NHL med vänner är en höjdarsöndag

Flakmonkey
NHL med vänner är en höjdarsöndag

Det är söndag och eftersom man inte kan göra något riktigt roligt på söndagkvällar (om man har ett jobb att gå till på måndag) så passar jag och två goda vänner på och spelar lite TV-spel. #NHL 09 på Xbox 360 är det som står på agendan och det är rejält med prestige som står på spel.

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=15214&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />
Håkan och David i egna höga personer

När vi började spela det här så var det Håkan som var överlägset bäst, han hade spelet det en hel del tidigare medan jag och David aka Kalmar har spenderat mest tid med diverse fotbollsspel. Det tog emellertid inte lång tid förrän vi var jämnbördiga och nu är det svårt att förutspå en vinnare i matcherna. Jag tror visserligen att jag har lite plusstatistiken den senaste tiden, men jag måste ligga på topp hela tiden annars är det bara att lägga ner.

Måste säga att #NHL 09 är ett av de bästa sportspelen jag lirat på senare år och definitivt det bästa hockeyspelet sedan NHL 94 till Megadrive. Visst var det knepigt att göra "allting" med de analoga spakarna, men när man kommit in i det så är det så mycket mer känsla i det än att bara ha en knapp att trycka på. Helt klart värt att lära sig är det iaf och spelar du NHL 09 med den klassiska knapplayouten så är det verkligen på tiden att du lägger manken till och lär dig det nya - allt var faktiskt inte bättre förr

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=15213&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />
Såhär ser det ut när de lirar

Hursomhelst så är det Håkan och David som sitter och lirar nu. David (Detroit) leder med 2-0 mot Håkan (Pittsburgh) och det är riktigt kul att se faktiskt. Väldigt olika spelstilar som inte alltid går hem hos den andre Det roligaste är ju dock som alltid att höra de kommentarer och de smädningar som de slänger mot varandra. "Men skjut då!!!!" "Vad har du för jävla fuskmålvakt??!!!" "Anticipation" (den förstår nog bara de som lirar det mycket ).

Woha! Nu gjorde Håkan 1-2 så nu blir det riktigt spännande inför sista perioden. Ett skott från tekningscirkeln avlossat av Darryl Sydor! Woha!! Nu gjorde han 2-2 och genast utbrister David "Mutta!!!". Haha, ja säga vad man vill om sportspel, att de sällan bryter ny mark och bara är ett sätt för utgivarna att få lite säkra pengar men de är riktigt riktigt roliga när man spelar det med rätt personer.

Tredje perioden har precis börjat så nu måste jag fan titta... Ohhhh! Skott i ribban från Håkan - vilken vändning han gjort! Gahhh stolpskott från David!!!

Over and out!!

Uppdatering
Håkan vann precis med ett mål i overtime - 30 sekunder innan straffläggningen. Spännande så det förslår

#blogg

Medlem
NHL med vänner är en höjdarsöndag

Ser ut som en riktigt härlig kväll!

""Vad har du för jävla fuskmålvakt??!!!":D känner igen. hahaaha


signatur

R.I.P The_maxx

1
Skriv svar