Testat Ikaruga på Xbox360

Medlem
Testat Ikaruga på Xbox360

Träffade på Ikaruga idag som finns uppe på PartnerNet (Xbox Live för utvecklare) just nu. Spelade det lite snabbt i coop med en kollega, och ojoj vad roligt det var! Det gör sig alldeles utmärkt som Live-spel i lite högre upplösning. Du kan dessutom ställa in att visa spelet i horisontellt läge, men då måste du vända på TV:n förstås (varningstexten säger att alla apparater inte klarar det och kan börja brinna)! Den här porten kändes ganska oförändrad och hyfsat färdig, så man hoppas att spelet kommer på riktiga Live snart! En enda liten twist på shoot'em up-genren, och man får något som är helt lysande i sin enkelhet!

Update:
Här är en kille som spelar båda skeppen samtidigt, en i varje hand. Helt galet!

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AEkS199jTuA&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AEkS199jTuA&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

#blogg


signatur

Patrick
Producer@DICE

Inaktiv
Testat Ikaruga på Xbox360

Så var är Rez HD? Hur står sig grafiken jämtemot Dreamcasten via VGA? Gamecubeversionen kan det ju omöjligen vara sämre än iaf.

Fan, snart dags att bygga en 360 arcadestick då.

1
Skriv svar