldigt mycket!

Regga er i Sverige, region Svealand.

Sedan när ni kommer in i spelet kan det bli riktigt skoj. Det finns ett djup som är väldigt trevligt när man väl inser det.

Men det sverige saknar är en bred spelarbas, så kom igen!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Axel+von+Fersen

Medlem

Spelat nu några dagar, lvl 8. Verkar rätt nice och jag lär fortsätta med det.

Danne87 ingame.

Medlem

Fler spelare behövs. Det tar verkligen inte mer än en minut per dag så alla kan ställa upp!

Regga er i sverige, region svealand.

Första veckorna så är det bara två klick per dag så det är inte speciellt kul. Men när ni får styrka 5 och kanske har level 15 så börjar det röra på sig. Jag lovar!

Använd gärna referal länkar så sverige blir starkare (mer guld ger mer handlingskraft).

Gå även in på erepublik.se och ta del av allt som står där. Mycket bra info och annat.

Just nu är det världskrig och USA åker på storstryk, så det är mycket krig och många möjligheter. Men framförallt så behövs många svenska spelare.

Väl mött i spelet!

Medlem

Kom igen svenskar, vi behöver fler som strider för sverige!

Medlem

Riktigt roligt spel måste jag säga, lvl 15 nu och ökar.

1
Skriv svar