Toalettlektyr i ultravåldets tecken

Skägg.
10 Chambers
Toalettlektyr i ultravåldets tecken

Efter att ha läst igenom speltidningssamlingen på toaletten för femtioelfte gången är det dags att ta fram finlitteraturen. Kafka gör en hård i magen av ångest, Dan Brown håller en kvar på muggen längre än vad som är lämpligt - svaret är #Doom-böckerna. Tillräckligt dåliga för att du ska avsluta arbetet inom de sanitära tidsramarna, tillräckligt underhållande för att du inte ska somna.

<img align="left" src="http://www.doomworld.com/pageofdoom/graphics/Knee_Deep_in_the..." height="150" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;">Ultravåld i en miljöer som du känner igen från spelsessionerna som liten palt, kan det bli bättre? Det finns fyra böcker i serien, jag har läst de två första som är löst baserade på de två spelen från 90-talet. Skulle du förälska dig i författaren Dafydd Ab Hygh skrivartalanger har han även släppt en bok med Star Trek-tema. Nobelpriset nästa? Skulle du vilja ta dig an något med mer substans så rekommenderar jag Masters of Doom, berättelsen om hur [[John Carmack]] och [[John Romero]] skapade världens bästa spel.

#blogg


signatur
Medlem
Toalettlektyr i ultravåldets tecken

Jag har ju då läst alla böckerna, 3:an och 4:an var sorgligt dåliga...

Skägg.
10 Chambers

jo, det märks redan i tvåan... men coolt är det


signatur
Medlem

Förstår inte hur folk kan sitta så länge på toan. Man går ju bara in sen klart på typ en halvminut. Fan käkar ni egentligen!


signatur

Med ett schysst järnrör kan man slå hela världen med häpnad!
Nöjd med PC och XBOX360.

1
Skriv svar