COD BO3/ Overwatch

Medlem
COD BO3/ Overwatch

Det var länge sedan jag kände en sådan här längtan inför ett Cod spel. Betan var kanske inte den som visade upp spelet i sitt bästa sken. Med mycket lagg och matcher som kickade ut mig. Men själva gameplayet var helt fantastiskt.

Sedan kände jag att det var roligt med så många karaktärer, att de hade olika förmågor. Att varje specialist hade tre olika sorters förmågor man kunde spela som.

Jag har alltid hatat att spela som sniper i dessa spel, då jag aldrig riktigt känt mig bekväm. Men i detta spelade jag nästan bara som sniper i slutet. Så det ser jag fram emot, att kunna utveckla mig och bli ännu bättre.

Att springa på väggarna ska bli kul att utnyttja mer, då jag kände att de banor man fick prova på. Inte hade så mycket sådant i sig. Men gillade att det kändes som en del av springrörelsen och inte något som kändes påtvingat.

Jag hann inte testa på alla specialisterna, men hade bara specter,firebreak och reaper kvar. Så ska bli kul att få prova på dessa. Speciellt Spectre som verkar vara sjukt rolig med sina förmågor.

Sedan ska det bli kul att få prova på workshopen, där man kan ändra sitt vapen och fixa skins.
Det är något som jag tyckt har saknats lite i de gamla spelen. Du kan ju köpa skins, men det är alltid roligt att kunna få vara kreativ och skapa något eget. Som när man kunde göra sina egna emblen igen i AW. Jag gjorde Jack Skellington, tyckte det passade bra med min karaktär.

Så i morgon ska jag jobba dock nästan hela dagen på releasen, så får peppa upp mig med de som köper spelet. Men sedan är det min tur att packa upp min juggernog edition.
Ska bli så kul!

Overwatch har jag kollat på nu i flera dagar, det känns verkligen som att Blizzard har skapat ett bra spel. Ett spel som blir beroende framkallande och skapar ett ha begär.
Jag skulle gärna velat komma in i betan, för det ser så kul ut och jag brukar inte gilla skydda uppdrag i multiplayer. Men detta ser ut som ett roligt kaos när man är många på samma lilla yta. Så längtar väldigt mycket tills det släpps.

Sedan är jag glad att det ska komma till konsol också, det känns som ett väldigt smart drag utav Blizzard. Ju fler spelare desto roligare har man, sedan blir man inte låst till en plattform.

#blogg

COD BO3/ Overwatch

Jag har gett upp på Cod för länge sedan, men Blops 3 gjorde mig sugen att pröva igen. Inte för Mp oh nej, rör aldrig skiten igen om det inte är zombies.

Det nya Zombies spelläget ser ju så jäklans kul och charmigt ut.


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Inaktiv

Jag ska vara ärlig och säga vad jag tycker är de enda problemet black ops 3 har. De är att de inte tagit vara på blockdesignen som tidigare cod spel har haft. De större banorna med mindre väggar och skrot gör att de mindre möjligheter till olika strider och rörelser. De hade infinity ward för dom gjorde banor med rätt propotion och storlek, även cs 1.6 hade rätt storlek. csgo drabbades av den nya designen och banorna blev större men där gör de mindre skada då aimen i csgo passar lika bra på öppna ytor.

Inaktiv

4/5 mp. vapnen är 10-40% för starka

1
Skriv svar