Hjerpeskans.se minnesstenar på nätet :)

Medlem
Hjerpeskans.se minnesstenar på nätet :)

Hej!

Hjerpeskans.se var ju under 6 års tid en Svensk-Norsk förening i form av ett spelsällskap på nätet, mellan 2002-2008. Vi drev våra egna spelservers, arrangerade LAN-träffar och hade allmänt kul, framförallt på vår Teamspeakserver.

Men efter vårat sista HjS-LAN #10 i Juni 2008 så lades spelsällskapets totala verksamhet ner. Största anledningen var att ingen orkade driva det längre, vi börjar ju bli gamla nu *hehe*.

Hur som helst... . vi har beslutat oss för att resa några minnesstenar på nätet i form av ett bildspel på vårat gamla domän, www.hjerpeskans.se. Låta vår gamla 1000-slots Teamspeakserver hjerpeskans.mine.nu (Lösen:snus) leva vidare samt skapat en grupp på Facebook:

En grupp för oss Svenskar och Norrmän som var medlemmar i Hjerpeskans Spelsällskap samt deltog på något av HjS-LAN #1-10 eller spelade mycket på våra servers under 2002-2008. En plats att snacka gamla minnen samt dela med sig av film och bild från de 6 år vi röjde ihop! Förhoppningsvis så ska detta även leda till en och annan återträff

Sprid ryktet vidare!

Medlem

3.2. Spamma inte
Vi ser allvarligt på spam, det vill säga alla typer av skräpinlägg. Som spam räknar vi upprepade meddelanden i ett och samma ämne (t ex länkar till andra sidor eller otillbörlig reklam), meningslösa eller off topic-inlägg som skrivs för att irritera eller förstöra för andra, eller olika "rekordförsök" som går ut på att skriva så många inlägg som möjligt i en diskussion.


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Inaktiv

Go bodybag! \o/

Hjerpeskans <3

Medlem

Suck, tråd rensad. Ge er.

Medlem
Skrivet av mullins:

Suck, tråd rensad. Ge er.

Tackar och bockar

Gott nytt år alla!!

1
Skriv svar