Vore det inte coolt om dörrarna sprängdes?

Antikvitet
Vore det inte coolt om dörrarna sprängdes?

Jag stod på bussen i morse, buss 4 mellan Tekniska Högskolan och St.Eriksplan, omgiven av skolbarn av den yngre typen. Jag stördes väl något av deras tjatter förstås, men samtidigt kunde jag inte låta bli att lyssna vad en av pojkarna pratade om.

[fright]<img src="http://www.operations.mod.uk/fingal/fimages/bomb_disposal.jpg" alt="" style="width: 200px; border: 1px solid #777;" />[/fright]- Vore det inte coolt om dörrarna sprängdes när man kom till slutstationen? Se upp för dörrarna, dörrarna sprängs!

Lite oroväckande kan tyckas, vart är dagens ungdom egentligen på väg? Nåväl, tänkte jag. Lite sprängstoff ägnade vi väl oss alla åt i den åldern.

- Det är kul att spränga saker, säger ungen med ett brett leende. Jag gillar saker som sprängs, fortsätter han och ler om möjligt ännu mer.

Jag lystrar till och sneglar på pojken. I munnen en övertandsglugg som om han tappat bogvisiret och på huvudet en mössa med texten "Funky". Han står i dragspelsdelen av bussen och börjar plötsligt fara runt som en illbatting.

- Boom, boom, boom, boom, haha haha, boom boom boom.

Han försöker imitera en bomb, eller kanske snarare en tappad handgranat. Jag tittar lite försynt på honom, mer mån om att inte få honom (och hans baciller) på mig än något annat.

- Nu sprängs jag, och jag tar alla med mig! Haha haha!

Jag kände mig plötsligt väldigt angelägen att kliva av bussen. Det blev promenad från Odenplan i stället. Kontentan? Terrorister finns överallt, i alla åldrar. Inte alla är religiösa.

#blogg


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Skägg.
10 Chambers
Vore det inte coolt om dörrarna sprängdes?

Äh, en Bomberman-imitation har väl aldrig skadat någon.


signatur
Medlem

Äsch inget farligt. Vad folk dock blir nervösa av när man pratade förr på bussen om var hur många som troligtvis skulle dö ifall bussens bromsar slutade fungera och körde rakt in i en annan buss i typ 70km/h. Då detta samtal i stort sett alltid hände på en överfylld buss med folk överallt så hade dödstalet varit säkert 10 personer minst.


signatur

(batsman) Det enda som är större än njutningen av ett avklarat arbete, är att skjuta upp det till morgondagen.

Medlem

Läskig unge!

Medlem

DATORSPEL FOSTRAR TERRORISTER!
Här har vi beviset!

OMG!


signatur

En demonstration: Demon.
Ett demonstrations-ex: Demot.

Medlem

haha, roligt

Killen kanske skulle spela mer "my little pony" xD


signatur

Rawr

1
Skriv svar