Ny lur i fickan

Skägg.
10 Chambers
Ny lur i fickan

<img src="http://calle.skitsnack.se/img/e61.jpg" align="right">Efter velande, övertalande och den där härliga "i väntan på ny pryl"-känslan som involverar hetsuppdatering av paketets väg genom Sverige har jag en ny arbetslur. För att slippa släpa med mig lappen på dagsutflykter var rejält epoststöd, 3G och wlan tre stora måsten och kamrat Alexanders Nokia E61 verkade ha allt jag ville ha. Telefonen verkar riktigt kompetent, det officiella Gmail-programmet rockar pung och inom en snar framtid kommer jag även att kunna få jobbmailen direkt i luren med Exchange-stöd. Eftersom det är min första finska lur tog det en hel dag att hitta tangentlåset men det här verkar bara vara början på en trevlig bekentskap.

#blogg


signatur
Inaktiv
Ny lur i fickan

Kan man ta emot telefonsamtal med den?:|

Eller måste man köpa nått pluginpaket?

Inaktiv

Utmärkt!

Nu är vi två om den härliga tegelstenen! Vilka program är det som gäller?

Tre måsten är:
Putty
Gmail
Google Maps

För övrigt, funkar Adobe Acrobat på din? Jag misstänker att jag behöver uppgradera firmwaren i min för att den skall acceptera .sis:en. Men då måste man ha Windows(tm) (eller Mac(???))...

Morsning!

Skägg.
10 Chambers

Det går att ringa, det känns varmt o skönt att ha den stora skärmen mot kinden

Programmen ja, Gmail är ju supersött, har inte testat Putty eller Google Maps. Har också fått cert-fel, ska testa att firmware-uppdatering. Annars tycker jag att ubudet inte var lika stort som jag trodde, men borde inte alla java-apps-funka?


signatur
Medlem

Den ser inte direkt smidig ut Är inte ett utskjutbart tangentbord att föredra egentligen?


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Skägg.
10 Chambers

Den är smidigare än vad den ser ut, jag uppfattar den faktiskt inte som klumpig alls.


signatur
1
Skriv svar