Pot of gold

Skägg.
10 Chambers
Pot of gold

Efter att ha köpt Markus Krunegårds fantastiska skiva Markusevangeliet spontangooglade jag hans namn och hittade SVT:s sida för PSL (förkortning för Per Sinding-Larsens program). Snacka om en guldgruva av bra musik. De har ett gäng videos med aukustiska spelningar av en rad artister jag diggat det senaste året. Vad sägs om Parken - Åt helvete med himlen, Lara Marling - Your Only Doll, Kate Nash - Foundations och Shout out Louds - Tonight I have to leave it.

Med ett sånt tema lå musiken får nyfikenheten mig att konsumera allt som hittas på sidan. Mai, First aid kit och Noah and the whale ska jag garanterat spana in närmare. Men nu, mer Markus Krunegård och låten som får mig att känna mig som en liten popflicka på 13 vårar.

<object width="508" height="315"><param name="movie" value="http://blogg.svt.se/psl/wordpress/wp-content/themes/psl/flash..."><param name="quality" value="high"><param name="allowFullScreen" value="true"><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://blogg.svt.se/psl/wordpress/wp-content/themes/psl/flash..." width="508" height="315" quality="high" allowFullScreen="true"></embed></object>

#blogg


signatur
Medlem
Pot of gold

Ja Krunegårdslåten var inte helt fel. Känns som en sån där låt jag gillat när jag hört den på radion men aldrig brytt mig om att "kolla upp" vad den hette.

Jag har grottat lite i olika okända band när jag pillat med ett litet hobbyprojekt liknande festivalinfo.net. Innan hade jag inte upptäckt band som Band of Horses, Aaron (U-turn främst) och A mountain of one (Innocent Line främst). Man blir så nöjd när man hittar nytt att lyssna på.

Edit:
Dengue Fever - Sober Driver är klass också.


signatur
Skägg.
10 Chambers

Cool, dem får jag kolla upp. Ja, känslan av att hitta ett band som verkligen träffar rätt är grym.


signatur
Inaktiv

Väntade mig att det skulle plinga på dörren när videon tog slut---creepy stuff!

1
Skriv svar