TrophyHockey - Styr ditt lag till framgång på isen!

Medlem
TrophyHockey - Styr ditt lag till framgång på isen!

http://img7.imageshack.us/img7/6109/trophyg.jpg

TrophyHockey är ett helt nytt managerspel som spelas i webbläsaren. TrophyHockey är förtillfället i BETA-stadiet och utvecklas för fullt. Sidan håller också på att översättas till över 30(!) språk runt om i världen.

TrophyHockey är inte ett spel i mängden. Utvecklarna försöker att återskapa en så verklig stämning i spelet som möjligt. Det är många faktorer som är baserade på verkligheten såsom utvecklingen på unga spelare då alla spelare har en bloom-period mellan 17-23 års ålder varav de utvecklas extra snabbt i jämnförelse med andra spelare.
TH är uppbyggt efter NHL standarden och alla ligor fungerar på samma sätt, med draft, free agents osv. Enda skillnaden är att det finns upp och nedflyttning i alla divisioner. För tillfället finns det bara "amatör"-ligor, dvs vanliga Divisioner. I framtiden kommer det att finnas "Proffs"-ligor likt NHL och KHL.
Det som är speciellt med TrophyHockey är att som spelare är man inte sitt eget lag, utan man är bara tränare. Man äger inte sitt lag och när man har registrerat sig får man ansöka om jobbet som tränare för en klubb. Detta innebär dock inte att du är begränsad speciellt mycket utan du kan fortfarande byta namn och stad på din klubb men du är bara tränare. I framtiden kommer det att finnas möjlighet att köpa upp ett lag och på så sätt bli ägare av klubben, då kan man själv anställa en riktig spelare som tränare i sitt lag och är man inte nöjd är det bara att ge honom sparken.
Det är för tillfället en liten men tight och engagerad community som förhoppningsvis inom en snar framtid kan växa till att bli en av de större hockeymanagerspelet online. Tyvärr är det lite få svenskar som är aktiva för tillfället så varför inte ta tillfället i akt att gå med i ett blivande storspel.
http://trophyhockey.org/

Notera att jag är inte en utvecklare på den här sidan utan bara en spelare som vill få igång en större svensk community .

Hoppas ni blev intresserade och nyfikna av min presentation. Frågor och synpunkter är välkomna.

1
Skriv svar