Konsten att läsa tankar

Flakmonkey
Konsten att läsa tankar

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=17773&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Fick den av en snäll leverantör tillsammans med lite choklad. Var på en frukostföreställning med honom som var riktigt riktigt bra. Någon som läst boken och kan säga om den är värld att läsa under julen eller ej?

#blogg

Medlem
Konsten att läsa tankar

Tyckte den var intressant. Gav mig ett hum, om hur man på ett bättre sätt kan bemöta människor. Framförallt sådana mna inte känner och man villa skapa en snabb relation på kort tid.

Dock är den ju som alla andra böcker av den typ; den snuddar bara på ytan och är väldigt generell. Exemplena som ges i den, är väldigt generella och är inte så lärorika i sig. Det ges aldrig några bra "steg-för-steg". Vilket skulle kunna behövas i vissa avseende, framförallt där det blir ibland lite för mycket upp till en själv att lista ut saker och ting - vilket inte känns helt rätt när man verkligen försöker lära sig detta utan några förkunskaper alls.

Där brister boken och det blir inte mycket mer en trevlig läsning, om än
väldigt kvick sådan, än en bok som faktiskt kan få ut mer av.

Du borde förövrigt ha den i inbunden form, för där kunde man vända ut och in på omslaget så bokens titel istället blev "Jag & min vandrande pinne" allt för att hemlighetshålla att man försöker tankeläsa sina besökare :3

Julbok å julbok...läsvärd är den iallafall, tog lite tid innan jag lyckades "suga in" allt i boken dock:P
Kanske du har bättre förståelse för den boken än jag;)

1
Skriv svar