Knappast slutet på resan

Antikvitet
Knappast slutet på resan

Och så var ögonblicket kommet, det sista dinget på åtminstone ett år. Så här såg det ut:

<a href="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=10797"><img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=10797" alt="" width="450" /></a>

Eftersom jag envisats med att köra klart varenda quest i de zoner jag rört mig genom så har jag inte kommit längre än att jag precis börjat lira i Sholazar Basin. Jag tycker det är lustigt att Hemet Nesingwary står både här och i Nagrand, vilket jag såg när jag var där och hjälpte Robin under kvällen. Det är såna småtecken som gör att jag fortfarande är nöjd med betyget jag (och Calle) satte i recensionen - Blizzard har börjat småslarva på ett sätt de inte gjort tidigare och det känns som att det är något annat som har deras uppmärksamhet och fokus.

Hur som helst så tog jag tillfället i akt att ge mig själv en julklapp i form av två nya daggers (Librarian's Paper Cutter) som jag fixade Mongoose till. Det kommer räcka länge för en casual-spelare som jag. Här är den stolte roguen:

<a href="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=10795"><img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=10795" alt="" width="450" /></a>

Nu hoppas jag att vår lilla FZ-guild fortsätter sitt instanstågande. Torsdagar har blivit vår instansdag och det vore kul att köra alla instanser i Northrend åtminstone en gång! Hör av dig om du vill vara med, vi spelar på Kul Tiras.

#blogg


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem
Knappast slutet på resan

Sholazar Basin är väldigt roligt område. Så skönt att döda djur än att ta hand om dom (D.H.E.TA)... Eller kanske inte men det är där jag gör allt grindade efter herbs. Love it.

Nytt folk måste ju också få träffa på Hemet Nesingwary så dom vet vem han är när dom kommer till Northrend.

Skägg.
10 Chambers

73... snart klar i Borean och Howling


signatur
1
Skriv svar