Enkätundersökning: Examensarbete - Deltagande hos användare

Medlem
Enkätundersökning: Examensarbete - Deltagande hos användare

Vi är två studenter som studerar Media Management på Linnéuniversitetet i Kalmar. I nuvarande stund arbetar vi med vårt examensarbete i form av en kandidatuppsats. Vi undersöker läsardeltagande hos online-aktörer som bedriver nischad journalistik och denna enkätundersökning är en del av denna forskningsstudie.

Enkätundersökningen riktar sig till er, de aktiva användarna på sidan, och ämnar identifiera användares vanor och attityder kring deltagande. All data som samlas in genom enkätundersökning är fullständigt anonym. Varje fråga måste besvaras för att skicka in enkäten. Ditt deltagande i undersökningen är mycket uppskattat och det tar cirka tre minuter att besvara enkäten.

Resultatet kommer att redovisas i en c-uppsats inom medie- och kommunikationsvetenskap som kommer att publiceras i början av juni månad. Vid publicering kommer den att finnas tillgänglig i denna forumtråd.

Tack för din medverkan!

Om du har några frågor om enkäten är du välkommen att kontakta oss ansvariga för studien:

Erik Eliason
ee222im@student.lnu.se

Johan Persson
jp222jh@student.lnu.se

Länk till enkäten:
[https://docs.google.com/forms/d/1tvJz4vB966-2t__5bqLrnof1tL2g...]

Medlem

Svarat nu, lycka till!

Medlem

Sitter själv med en c-uppsats... så jag svarade precis på enkäten

Medlem

Stort tack till alla som har svarat redan! Ser gärna fler, er medverkan är guld värd

Medlem

Tjena!

Till vår studie söker vi även några till intervjupersoner för en kortare intervju, cirka 20 minuter, över Skype. Intervjun kommer att behandla deltagande inom sajtens forum och deltagande inom den journalistik som bedrivs på sajten.

För denna intervju söker vi dig som är i åldersgruppen 25-35 år och är sedan en längre tid tillbaka medlem på sajten. Du är en aktiv användare som gillar att delta och kommentera i både nyheter och forumtrådar.

Som tack för din medverkan kommer du att få ett 5€ Steam Wallet gift-card efter intervjun.

Vid intresse, hör av dig till jp222jh@student.lnu.se där du kort berättar hur länge du har varit medlem på sidan och hur ofta brukar besöka den.

Din medverkan skulle uppskattas stort!

//
Johan & Erik

Medlem

Studien är nu klar och vi tackar de som har medverkat. Finns det en önskan att läsa studien finns den tillgänglig här: https://drive.google.com/file/d/0B_bMTy9uaR3pSFhpeldrSVBOaEE/...

1
Skriv svar