Julkalendertävling

Skägg.
10 Chambers
Julkalendertävling

[fright][ia=2205][/fright]Jocke lovade ju att jag skulle tävla ut en #Borderlands-tröja så jag tänkte spinna vidare på temat t-shirts. Ser du tröjan i högerkanten? Vem har designat den? Skicka svaret och motivera vilken som är Darth Vaders favoritdiscolåt via PM eller mail så väljer jag ut en vinnare i mellandagarna, du har bara idag lördag på dig att tävla.

#blogg


signatur
Medlem
Julkalendertävling

Ja är det inte Paris Hilton så sig nej.

Medlem

Marc Ecko har designat den och Vaders favoritdiscolåt verkar ju vara Soul Man av Blues Brothers...bevis finns här: http://www.youtube.com/watch?v=4cUykV_svFo

Medlem

Det är Greased Lightning http://www.youtube.com/watch?v=MKMgJWthhJ0 som är hans favorit låt(disco) och det är Marc ecko som designat tröjan:)

Medlem

Det är ju helt uppenbart att det är FZ-Darth Vader som man ser i julkalendern som har designat den. Jag vet dock inte om den är beställd från jorden eller om den kommer direkt från dödsstjärnan.

"Can't get enough of your love, Babe" med Barry White som beskriver Darths kärlek till Padmé när Darth fortf. kallades för Anakin. Ger han gamla minnen.

Medlem

Han som designat den heter Marc Ecko och Darths Disco-favorit är

Never Gonna Give You Up, med Rick Astley

sanningen finns här\/
http://www.youtube.com/watch?v=7bkngD-gt8Q


signatur

Kinectimals - Träna och lek med 20 virtuella kattdjur.

Inaktiv

Designer: Marc Ecko
Låt: Lord Vader lyssnar inte på disco, han lyssnar på underground hip-hop och då är det såklart Blood In Blood Out med Jedi Mind Tricks som gäller.
http://www.youtube.com/watch?v=OeVIugzMGhM
http://open.spotify.com/track/3J879i79Um3fE6FB4kdAnS

Medlem

Ni läste att man ska skriva svaret till han i PM/email?

Medlem

Eftersom dom flesta påstår att det är Marc Ecko som har designat den så är det väl det. Personligen tror jag det är ett Pr-trick av imperiet för att visa att dom inte är så farliga. Darth favorit discolåt är helt klart oopps I did it again med Britta Spjut.


signatur

Inled oss ej i frestelsen
Utan fräls oss från Ondo

Medlem

Jag antar det också. Hade själv ingen aningen om vem det var


signatur

Nostalgia is a hell of a drug Benny.

1
Skriv svar