Ännu ett GTA blogginlägg?

Medlem
Ännu ett GTA blogginlägg?

Sitter här och vill lira GTA IV... men brorsan har ockuperat sin PS3a totalt, antagligen kommer han sitta där hela helgen, har inte hunnit spela allt för många timmar.

Men, det är inte vad jag ville säga, utan snarare detta:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=210861"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=210861" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, brukar försöka skippa såna här gamers vs media diskussioner men nu sa det bara pang. Jag blir så trött men man kan vrida och vända på det åt båda hållen. Seriöst, måste det finnas idioter som gör såna här saker? Även om samma klipp spelas upp flera gånger (han kanske inte gör något hemskare än så) så säger klippet i sig väldigt mycket. *suck*... och måste det finnas oinsatta personer som rapporterar som om de var experter? Inte sitter jag och skriver faktablad om att månen är gjord av ost för att jag hörde det på ett tv-program en gång, lika lite kan de säga att spelen är massmordsträningssimulatorer bara för att de hört att man kan döda en virtuell figur. De som inte kan se skillnad mellan verklighet och spel behöver nog psykiatrisk hjälp.

Sen är det inte bara det som störde mig... utan också kommentarerna där vissa använde absurda mängder svordomar och kränkningar mot massmedia. Vad hjälper det förutom att vissa att du är en aggressiv person (more fuel for the fire)? Nu drar jag en bred generalisering, men ofta är det ganska unga personer som skriver de väldigt kränkande inläggen. Föräldrar borde ta tag bättre i sina ungar, känns som de släpps lös på internet utan någon typ av uppsyn, ett ganska utmärkt exempel på hur allt gått fel hade FZas WTF. Måste hålla med om att det var lite komiskt att höra, men samtidigt ganska tragiskt. Det leder in på hela "staten ska hålla koll på vad unga spelar" som jag inte kommer gå in på.

Neh, nu har det blivit lite väl mycket moralpredikan. Blir bara trött på allt detta. Även om det låter hemskt så tror jag att det hela kommer gå över så fort de gamla generationerna dör ut. Film och video hade samma diskussion och se nu, inte många klagar när senaste Saw filmen kommer ut där de lämlästar människor. Bästa lösningen just nu är nog att sluta surfa på internet, slipper man höra på det, men det är nog inget jag kommer göra.

Tur att det finns musik som Poets of the Fall eller Tears for Fears som kan få en lite positiv igen.

#blogg

Medlem
Ännu ett GTA blogginlägg?

Nån tog choklad till ett värde av 1000SEK - Jaha?
Nån tog Grand Theft Auto 4 - OH MY GOD, HAN ÄR PÅVERKAD! DET ÄR SPELETS FEL SPEL SKA FÖRBJUDAS.

Förlåt, men jag blev bara så arg.


signatur

<Raven> I tried setting my hotmail password to penis.
<Raven> It said my password wasn't long enough. :(

Medlem

Kul att dom bara anmärkte på GTA IV när han tog andra spel också...

1
Skriv svar