Så lurade en ensam spelare 3000 CS:GO-fuskare att bli bannade

Medlem
Skrivet av Mabec:

[...] Men med det sagt, fusk i onlinespel borde vara brottsligt, även om det inte handlar om 3 miljarders i prispengar.

Nu får du väl ändå skärpa dig. Olagligt att fuska i onlinespel? Fuskare är scum och får det som de förtjänar i slutändan, men att vilja ha det till en lag? Jisses. Vad kommer härnäst, min lillebror ska hamna i brottsregistret för att han fuskar i Fia? Eller fotbollsspelare som kastar sig? Nej, lite verklighetssyn måste ändå brukas har i livet, Mabec. Spara rättssystemet för saker som verkligen kräver de resurser som lagens långa arm erbjuder.

Inaktiv

Vet inte riktigt hur effektiv en sån här metod är heller. Dom som är problemet är dom som använder köpta fusk, gratis fusk blir ju som sagt alltid bannade ganska bort. Känns mer som att det skulle kunna vara ett sätt för någon som ragequittat en gång för mycket att banna sig själv.

Önskar det fanns något bra sätt att komma åt fusk i online spel, hade varit trevligt med en fuskfri arena att spela på. Men tror då inte att fejkfusk funkar och en lag mot fusk i spel känns lite väl som ett fascistiskt drag, på faktiskta turneringar borde väl laget som fuskade behandlas som folk som fuskat i andra sporter.

Medlem
Skrivet av Shimo:
Skrivet av Mabec:

Nu är det ju inget brott, men samma sak gör polisen i amerika när man "lurar" till sig brottslingar och sätter dit dem på plats. Olagligt i sverige. Men med det sagt, fusk i onlinespel borde vara brottsligt, även om det inte handlar om 3 miljarders i prispengar.

Jasså? Jag trodde det ofta täcktes av EULAn. Och då är det ett avtalsbrott. Kanske inte ens har en straffskala, men ändå olagligt?

Avtalsbrott kan man processa civilrättsligt iaf, men knappast något ett spelföretag tänker göra. Kostnaderna för advokater överstiger många gånger värdet av en eventuell fällande dom.


signatur

The price for freedom is eternal vigilance...

Medlem
Skrivet av FelixenS:
Skrivet av ANZIKTE:

Asså, den här snubben ska ju ha en medalj. En extremt effektiv metod som även utvecklare borde utöva. Bara tanken på att man kanske laddar hem ett fusk som får en att bli insta-bannad lär ju avskräcka många från att fuska.

Det är ovanligt att detta fungerar. Alla gratis fusk får en bannad inom kort eftersom de även är tillgängliga för utvecklaren. De som utvecklar fusk och säljer dem gör detta baserat på rykte om att hålla sig oupptäckta vilket gör denna typ av metod för att bli av med dem ineffektiv.

Ahaaa... va tråkigt

Medlem

Cyka blyat! Give him cookie!

Medlem

Riktigt jävla bra, mer sånt här!

Inaktiv
Skrivet av kalle.lindestrom:

säg att denna killen vore svensk..skulle han då inte begått ett brott..lura folk att begå brott är ju olagligt

Nej. Inget av det är olagligt.

12
Skriv svar