Upp, upp och iväg!

Medlem
Upp, upp och iväg!

Snart mina kära vänner, så bär det av till ett främmande land. Jag skall nämligen bege mig till France, och Paris.

Jag reser tillsammans med min käraste, och vi skall spendera fyra dagar i romantikens land.

Sitter för tillfället och försöker komma fram till vad jag skall ha med mig. Plus att jag måste bygga upp min fråd med "sitta-framför-datorn"-batteri. Vore förödiskt om man skulle få ryck och bli tvungen att sätta sig på ett café för att surfa lite.

Jag håller för tillfället på med ett hemside projekt till ett band, från huddinge. Det skall bli mycket spännande, och se vad det blir till slut.

Det var ett tag sedan jag gjorde något seriöst sådär, så det är skoj.

Nåja. Vad ska man göra i Paris då? Vi kollade lite på Packat & KLart, men det gav inte speciellt mycket, 5 minuter av "försök till komiskt inslag", rent skit. Om man filtrerade programet, så fick man fram enstaka råd, som lät trovärdiga.

Till exempel det här med tornet. Vad jag har hört så är det en heldags utflykt. Och efter att ha forskat vidare i saken, så är det konstaterat. Min far var där nyligen och han sade just det att det är bara att bege sig dit så tidigt som möjsligt på morgnen och ta sig upp till fots de första 80 meterna eller vad det var, och sedan göra ett försök i att få tag på biljetter till hissen.

Så är det verkligen värt de? Det återstår att se. Vore dock riktigt häftigt att ha varit där uppe, även om jag säkert kommer svimma ganska fort.

Mer då? Vad fan hinner man på fyra dagar? Det blir som ett jobb. Upp tidigt, äta frukost, bege sig ut, planera hela dagen, köra på så att man hinner. I säng så tidigt som möjligt för att dagen efter göra samma sak. Fort ska det gå!

Det bli inte direkt något semester, utan mer ett roligt jobb.

#blogg


signatur

Niet.

Inaktiv
Upp, upp och iväg!

Jag skulle säga att det är värt att åka upp i Eiffeltornet, utsikten är magnifik. Helt i klass med Empire State Building, London Eye, eller att stå på Golden Gate Bridge och blicka in över SF. Men då är jag nog också lite svag för sådana grejer.

Vi var vid Eiffeltornet tidigt på morgonen som du skrev, men vi gick inte upp för några trappor utan väntade i kön till hissen. Vilket faktiskt gick snabbare än jag trodde, det var i alla fall ingen heldagsutflykt den gången (som många attraktioner kan vara, var i Pisa i somras men no way att jag ställde mig i den kön för att gå upp i det tornet).


signatur

People think it must be fun to be a super genius, but they don't realize how hard it is to put up with all the idiots in the world.

Medlem

Jag åkte bara upp "halvvägs", kostade för mycket att åka upp till toppen, men det var schysst iaf!

Medlem

Coolt. Kanske går snabbt, far min kanske var där när det var mycket folk. Jag vet inte, men vi skall i allafall försöka att ta oss upp!

Kommer du ihåg vad det kostade wiseguy?


signatur

Niet.

Inaktiv

Nej, tyvärr. Skulle gissa på runt 10-15 euro per person...

Edit: Ok, eftersom att jag har svart bälte i google... Priset för en vuxen (över 12 år) som vill upp till toppen är: 11,50 euro


signatur

People think it must be fun to be a super genius, but they don't realize how hard it is to put up with all the idiots in the world.

Medlem

jo va i paris förra veckan eiffeltornet är ingen heldags utflykt men seriöst gå inte trapporna de misstaget gjorde jag tog en kvart å komma upp till andra våningen! sjukt jobbigt med =D

Medlem

Har bättre utsikt på ett café i markplan... om man vill titta på männoskor alltså. Samt att det är gott med kaffe. Så spara dina pengar och titta ut genom flygplansfönstret om du vill ha utsikt.


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

1
Skriv svar