Morgonskryt har yoghurt i mun

Antikvitet
Morgonskryt har yoghurt i mun

Jag blev ju aldrig klar med min utbildning. Lite drygt fyra år på KTH med mängder av urtrist matte och för mig ibland meningslösa föreläsningar. 2006 började jag jobba halvtid, vilket följdes av 75%, vilket följdes av heltid, och i varje steg handlade det om att avdela ytterligare lite mindre tid till skolan.

I somras gjorde jag en skön push. Jag ägnade min semester åt tre kurser. Den första, en sommarkurs i matematisk statistik. Matstaten var en rest sedan ett av basblocksåren, en kurs som gäckat mig länge och som kändes elak och svår. De andra två, distanskurser kallade Internetprogrammering II och III. Totalt läste jag in 16 poäng, eller 24 högskolepoäng.

Sommarkursen tenterade jag i början av september och fick i mitten av september det glada beskedet att jag klarat den. Programmeringskurserna däremot dröjde till i söndags med besked, men när det kom var det med beröm. Bra betyg i båda två och i den ena blev mitt slutprov även utnämnt till terminens bästa.

Jag tycker egentligen att mina två slutprov inte är något särskilt, men här är de i alla fall för allmän beskådan:

IP2: http://donjohn.se/kurser/ip/ip2/9/album.php
IP3: http://donjohn.se/kurser/ip/ip3/7/monitor.html

Nyhetsbevakaren fungerar som så att man lägger till de sidor man vill bevaka och låter sidan vara öppen. När en bevakad sida publicerar något hämtas nyheten in med AJAX.

#blogg


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

1
Skriv svar