Kent-plåtar säkrade, efter lite kalabalik

Skägg.
10 Chambers
Kent-plåtar säkrade, efter lite kalabalik

Stackars Ticnets webbservrar, imorse glödde förmodligen fibern som leder till burkarna när biljetterna till Kents turné släpptes. Som av en slump mindes jag att det var just idag som plåtarna skulle bli bokningsbara men när jag var inne på deras sajt 10:30 var redan torsdagen och fredagen slutsålda. Lördagens biljetter släpptes 11:00 så jag satte mig i telefonkön fem minuter innan.

Jag kom dock in på webbokningen, men då vägrade den ta mitt Visa-kort (något tjaffs om säker e-handel) så med lite lätt panik sprang jag ner till bilen för att hämta frugans som låg kvar i den undanskuffade vagnen. Jag hittade det dock inte men som tur var hade jag glömt bort att lägga på telefonen så när jag kom upp igen satt Fru Spik och säkrade biljetterna. 27 februari ska Annexet lyfta!

Tills dess blir det singeln på repeat till den 6 november då nya plattan släpps. Den växer för varje genomlyssning.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tdesx6nGYwY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tdesx6nGYwY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

#blogg


signatur
1
Skriv svar