Stora Årliga Spelturneringen 2010 i Halmstad

Inaktiv
Stora Årliga Spelturneringen 2010 i Halmstad

Stora Årliga Spelturneringen 2010 i Halmstad

Tid: Lördag 27 mars, kl 12:00-00:00
Plats: Klubbhuset på Amiralsgatan 2, Halmstad (bredvid Amnesty och tvärs över gatan från Hallandsposten)

Info: Det har blivit dags för det nya årtiondets första upplaga av SÅS, dvs Sveriges populärkulturella och pedagogiska samfunds Stora Årliga Spelturnering. Bli medlem, deltag och vinn fina priser!

! Grenar !

Klassiska titlar
- Duck Hunt
- GoldenEye

Nyklassiska titlar
- Hyper Street Fighter II: The Annivarsary Edition
- Street Fighter III: 3rd Strike - Fight for the Future
- Street Fighter IV

Musikspel
- Dance Dance Revolution / Dancing Stage (diverse)
- SingStar (diverse)
- Guitar Hero World Tour

Party/Ploj/Skoj
- Super Smash Bros. Brawl
- SoulCalibur IV

! Allmänt sunt förnuft !
Skulle det uppstå några oklarheter (t ex om någon får för sig att börja fippla med handikappsinställningarna i ett fighting-spel '-_-) förbehåller samfundet sig rätten att låta arrangörerna agera skiljedomare på plats.

OBSERVERA: Deltagande i turneringen förutsätter att man är tillgänglig under hela dagen. Självklart väntar vi om deltagare t ex är på toaletten eller mitt uppe i en annan match samtidigt men vi kommer INTE att låta fördröja hela turneringen pga att någon t ex försvinner in till centrum i ett par timmar mitt under pågående evenemang. Den som inte kan infinna sig i tid pga att man inte är på plats får därför vara beredd på att förlora sin matcher på walkover.

! Övrigt !
* Förspel inför SÅS har ägt rum på Nolltrefemhuset i Halmstad där man fått tillfälle att prova på några av de bestämda grenarna.

* Anmälan till grenar kan göras på förhand över nätet genom att skriva namn samt vilken eller vilka grenar man vill delta i och skicka detta till turnering@popkorn.nu (skriv "Anmälan" i ämnesraden) senast dagen innan turneringen, dvs 26/3. Annars går det precis lika bra att dyka upp och anmäla sig på plats (de sista anmälningstiderna på plats kan läsas på http://www.popkorn.nu/arkiv_fliv/spps_evenemang.html#ankare49 ).

* Snabba kalorier i form av varmmat, chips, choklad, godis och läsk kommer att kunna köpas på plats i föreningskiosken.

* Skulle spelturneringen komma att inte hinna avgöras ens på övertid kommer det att finnas tid för detta under SPPS:s kommande träffar under året. Inträdet är alltid kostnadsfritt för medlemmar. Medlemskap kan tecknas direkt vid entrén och gäller året ut. Kostnaden är 0:- för dig i åldern 0-19 samt 10:- för dig i åldern 20 och uppåt.

-----------------------------------------------------------------------------------------

För mer information om SÅS '10 (t ex exakta tider och regler för varje enskild gren) eller andra kommande evenemang signerade SPPS se www.popkorn.nu . Eventuella frågor kan för all del ställas direkt här i tråden.

Inaktiv

Hej hopp allihopa!

En sista notis om morgondagens stora spelturnering. Dels som en liten påminnelse men dels för att meddela att 1-3:e priserna nu är bestämda. Det blir saker med anknytning till några av grenerna i årets turnering. Den som tar 1:a platsen får då själv välja ett av de tre priserna, 2:a platsen får sedan välja ett av de återstående två priserna och 3:e platsen ges det tredje och sista priset.

Turneringen äger alltså rum imorgon lördag, med start 12:00 och pågår fram till 22:00 i klubbhuset på Amiralsgatan 2, Halmstad. Må bästa man eller kvinna vinna!

1
Skriv svar