Trailern från Warcraft-filmen har läckt!

Medlem

Detta var ett klipp ur filmen ingen teaser, en teaser är vad ordet säger, löst översatt något som retas. En teaser är bara något som egentligen inte visar något av filmen och dess handling utan bara kanske loggan för filmen.

Inaktiv

Citerar vad killen i videon säger. "I'm already not interested. This is just one big computer, this is Avatar".

Medlem
Skrivet av Pholiage:

Usch. Det är mindre Cgi i Toy Story. Nä fy fan. Fan så lata hollywood är numera. Varför tog inte han som gjorde Mad Max på sig jobbet o göra Warcraft. Cgi med måtta. Ser ut som introt till en remake på BC expansionen. Pass

Nej precis, fan använd alla jävla orcer som springer omkring ute i skogarna till filmen ist för cgi.. oh wait...

Medlem

Ska bli kul att se, detta

Medlem
Skrivet av Emyxia:
Skrivet av Pholiage:

Usch. Det är mindre Cgi i Toy Story. Nä fy fan. Fan så lata hollywood är numera. Varför tog inte han som gjorde Mad Max på sig jobbet o göra Warcraft. Cgi med måtta. Ser ut som introt till en remake på BC expansionen. Pass

Haha
Allvarigt dock. Att göra en fullt animerad långfilm i den här kvaliteten är banne mig inget litet jobb.

Jag är rätt nöjd att kommentarerna hittills inte är så anti. Hur ofta får vi seriösa animerade filmer som är såhär snygga? Bring the hype.

Jag var under intrycket att det skulle vara en "live-action" film. Visst det tar tid att göra CGI. Men det är också "lättare" att "fuska". Man kan använda CGI för att förbättra men att bara göra Avatar liknande är trams. Många av orceerna hade dåliga animeringar och som jag skrev innan det är inte mycket skillnad på trailern och intro sekvenserna för WoW.

Medlem

Det såg bra ut, var dock inte allt de visade. Jag tror det blir bra

Medlem

Såg B ut å kändes som en sämre version av LOTR gällande scenerna med orcsen.
Hade nog föredragit en film gjord av Blizzard än de här försöket.
Visst nu va de inte hela å 1080p men ja de ser b ut ändå.

Inaktiv

Fan, jag var synsk nu igen.


signatur

knarka loss era hungriga

Medlem
Skrivet av Cpt_JackHammer:
Skrivet av FuzioN:
Skrivet av Cpt_JackHammer:
Skrivet av massej:
Skrivet av Cpt_JackHammer:
Skrivet av massej:

Jag hoppas bara nu att de fokuserar storyn runt detta gänget här och inte gör en visningsrunda av alla raser och platser i hela WOW för att få med så mycket som möjligt. Det är alltid när de ska göra filmerna EPISKA som det skiter sig. Pitch Black vs Chronicles of Riddick är ett ex på där de bara gick fel väg i efterföljaren.

Du kanske inte läst på något alls om filmen/erna? Kan ivf förmedla att "alla raserna" kommer inte få vara med i filmen. Taurens tex kommer man bara få se lite i bakgrunden men annars ska filmen bara handla om det första kriget. Elr rättare sagt första gången människor och orcer möts på "riktig" och verkligen börjar kriget som folk i WoW nu mer elr mindre spelar bara små fragment av.

Helt rätt. Inte läst på något om filmen, men som du sa så bådar det ju inte gott att saker som "Taurens tex kommer man bara få se lite i bakgrunden" nämns. Det är just där jag är rädd att de kommer flippa loss totalt med att lägga in referenser till höger och vänster bara för att pleasa fans och inte göra en tight, mer personlig story i WOW-universumet. Krig mellan Orcer och människor är ju tyvärr lite för stort bara det i mitt tycke.

Jag hade velat se en film om en mer isolerad personlig historia som tex om Onyxias uppgång och fall

Men det är svårt att hypa upp sådant tillräckligt mycket för att det ska vara lönsamt att göra filmen. De måste ju locka den breda massan för pengarna ska gå ihop, och det är det som kommer göra att den troligen faller

MEN! jag hoppas fortfarande att jag har helt åt helvete fel och att det blir en AWESOME rulle!

Vad jag uppfattat detta som så ska Orcerna i den här vara en "Nomad" ras som reser runt i olika mindre "grupper"
(Vikingar?) och i vissa fall åker till större "Möten/städer" där dom handlar, super, möter sina "bröder" pratar politik o krig (Vatten börjar ta slut m.m)

Vad jag hört (comic con interviwer) å läst så vill inte alla orcer faktiskt HA krig med människorna. Dom vet att dom finns på "andra sidan porten" dom vet att ett krig med "Oss" kommer starta år av lidande och eftersom orcerna i denna film också ska ha "barn o familjer" så är många väldigt försiktiga när det gäller krig då dom vet att människorna är Farliga om dom blir uppretade.
(Som man ser lite av i denna - D finns "Oranga Orcer o sen finns det GRÖNA"

Oranga = lite mera fredliga/Tänkande varelser medans dom gröna är den klassiska "ORC HORDE"

Dock så skall det finns personer bland dessa fredliga orcer som inte alls håller med Thralls? (Stavning?) Idè om att INTE kriga utan lösa d på annat vis utan tycker snarare att människorna pushat orcerna FÖR långt och dom MÅSTE göra något o krig startar (*Apornas planet* host host*)

Samma sak bland människorna. Vissa säger att Orcerna har inte stört dom på flera år och varför skulle dom göra det nu, allt är lugnt och tyst i skogarna runt "Huvudstaden". Kan gissa på att filmen startar någonstans i skogarna utanför "Mänskliga Huvudstaden" där 2 barn leker elr något när dom plötsligt hör "WAR HORN" (som vi också hörde i "trailern" här nu). Dom springer tillbaka till staden (Svepande bild över Huvudstaden tillsammans med WARCRAFT logon kommer upp). Man följer dom upp till slottet där dom bryter sig in på ett "hemligt" möte med kungen m.m

Säger att dom hört ett "WAR HORN" som folk inte har hört på 1000 år enligt böcker, Kungen som är som THRALL och INTE vill skapa krig i onödan skickar ut sina trupper för att "titta" medans bakom hans rygg så finns det en prins som absolut vill starta ett blodigt krig o döda alla "green skins" direkt ist.

Ang: Tourens (sry stavning). Jag gissar på att man får se dom bara i bakgrunden i stora fighter typ
Svingandes sina stora trä stockar som slänger folk höger o vänster över slag fältet.
Om du kollat på den gamla Warhammer Mark of Chaos Trailen o kollar hur Goblins blir visade i den så tror ja d är så dom kommer göra med taurens. Lite snabba klipp när dom står å slåss elr stampar ner någon soldat i marken.

Lite som "Cave trolls" i senaste Hobbit filmen. Man ser dom lite fort i bakgrunden göra sin grej. Men inget mera ingående om dom

Thrall lever inte han ligger i draka:s mage vid ingången av portalen, han föds i ett krig där båda hans föräldrar blir lönnmördade? eller vad fan nu händer det är här thrall blir tagen hand om och blir flyttad.

Thrall får veta att durotan, är vart han far senare när han får hans hammare och rustningen vid mötet med och begynnelsen utav Frostwolf klanens stegning och det är här orcerna slår tillbaka, och the Horde skapas.

Nice äntligen fick jag snurr på d åt rätt håll Du får gärna forts att skriva storyn/loren här då jag är för trött för att läsa fantasy böcker tjocka som telefonkataloger så sitter hellre o läser/lyssnar på någon som är insatt i WoW o dess historia på d viset ist^^

Hörde någon annan säga att det va Thrall nämligen, därifrån jag fått det : ). Själv är jag inte insatt alls i WoW historia elr personerna som lever i det universumet.

Vet att dom sa hanns riktiga namn under ComicCon när dom satt o snacka om filmen uppe på scenen men minns inte va dom sa o hade namnet "Thrall" i huvudet så körde på d, så trodde nu när man fick se lite av filmen äntligen att d va hann ^^. My bad sry , helt klart fel hahah

Men då frågar jag dig då : ) Vad heter han? o hans polare han går bredvid i trailern med påsen på ryggen? Har aldrig varit så insatt överhuvud taget i WoW så namn är inte min starka sida : )
så trodde ja nu när man fick se lite av filmen äntligen att d va hann My bad sry ^^

Efter vad jag såg innan, så är det durotan, ogrim och saurfang(ja den saurfang) som dog i striden och slaktade flera tusen burning legion och räddade azeroth dock blev ju hans vapen infusat med enorma magier.

ta nu inte detta fel detta är inte den saurfang vi fick se i wow han dog innan dess.

http://wowwiki.wikia.com/Broxigar utan hans, värt att notera han är den minst "Kända" karaktären i wow loren, med tanke på vad han har gjort.

han ligger på nivåer som thrall men får ingen fame direkt

sorry lite wow lore geek i gamla dagarna

roligaste är att broxigar är den ENDA Som gjort en skråma och slagit en demigud. sargeras.

Det säger sig själv hur duktig krigare han vart i kombination med magin i vapnet han fick

aja läs själv så förstår du, dock i first war och second är han ingen man direkt behöver hålla ögonen på direkt.

Han är en vän och lojal sådan men han är ingen duktig krigare här än, han utvecklas senare.

kmr vi få se third war filmen så kan du ju räkna med vi kmr få se scenen där han slåss så det bara dänger om det i fantastiska cgi effekter cant wait

Medlem
Skrivet av Cpt_JackHammer:

O....m......f.......g ......

Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle få se spelet som presenterade mig för Strategispel på min Pentium486 back in the days på en stor duk i Avatar CGI sti... 0.o

Inte för att vara en nitpicker men Pentium var CPU:n som kom efter 486:an. Den fick inte heta 586 på grund av att någon annan redan använde det som varumärke, har jag för mig.

Trivia: Penta = 5.

Medlem

Videon är borttagen och jag hittar den inte någonstans HJÄLP MÅSTE SE DEN!!!

Medlem
Skrivet av Pholiage:

Usch. Det är mindre Cgi i Toy Story. Nä fy fan. Fan så lata hollywood är numera. Varför tog inte han som gjorde Mad Max på sig jobbet o göra Warcraft. Cgi med måtta. Ser ut som introt till en remake på BC expansionen. Pass

Vet du vad CGI är, CGI är knappast lathet speciellt inte om de har blizzards kvalitet.

Medlem
Skrivet av Zelements:
Skrivet av Cpt_JackHammer:

O....m......f.......g ......

Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle få se spelet som presenterade mig för Strategispel på min Pentium486 back in the days på en stor duk i Avatar CGI sti... 0.o

Inte för att vara en nitpicker men Pentium var CPU:n som kom efter 486:an. Den fick inte heta 586 på grund av att någon annan redan använde det som varumärke, har jag för mig.

Trivia: Penta = 5.

Inte för att vara en nitpicker men intel döpte den till pentium just för att kunna varumärkeskydda namnet då 586 var för generellt, allt för att förhindra cyrix och amd att rida på deras framgång.

Medlem
Skrivet av Real:
Skrivet av Zelements:
Skrivet av Cpt_JackHammer:

O....m......f.......g ......

Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle få se spelet som presenterade mig för Strategispel på min Pentium486 back in the days på en stor duk i Avatar CGI sti... 0.o

Inte för att vara en nitpicker men Pentium var CPU:n som kom efter 486:an. Den fick inte heta 586 på grund av att någon annan redan använde det som varumärke, har jag för mig.

Trivia: Penta = 5.

Inte för att vara en nitpicker men intel döpte den till pentium just för att kunna varumärkeskydda namnet då 586 var för generellt, allt för att förhindra cyrix och amd att rida på deras framgång.

Intressant att sen kom väl Pentium 2. Så det betyder väl 5 x 2...så 1086 mao...

Medlem
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Pholiage:

Usch. Det är mindre Cgi i Toy Story. Nä fy fan. Fan så lata hollywood är numera. Varför tog inte han som gjorde Mad Max på sig jobbet o göra Warcraft. Cgi med måtta. Ser ut som introt till en remake på BC expansionen. Pass

Vet du vad CGI är, CGI är knappast lathet speciellt inte om de har blizzards kvalitet.

Jupp. Computer Generated Image/Images. Eller dator animerat brukar man säga. Att man använda CG/CGI i film är vanligt jag vet det. Men när man ska göra någonting "live-action" förväntar man sig att se mer än 20% icke animerat. Som jag gav som exempel med Mad Max där bilarna är riktiga men att man använt CG för att förstärka. Eller Sagan om Ringen där man gjort samma. Jag vill se "riktiga" orcs inte nån fan trailer gjord i Blender. Jag vill se den som spelar Anduin har en riktig närvaro av Durotan inte en snubbe i svart spandex och vita bollar och sen gissa hur han ska reagera på Durotans ansiktsuttryck. Förstår du nu?

Medlem
Skrivet av Real:
Skrivet av Zelements:
Skrivet av Cpt_JackHammer:

O....m......f.......g ......

Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle få se spelet som presenterade mig för Strategispel på min Pentium486 back in the days på en stor duk i Avatar CGI sti... 0.o

Inte för att vara en nitpicker men Pentium var CPU:n som kom efter 486:an. Den fick inte heta 586 på grund av att någon annan redan använde det som varumärke, har jag för mig.

Trivia: Penta = 5.

Inte för att vara en nitpicker men intel döpte den till pentium just för att kunna varumärkeskydda namnet då 586 var för generellt, allt för att förhindra cyrix och amd att rida på deras framgång.

Tack för rättningen! Ska vidarebefordra det till farsan då det var han som berättade det, någon av oss måste missuppfattat då. Men som jag skrev från början var jag inte säker, förutom att det hade med trademarks att göra.

Medlem
Skrivet av Pholiage:
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Pholiage:

Usch. Det är mindre Cgi i Toy Story. Nä fy fan. Fan så lata hollywood är numera. Varför tog inte han som gjorde Mad Max på sig jobbet o göra Warcraft. Cgi med måtta. Ser ut som introt till en remake på BC expansionen. Pass

Vet du vad CGI är, CGI är knappast lathet speciellt inte om de har blizzards kvalitet.

Jupp. Computer Generated Image/Images. Eller dator animerat brukar man säga. Att man använda CG/CGI i film är vanligt jag vet det. Men när man ska göra någonting "live-action" förväntar man sig att se mer än 20% icke animerat. Som jag gav som exempel med Mad Max där bilarna är riktiga men att man använt CG för att förstärka. Eller Sagan om Ringen där man gjort samma. Jag vill se "riktiga" orcs inte nån fan trailer gjord i Blender. Jag vill se den som spelar Anduin har en riktig närvaro av Durotan inte en snubbe i svart spandex och vita bollar och sen gissa hur han ska reagera på Durotans ansiktsuttryck. Förstår du nu?

Ja, men det är bra mycket mer jobb med CGI.
Knappast så uttrycket "lathet" evaluerade till sant.

Medlem

Länken funkar ej

Medlem
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Pholiage:
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Pholiage:

Usch. Det är mindre Cgi i Toy Story. Nä fy fan. Fan så lata hollywood är numera. Varför tog inte han som gjorde Mad Max på sig jobbet o göra Warcraft. Cgi med måtta. Ser ut som introt till en remake på BC expansionen. Pass

Vet du vad CGI är, CGI är knappast lathet speciellt inte om de har blizzards kvalitet.

Jupp. Computer Generated Image/Images. Eller dator animerat brukar man säga. Att man använda CG/CGI i film är vanligt jag vet det. Men när man ska göra någonting "live-action" förväntar man sig att se mer än 20% icke animerat. Som jag gav som exempel med Mad Max där bilarna är riktiga men att man använt CG för att förstärka. Eller Sagan om Ringen där man gjort samma. Jag vill se "riktiga" orcs inte nån fan trailer gjord i Blender. Jag vill se den som spelar Anduin har en riktig närvaro av Durotan inte en snubbe i svart spandex och vita bollar och sen gissa hur han ska reagera på Durotans ansiktsuttryck. Förstår du nu?

Ja, men det är bra mycket mer jobb med CGI.
Knappast så uttrycket "lathet" evaluerade till sant.

När jag menade lathet så menade jag de komplexa arbetet med "practical effects". Fördelen med CG du kan verkligen skapa allt med tid och klick.

Medlem

Ingen som har en backup???

Medlem

ja, vart är backup?

Medlem

Videon kan finnas på en känd sajt med en båt som logga
Utan att vara säker förstås, bara en helt vild gissning.

Medlem

Cast Interview frpn SDCC finns ute för den som är intresserad

12
Skriv svar