Conan exiles: Söker Nya klan medlemmar

Medlem
Conan exiles: Söker Nya klan medlemmar

Hej!
Vi är en svensk klan på 3 spelare och har spelat på en server i två veckor nu. men vi vill bli större igen. Vi var 7 spelare i lördags tills 4 medlemar inte ville spela mer. men för att kunna utmana andra claner på vår server söker vi nya spelare. om du joinar oss har vi redan bas och du kommer till end game direct.

Vårt mål är då att kunna utmana andra klaner kanske starta krig, samt att bygga en cool bas som vi håller på med just nu. Vi raidar och tycker det är kul, men med råga så det inte blir förmycket. det viktigaste är att servern ser till att fortsätta vara aktiv så inte de man raidar lämnar servern, för vem ska man då raida?

Vi spelar på en väldigt aktiv svensk server IRONBOUND mend det fins några engelsk talande också. servern drivs av en väldigt aktiv admin som lägger ner sin själ på servern. Servern är pvp och 2x och inga avatars för vi alla vet hut op de är men vem vet det kommer kanske endag då vi har det aktivt för en dagt eller en kväll. admin lysnar och frågar sina spelare vad de vill. men det fin även regler. vi kan vara 10 spelare i klanen så vi söker 7 nya spelare.

Om du är intreserad joina på discord och skriv i Join. vilja prata med dig och se om du passar i gruppen

  • Ålder? (är du under 20 bry dig inte ens om att joina)

  • Vem du är?

  • Din erfarenhet av Conan eller liknande spel?

  • varför du vill joina oss?

  • vad vill du göra i conan?

Medlem

Hur mycket erfarenhet krävs? Måste man kunna spelet?


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

Medlem

Nä det behövs inte, jag har inget emot att lära upp dig

Medlem

Det är så att vi alla bestämde här om dagen att vänta spela tills spelet har fixat de grundläggande problem spelet har just nu.

1
Skriv svar