Tjäna pengar genom G2A Goldmine!

Tjäna pengar genom G2A Goldmine!

Hej! (Svengelska förekommer, sorry )

Ni som gamers kanske har hört talas om sidan www.G2A.com. Detta är en sida där man kan köpa väldigt billiga spel över internet. G2A har på senaste tiden blivit väldigt populärt bland gamers då de kan ha discounts på upp till 75% på väldigt heta speltitlar. Ni kan ta en titt på priserna HÄR.

Jag har blivit intresserad av G2A Goldmine featuren som de har på hemsidan och är redo att spendera lite tid på den och se hur mycket pengar jag kan tjäna. Jag hoppas att ni också vill det och vi kan på så sätt hjälpa varandra att tjäna mer. Men hur?

För att ni ska förstå vad det handlar om ska jag förklara lite kort:
Själva featuren som G2A skapat låter oss tjäna pengar genom att dela deras sida. G2A är alltså beredda att belöna oss när vi gör "reklam" för deras sida, vilket låter ganska logiskt. Vi delar deras sida genom att G2A låter oss skapa våra egna ‘Reflinks’(fungerar som en vanlig länk) som man kan dela till vänner eller okända på olika sätt. Om en person klickar på din "Reflink" sparas detta nu i G2A's databas och om personen nu bestämmer sig för att köpa ett spel från hemsidan så får du automatiskt pengar av G2A, Även om köpet sker dagar eller månader efter att personen klickat på din "Reflink". Summan du får handlar kanske om ca 0,5-4€ beroende på vilket spel personen köper.
Ju fler som klickat på din "Reflink" desto större chans att någon köper ett spel.

G2A har också infört en sammarbets funktion. Det fungerar så att varje gång någon bestämmer sig för att köpa ett spel genom din "Reflink" så blir han nu kopplad till dig och blir med i ditt "Team". Under alla hans framtida köp på G2A så ger G2A dig pengar. Om den här personen bestämmer sig för att börja dela sina egna "Reflinks" kan du nu också tjäna pengar på HANS "Reflinks" men en liten mindre summa. På så sätt så kan man bygga ut sitt team och tjäna mer. MEN oroa dig inte, Allt du tjänar från ditt team påverkar inte deras pengar. Du får alltså en summa av G2A om en person i ditt team tjänar pengar medans han inte ens märker av det.

Allt ni tjänar kan ni enkelt få in på ert bankkonto genom paypal eller skrill. Bara att klicka på payout.

Jag vet att all denna information kan verka svår att förstå i början men ni kommer förstå om ni skapar ett konto och läser G2A's egna guide, Tro mig.

Jag har hittat några trådar på andra forum där folk beskriver sin framgång på Goldmine över några månader och jag kan säga att det ser ganska lönsamt ut med tanke på hur lite tid man behöver spendera på det.

Läs denna: http://thebot.net/threads/g2a-goldmine-make-money-selling-gam...
I tråden får man följa användarens utveckling då han uppdaterar med bilder. Senaste bilden som var uppladdad för någon månad sedan ser man att han tjänat cirka 1400€ (14,000kr) totalt. Han lägger också upp bilder på alla "Payouts" han gjort. Alltså då han för över sina tjänade pengar till sitt konto.

Ni är kanske skeptiska över hela denna grejen, som jag själv var från början, men jag kan säga dig att det finns många stora twitch streamers som tjänar pengar genom denna metoden. Titta bara i deras description på twitch och du kan oftast hitta deras egna G2A "Reflink". De använder sig alltså av samma metod jag nyss gått igenom. De har det dock betydligt lättare då de har sådan stor publik.
Exempel:
http://www.twitch.tv/lirik
http://www.twitch.tv/summit1g
http://www.twitch.tv/psisyndicate
https://www.youtube.com/user/FRANKIEonPCin1080p/featured

Detta är alltså för folk som vill tjäna lite pengar genom att spendera kanske 20 minuter per dag. Det är hur enkelt som helst att dela din "Reflink" på Twitter eller Något forum. Så registrera dig nu, det är inte farligt att testa iallafall? ellerhur? Om vi hjälps åt kan detta spridas snabbt vilket betyder mer pengar.

Registrera: https://www.g2a.com/r/moneymakingwithg2a
Eller HÄR om du vill registrera dig under mig (Min egna "Invite-Länk").

Nu är det bara att sätta igång och dela dina "Reflinks". Ett tips är att dela på forum eller liknande. Spamma inte och försöka att vara artig. Du kan gärna förklara varför folk ska köpa spel just på G2A.

Om ni har några frågor kan ni bara skicka mig ett pm eller adda mig på Skype där jag heter: kevvanb

Tack för mig <3

Medlem

Ja, den affärsmodellen kallas ofta nätverksförsäljning. Ibland kallas det också för pyramidförsäljning därför att det i princip är en laglig variant av pyramidspel. Och precis som pyramidspel så når det till slut en nivå när det inte längre är hållbart och då kollapsar hela systemet.

1
Skriv svar