Bionic Commando de-armed

Redaktör
Bionic Commando de-armed

Idel lovord från förhandstittarna. Första recensionen satte 9,3 av 10 i betyg. Gemensam säljstart på pc, 360 och PS3. Datorvärldens mest kända butik som premiärförsäljare. Allt såg strålande ut för #Bionic Commando Rearmed. Sen blev det knas.

PS3-verren har skjutits fram i Europa, enligt uppgift på grund av språkförbistring (vissa länder vägrar lira på annat än hemspråket, som bekant). FZ har ännu inte fått ett recensionsex, och ingen vet när det dyker upp. Av Steamförsäljningen [n=26893 blev det noll och intet].

Oerhört trist, jag lider med Grin - spelet är grymt kul och förtjänar ett smidigare öde. Tröstade mig i afton med att lira igenom demoversionen - det rycker friskt i nostalgitarmen, och minst lika friskt i mungiporna (kolla in texten på den C64-doftande skärmen i kommandorummen!). Och uppdragsdelen är så där svinsvår som det anstår ett spel med detta anrika namn. Det är inte var dag man återupplever tjugo år gamla spelbekantskaper och faktiskt tycker de är bra i mer än fem minuter. Starkt jobbat, Grin!

#blogg


signatur
Medlem
Bionic Commando de-armed

En liten fråga bara, eftersom Rearmed är en Livetitel och därför inte speciellt dyr, kan ni då köpa den från Live och recensera eller måste ni ha ett "Recensionsexemplar" som är speciellt utskickat av Grin? Vad säger reglerna runt recensioner, har ni möjlighet att recensera vilket spel ni vill eller måsre ni få exemplar speciellt ämmade för det ändamålet, av antingen regler eller principsak?


signatur

Videomupp

Redaktör

Visst kan vi köpa det, det är helt och hållet upp till oss. GTA IV sprang jag t.ex. ner på stan och köpte för egna pengar eftersom Rockstars PR är lite... tja, rockstjärnedivig.


signatur
Medlem

Ah, då vet man det ^_^


signatur

Videomupp

1
Skriv svar