Firaxis är medvetna om det tekniska strulet i Xcom 2, samlar mer information

Robot
Firaxis är medvetna om det tekniska strulet i Xcom 2, samlar mer information
Medlem
Firaxis är medvetna om det tekniska strulet i Xcom 2, samlar mer information

Har nu 38 timmar in i spelet och har inte upplevt några som helst problem... inga buggar...inga problem med bilduppdatering. Fast nu ljög jag lite... På ett uppdrag kunde man plocka våg efter våg av Fi... nog hackade det lite när det låg över 150 "kroppar" runt om

FM-guru
F.d. Sisyr

Kraschade första gången jag körde det, sedan dess har jag inte upplevt något tekniskt strul ö.h.t.

Medlem

Spelat runt 20 timmar och har en del problem, vissa som förstört mycket. En gång skadade inte en granat en turret som lyste rött när jag siktade, en annan så klickade jag på en ruta en våning upp i en byggnad varpå min soldat prompt sprang ner före trapporna och ställde sig på samma ruta våningen under.
Bilduppdateringen börjar även chugga efter att jag spelat ett par timmar men utöver det fungerar allt som det ska.
Det irriterande är att jag spelar på ironman så när någon bugg inträffar finns det risk att det kostar mig min save men sen får jag väl skylla mig själv för att jag vill ha achievementen istället för att spela utan ironman på fast bara ladda om om det buggar ur.

Medlem

Anledningen till att jag väntar med att köpa. Vill ha spelet med inte frustrationen som följer av buggar.

Medlem

Inte upplevt några problem jag heller förutom en knasig bug då jag laddade om efter jag fick fetstryk av ett par Sectoids. Plötsligt var alla fienden döda utan anledning när jag hade laddat om.

Medlem

Inte heller upplevt några katastrofala buggar mer än att det gått och skjuta genom dörrar som sett stängda ut och även en vägg vid ett tillfälle. En studie i självspäkning var det någon som sade. Det e jag nog beredd att hålla med om.

Medlem

Har inte hittat någon bug än. Riktigt grymt spel.

Medlem
Skrivet av TheJudge:

Har inte hittat någon bugg än. Riktigt grymt spel.

Medlem

Största irritationsmomentet för mig är att man kan inte spamma Y för att overwatcha, då det oftast slutar med att en soldat inte overwatchar och låser sig själv, man får vänta 0.5 sekunder emellan varje tryck, går iofs att lösa genom att klicka en gång på hunker down och sedan gå utt till movement mode igen.

Har dessutom stött på liknande bugg i fall man har perken implacable på en ranger, dvs att man får en gratis movement efter successful kill, om man får gratis movet och sedan klickar på Y för att overwatcha så låses gubben fast och man måste end turna.

Medlem

Jag har gett mina vänner rådet att vänta med detta spel tills det patchas... Men själv kan jag fan inte sluta spela trots buggarna, det är så fruktansvärt kul!!

Medlem

Har oförklarligt låg framerate i mellansekvenserna när man är på väg till och från uppdragen annars har jag bara stött på ett par buggar; En gång fastnade spelet i en 'killcam' och då och då tar AI'n extremt lång tid på sig att genomföra sin omgång.

Medlem

Inga buggar upplevda, men väldigt dålig framerate i mellansekvenser samt långsam AI. Detta trots en bra gaming-rig.

Medlem

Jag har inte heller några problem med spelet. Jag har väl tur med min hårdvara som vanligt
Har tryckt in ca 72 timmar och kör en massa coola mods på spelet men det funkar stabilt än.

Alla ni som får dåliga framerates, testa att dra ner AA till FXAA.
Det har hjälpt många och ni ser inte någon direkt skillnad.

Medlem

Har ett problem som återkommer vartannat mission ungefär där fienderna helt enkelt slutar att skjuta på mig. Så får jag gå runt och hitta alla eftersom att dom inte jagar efter mig.

Har provat att starta om, göra nytt save och reinstalla spelet men inget funkar, lite trist :/

Medlem

Ännu tråkigare är att Nvidia fortfarande inte släppt några drivrutiner till detta. Men med patch och drivisar så blir det nog bra!

Medlem

Inte haft några nämnvärda buggar, dock lite kort klara de på 28 timmar

Däremot riktigt bra spel! trodde det skulle vara lite längre dock (long war osv kan nog göra det bättre/längre)

Medlem

Bara jag som får slumpmässiga kraschar? Hur jag än gör så får jag dem. På tutorial så kraschade spelet vid sista cutscene. Samma ställe alltid. Så struntade i det, så man kunde kolla vidare. Men inget kul när Det är random crash... Och är flera som har samma problem som mig.
Kul att köpa ett spel som är ospelbart..

1
Skriv svar