FarCry, Prince of Persia, C&C, mfl gratis?

Medlem
FarCry, Prince of Persia, C&C, mfl gratis?

Fileplanet verkar ha FarCry, Prince of Persia Sands of Time, Rayman Raving Rabbids och Tom Clancy's Ghost Recon uppe för gratis nerladdning... men med en catch. Alla spelen innehåller ingame advertising, hur mycket vet inte jag, står på kö själv för att ladda ner.

Ett annat spel som inte har ingame advertising men ändå är gratis är Command & Conquer Tiberian Dawn, däremot så får jag 404 not found men kan gissa att det är för att deras servrar blivit överfulla, bara att vänta tills det lugnar ner sig. För att kunna spela över LAN så behövs det fixas lite saker, skrev en tråd om C&C spelen och hur man ska fixa för att kunna lira över LAN, finns patchar där också för spelet.

EDIT: Fick igång en nerladdning på C&C men det går segt (10kb/s), även med download manager (40kb/s). Finns en torrent uppe på spelet, värt att testa.

EDIT 2: Nyheten finns uppe på FZ nu också.

EDIT 3: Spelen med ingame advertising går inte att spela längre, 'erbjudandet' har utgått. C&C är fortfarande gratis dock.

#blogg

Medlem
FarCry, Prince of Persia, C&C, mfl gratis?

En snabb titt genom farcry huvudmenyn och lite langame laddning/andra menyer gav inte ett enda inslag av reklam.

Lite bilder.

Edit: Speltorrent har nu Command and Conquer Här


signatur

"jävlda datorer, hur mycket ram måste man ha för att en cp dator INTE ska kuka å vara helt jäva toffel cp!!" -Iceman

Medlem

Tack! Skall dra hem PoP - Sands of time nu och se hur det är. Skulle det vara för mycket reklam får det bli ett köp istället. (eller så blir det ett köp ändå hehe).

edit: Det gick inte så bra och på gamershell står det

"You will need an Ubi.com account and you must live in the U.S. to play the game.

Update:
The promotion is now closed and it is no longer possible to play the game for free. If you are interested in further information on this title, visit the Ubi official website at http://www.ubi.com/"

Medlem

Jo, de har lagt ner det nu, uppdaterat blogginlägget. Borde gjort det innan så att ingen försökt ladda ner det.

1
Skriv svar