Dagens dumhet

Antikvitet
Dagens dumhet

Från E24:

<div style="margin-left: 15px;">När en av E24:s medarbetare skulle flyga till Dubai i torsdags blev han stoppad på Arlanda för att han för ett par år sedan besökt semesterorten Eilat och hade en israelisk stämpel i passet.

Norwegian, som har just Dubai som sin prestigedestination, stoppar vid incheckningen passagerare som tidigare besökt Israel. Det som möjligen bjuds är en dyr ombokning till ett datum när passageraren skaffat nytt pass, utan stämpel.

- Det är passagerarnas ansvar att ta reda på vilka regler som gäller, säger Åsa Larsson, ansvarig för pr och information på Norwegian i Sverige till E24.

På Norwegians egen hemsida sägs dock ingenting om regeln med israeliska stämplar. Bland Norwegians destinationer talar flygbolaget enbart om visumregler till Ryssland.

- Vi har en regelbok på 1 000 sidor som uppdateras varje månad, och som alla måste följa, säger Åsa Larsson.

- Vi kan omöjligtvis publicera all den informationen. </div>
Fantastiskt underhållande.

#blogg


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem
Dagens dumhet

Haha. Ja fantastiskt. Så fint att man som kund har en skyldighet att känna till information som inte finns publicerad.

Medlem
Skrivet av raslon:

Haha. Ja fantastiskt. Så fint att man som kund har en skyldighet att känna till information som inte finns publicerad.

Roligaste är ju att kunden har en skyldighet att känna till något som de själva säger sig omöjligt kunna hinna med själva.


signatur

[size="9"]CONCORD Notice: Don't drink and fly. Drunken jumping can result in loss of ship through "navigational error".[/size]

1
Skriv svar