PS3 - att vara lite värst

Redaktör
PS3 - att vara lite värst

USA är alltid värst. Ungefär som när man var ung och polarens polares storebrorsa alltid gjorde som vi, fast mer. I den mån nämnda storebror existerar lär han vara mer än lovligt korkad. USA:s affärsidkare är så icke, snarare oerhört bevandrade i konsten att få folk att lätta på lädret. Således tycks PS3-hysterin over there ha slagit till kraftigare än i självaste hemlandet - med rån, skottlossning och en nickad stolpe som följd.

Teknik är kul, inte tu tal om det, och extra kul när den är ny och kraftigt bättre än föregående generations. Men, när du intresserar dig till den grad att du i höstrusk övernattar utanför butiken - och därmed kvalficerar dig som Situation Sthlm-försäljare - är du inte bara värst; du är genuint korkad.

En FZ Crew-medlem gjorde jämförelsen med att köa för konsertbiljetter. Icke jämförbart: en konsert är en potentiellt exklusiv sista chansen-upplevelse, band lägger någon gång av (om det inte gäller Stones, som förmodligen kommer lira i 43 år till...). En ny konsol kommer inte släppas i 80 000 überexklusiva exemplar; ett par veckor efter den initiala hysterin kommer butikshyllorna bågna under tyngden av säljsugna maskiner.

Varför så bråttom?

#blogg


signatur
1
Skriv svar