Wiimotens största brist

Skägg.
10 Chambers
Wiimotens största brist

[fright]<img src="http://www.fz.se/bilder/_imge.php?i=5611" width="150"><br><i><center>Gör om, gör rätt</center></i>[/fright]Wiimoten är fantastisk på många sätt och vis men avsaknaden av precision är dess största brist. Pekaren är ok, ungefär på samma nivå som 90-talets kulmus, men när kritiska spelfunktioner ska styras med de rörelsekänsliga sensorerna blir det alltid katastrof. Det enda som fungerar är rejält överdrivna, yviga utfall som inte kan misstolkas. Att som i #Medal of Honor: Vanguard förlita sig på att nunchuken ska förstå om du drar till vänster, höger, upp eller ner är dödsdömt.

Se på #Nintendos flaggskepp, där är det bara ett fåtal funktioner som kräver rörelse och aldrig något avancerat. Utvecklare som förstår detta kommer att lyckas med kontrollen.

#blogg


signatur
Medlem
Wiimotens största brist

Ajaj, detta verkar inte lovande, trots att det är vanguard du pratar om >.<

Jag har problem med att skriva snabbsvar på nyheter, rutan är jätteliten. Texten försvann inte i den här rutan när jag klickade i den... har det något med uppdatering av sidan att göra eller är det bara min dator som är trött?


signatur

Tempus fugit.

Skägg.
10 Chambers

Heroes har mycket bättre ontroll än Vanguard, blogginlägget är inte riktat mot något speciellt spel utan min allmänna uppfattning.


signatur
1
Skriv svar