Little Big Adventure finns nu på Steam, med förbättringar

Robot
Little Big Adventure finns nu på Steam, med förbättringar
Medlem
Little Big Adventure finns nu på Steam, med förbättringar

Yes! Fantastiskt spel.

Medlem

Sjukt bra spel, har några riktigt fina minnen från LBA och LBA2.

Medlem

Åååh! Detta lär skaffas, min barndom!

Inaktiv

Hm. Cirka 60 kr för ett spel utan någon rabatt. Njae. Jag väntar Jag har ju spelet i min telefon också, så då kan jag lika gärna vänta tills spelet får sig en fin liten rea på Steam ^^ Jag köpte dock tvåan nu istället.

Medlem

Riktigt bra spel, men att kalla denna versionen "förbättrad" vet jag inte om jag vill hålla med om. Den enda skillnaden är att man kan zooma in och ut, annars är det inte speciellt mycket förändringar som är bättre. Filmerna är desamma lågupplösta från originalet, musiken är densamma, och grafiken är densamma. Menyn är annorlunda, lite förändringar på gränssnittet, kontrollerna är förändrade, en annan savefunktion, och så zoomningen har de lagt till. Annars är det samma spel estetiskt sett.

http://www.mrpijey.net/gallery/index.php?sfpg=U2NyZWVuc2hvdHM...

Lite screenshots jag tagit, kommer ta mera under veckan då jag tänkt spela igenom det. Underbart spel, men hade önskat att de förbättrade mer än bara det tekniska...

Medlem

Aaaah tack så mycket för denna nyhet! Har försökt komma ihåg vad det här spelet heter i flera år! Än mer senaste året, nästan fått tuppjuck! Tack tack tack tack TACK FZ! (Eller är det Steam som ska tackas?)

Inaktiv
Medlem

Det här är nog de två bästa spelen någonsin har gjorts, har nog spelat igenom dem minst 10 ggr sedan de släpptes. Man kan ju undra varför det aldrig blev en LBA 3, även om det påstås varit på gång nu i många år.
http://www.magicball.net/


signatur

Ja jag vet att jag är bäst!

1
Skriv svar