Ja, jag röstade på Ukraina

Flakmonkey
Ja, jag röstade på Ukraina

Och jag står för det! Grymt kul låt som alla kommer dansa till i sommar, även de som påstår att den är sämst, för när de väl druckit ett par drinkar och ska svänga sina lurviga kommer de inte kunna stå emot Ukrainas svar på Dame Edna. Måste säga att det var en riktigt rolig melodifestival igår, inte så mycket på grund av musiken eller showen i sig utan det trevliga sällskapet. Var nämligen på besök hos min älsre bror för att hjälpa honom att gräva fram och flytta en massiv stenbumling på hans trädgård med efterföljande grillning.

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HHR491s3iSw"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HHR491s3iSw" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Hur som helst så blev vi bjudna på schlagerfest hos hans granne istället vilket visade sig vara riktigt trevligt. Blev väl en 10-12 personer i varje fall som tjoade och tjimmade rejält. Alla kan ju nämligen ha roligt när de ser på melodifestivalen, även om man inte gillar musiken. Personligen la jag ner mer kraft på att kommentera klädseln hos de olika deltagarna och klaga på deras kassa engelska.

Efter den trevliga schlagerkvällen bestämde sig jag och min bror för att lira lite #Pro Evolution Soccer 6, klockan var ju ändå inte alltför mycket och PES har man alltid tid för. Gick riktigt bra, vann European Cup på högsta svårighetsgraden med Sverige och släppte bara in ett mål på vägen (1-1 mot England, Owen målskytt). Vet inte riktigt hur många timmar jag lagt ner på PES-serien, men jag kan inte tröttna på det. Sportspel när det är som allra bäst.

Jag hade inga större förhoppningar om gårdagen egentligen, men det visade sig att det skulle bli en riktigt trevlig dag som jag gärna ser en repris på.

#blogg

1
Skriv svar