Deus Ex: Mankind Divided officiellt

Medlem

frågan är hur dom ska lyckas med en bra story, jag håller tummarna, HR vart trovärdig, käraktärerna kändes verkliga, man kände att saker dom sa reaktionerna köpte man aja den som lever får se!

Medlem

Någon annan som tycker att interfacet för vapenmodifikationer ser identiskt ut med Crysis? Ska spelet ändå vara ett FPS snarare än Action RPG som det första kan de lika gärna ta efter Crysis, så det är ingen kritik.

Medlem

Detta kommer inköpas direkt, med allt vad det innebär!!!

Medlem

Problemet med bossfighterna var ju enligt mfl att det inte gick att lösa utan att ha ihjäl karaktärerna. Dishonored däremot hade ju det valet, vilket även påverkade handlingen till viss del, vilket gjorde att jag spelade det fler gånger än 1. Hoppas på lite öppnare spelvärd i MD också, då jag upplevde att HR var väl instängt ibland...

Medlem

Det släpps alltså inte till de gamla konsolerna alls utan går vidare helt. Intressant. Detta kommer bli vanligare och vanligare under året som går, finns ju redan ett par exempel men mycket av det som kom i höstas kom både till gamla och nya konsolgenerationen.

Därmed är kanske en version till Wii U även väldigt osannolik, trots att föregångaren släpptes till den. Borde vara enklare att släppa till Wii U om man även ger ut spelet till PS3 och 360, man kan göra en rätt snarlik version till alla tre konsolerna och minska totalkostnaderna. Men att skräddarsy endast till Wii U blir nog för kostsamt.

Det är nog positivt för själva spelet att det släpps till de nya konsolerna och PC, för det gör att man inte behöver tänka på att det bör fungera till de gamla. De gamla konsolerna blir inte en bromskloss på samma sätt, man kan göra saker som kanske inte varit möjliga annars. Det är ju roligare om all prestanda i de nya konsolerna utnyttjas på ett så kreativt sätt som möjligt och används till mer än endast högre upplösning på grafiken.

Medlem

Bilden på framsidan ser inte så spännande ut. Ser ut lite som vilket Uncharted eller Metal Gear som helst (fast utan de spelens höga produktionsvärden och egenheter vad gäller story, karaktärer m.m.). Skäggig man med lapp på ögat duckar bakom lådor.

Gäsp, känns ju nytt och fräscht.

Men det blir nog bra. Fick ett lite trist första intryck dock.

Generisk tredjepersonsskjutare i framtiden 73.

Medlem

Trailer visades för en kvart sen på twitch och finns på facebook nu.

och en stund sen på youtube.


signatur

Idono. That's me!

Medlem
Skrivet av Idono:

Trailer visades för en kvart sen på twitch och finns på facebook nu.

och en stund sen på youtube.

https://www.youtube.com/embed/q2kd7F3YFz8

omfg


signatur

ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Medlem
Skrivet av tgaharry:

I asked for this!

Äntligen!
Human Revolution, ett av mina absoluta favoritspel får en uppföljare igen (1:a Deus Ex var dock absolut bäst, tvåan räknas inte ens).
Hoppas Michael McCann kommer göra musiken även till detta spel. En stor del i DX:HR var just det suveräna soundtracket med go electrosynth.

Michael McCann är tillbaka och gör musiken även här.

Medlem

jävlar dom leverar trailern alltså! fortfarande propaganda corrupt stuk, gillas starkt.

Medlem

Omg, detta ser grymt ut. Den här politiska aspekten som de verkar fokusera starkast på nu är utan tvivel det som var mest intressant med Human Revolution, så trailern är peppande. Allting som pågår runtomkring är såpass intressant att man kan förlåta det faktum att Adam Jensen är definitionen av generisk.

12
Skriv svar