Quiets röstskådis spelar Metal Gear Solid V

Medlem
Skrivet av Hipshot:

Halvt socialt accepterat... Är inte allt accepterat i Japan och Fantasy?

Kanske inte i japan. Men i fantasy så finns där INGA gränser. Dagen det finns gränser så lever vi inte i demokrati. Tyvärr finns det folk som vill sätta gränser. Och det har funnits gränser tidigare. Och i vissa länder finns det fortfarande gränser (tyskland, australien och mellanöstern, bland annat).

Medlem

Löjligt avklädd karaktär, är ju inte ens praktiskt att krypa runt i bikini. Skavsår för fan!

Medlem
Skrivet av MutatedElk:

Löjligt avklädd karaktär, är ju inte ens praktiskt att krypa runt i bikini. Skavsår för fan!

Hon kryper aldrig.


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

Medlem

Det roliga är också att om en man springer runt halvnaken (eller naken... raiden) genom majoriteten av spelet så hade ingen brytt sig. Hade de kommit med förklaringen att han andas och dricker genom huden och skulle dö med för mycket kläder. Då hade alla köpt den förklaringen utan att ifrågasätta det. Alla hade tyckt det var ett coolt nytt concept. Men nu är det en kvinna det handlar om. Då måste ju alla granska henne för fullt. Dömma hennes kläder, dömma hennes rörelser, dömma allt hon gör.... måste vi begränsa kvinnor hela tiden? Det finns inga gränser på hur män får klä sig eller röra sig. Vafan ska det då finnas det för kvinnor? Män får se ut hur de vill, fula eller snygga. Men kvinnor får inte vara för fula eller för snygga. Alltid ska det vara folk som klagar på dem. OCH DET, det är RIKTIG sexism. Inte att folk finner någons kropp atraktiv. Det är naturligt. Men att sätta gränser på hur kvinnor får visas och vara... det är bara äckligt och sexistiskt. Ska ni inte granska om varför raiden springer runt naken så ska ni inte heller granska om var quiet är halv naken.

Vafan, "släpp nipplen fri" men samtidigt "hon visas i bh/bikini ni sexualiserar henne!!" Fucking bestäm er...

PaZ
Medlem
Skrivet av 92_slayer:
Skrivet av mapamapa:
Skrivet av 92_slayer:
Skrivet av PaZ:

Jag vill hävda att George RR Martin framstår som rätt balanserad och progressiv vad gäller kvinnor, medan de som gör tv-serien Game of Thrones är rätt gubbsjuka (men jag förstår att färre känner till dem vid namn ). Hideo Kojima ger dock intryck av att förtjäna "titeln"..

Det känns som att visuella saker fördöms mkt hårdare än vad som står och finns i böcker. Ganska intressant men inte så förvånande.

Enligt mina bokläsande kompisar har de dock lagt till väldigt mycket sexscener och anspelningar på sex som inte finns med i böckerna.

Dom har också tagit bort många utav dom.

Det handlar inte så mycket om antalet sexscener som hur de gestaltas. I tv-serien har de ett bildspråk som är ganska pornografiskt, medan böckernas skildringar är mer deskriptiva än eggande.

12
Skriv svar